Toyota RAV4 pārtop par 5,4 m garu limuzīnu (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 25.jūlijs 2020 13:56

Toyota inženieri radījuši 5,4 m garu limuzīnu uz krosovera RAV4 bāzes. Uz konveijera gan tas netiks, paliekot vien kā rūpnīcas inženieru eksperiments.

200 Toyota Takaokas rūpnīcas inženieru un darbinieku apvienojušies,  lai no darba brīvajā laikā radītu RAV4 limuzīnu. Projekts realizēts kā daļa no apmācības programmas Toyota jaunajiem darbiniekiem.

Lai krosoveru pārvērstu par limuzīnu, standarta RAV4 pastiepta garāka riteņu bāze un starp asīm iebūvēts speciāli sagatavots 800 mm ieliktnis. Pēc visu detaļu sastiprināšanas automašīnas svars pieauga par 100 kg, bet garums sasniedza iespaidīgus 5400 mm.  

RAV4 limuzīnam joprojām ir četras durvis un tikai viena sēdekļu rinda aizmugurē, bet iegūtā papildu telpa pilnībā atvēlēta aizmugures pasažieru kāju komfortam un mazam galdiņam, kas kalpo dažādu priekšmetu novietošanai.

Vizuālajai dažādībai uz grīdas noklāti violēti paklājiņi, bet priekšējais panelis ieguvis dekoru šaha galdiņa rakstā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 25.jūlijs 2020 14:26
2 0 Atbildēt

Tas vidusposms izskatās ielīmēts. Un atsauc atmiņā stāstu par metinātāju pēckara laikā, kam bija vācu trofejas Opelis. Kad metinātājam bija ģimenes pieaugums, viņš Opeli rūpīgi pārzāģēja un iemetināja vidusposmu. Bet strādnieks nebija inženieris, neprata aprēķināt slodzes, un kāda brauciena laikā pagarinātais Opelis pārlūza.

Zārks,arī uz īri 26.jūlijs 2020 21:37
1 0 Atbildēt

Akcija,ja atnāksiet kopā vairāk kā 3 cilvēki tad atlaide pirkumam 1% un kafija no mums,ir iespēja arī uz īri 20 gadus pa 11 eirikiem mēnesī....nenokavē jo mums nav liela noliktava visa info-vistupups.lv

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti