Nepilni 14 000 eiro - Dacia atklāj septiņvietīgā Jogger cenas (+ FOTO) 22

 

Foto: Dacia

iAuto | 5.novembris 2021 5:35

Dacia no nākamā gada marta piedāvās arī septiņvietīgā versijā pieejamo Jogger, kas tiek virzīts kā Logan MCV un Dokker pēctecis.

Pamataprīkojumā Essential (Vācijā 13 990 eiro) iekļautas, tostarp LED tuvās gaismas, elektriski paceļami stikli priekšējām durvīm, centrālā atslēga ar radio tālvadības pulti, ātruma ierobežotājs un automātiskās gaismas. Būs arī augstumā regulējams vadītāja sēdeklis un stūre, avārijas bremzēšanas sistēma, e-zvana funkcija un kalnā uzbraukšanas palīgs, kā arī informācijas un izklaides sistēma ar viedtālruņa savienojumu.

Comfort aprīkojuma komplektā (no 15 650 eiro) ir iekļauta manuālā gaisa kondicionēšanas sistēma, kruīza kontrole, aizmugures parkošanās palīgsistēma un Media Display informācijas un izklaides sistēma ar astoņu collu skārienekrānu. Ārējos spoguļus un durvju rokturus virsbūves krāsā papildina tonētie logi aizmugurē un apakšas aizsardzība priekšā un aizmugurē, bet jumta sliedes var ātri pārveidot par jumta bagāžnieku ar 80 kilogramu kravnesību.

Extreme aprīkojuma komplektā (no 16 690 eiro) ietilpst automātiskais gaisa kondicionētājs un atpakaļgaitas kamera, kā arī bezatslēgas pieejas un iedarbināšanas sistēma. Melna haizivs spuras antena, virsbūves apakšas aizsargi tumši pelēkā krāsā un 16 collu vieglmetāla diski melnā krāsā, sarkanas krāsas dekoratīvs nošuvums sēdekļiem un durvju paneļiem, kā arī hroma aplikācijas nedaudz dinamiskākam un izaicinošākam izskatam. 

Top aprīkojums Extreme + (no 17 490 eiro) piedāvā arī paaugstinātu viduskonsoli ar elektrisko stāvbremzi, priekšējo parkošanās palīgierīci un aklās zonas brīdinājumu. Papildus tam ir integrēta Media Nav multimediju sistēma, priekšējo sēdekļu apsilde un bagāžnieka drošības atdalīšanas tīkls.

4,55 m garais universālis piedāvā līdz 1819 litriem kravas telpu un spēj pārvadāt līdz diviem metriem garus priekšmetus. Visās komplektācijās tas būs pieejams arī septiņvietīgā versijā, kas cenu ik reizi sadārdzinās par 800 eiro.

Pamata versijas dzinējspēks būs TCe 100 Eco-G agregāts, kas darbojas ar LPG gāzi, bet pircējs varēs izvēlēties arī nedaudz jaudīgāko TCe 110, kas cenai pievieno 500 eiro.

Paredzams, ka jaunais Dacia Jogger pasūtīšanai kļūs pieejams no decembra.

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
juriz 5.novembris 2021 8:48
8 0 Atbildēt

Nezinu kā būs šini, bet iepriekšējā Logan MCV aizmugurējās sēdvietas (bagāžniekā) bija reāli lietojamas. Paši sēdekļi arī bija tādi salīdzinoši pamatīgi, ne tā kā citiem tie izlokamie no grīdas.

Pašam bija Grand Scenic II, jā, tur tie papildus sēdekļi nebija īsti priekš pieaugušajiem.

Tā ka tā. Palasi grāmatiņu no sākuma.

taupam resursus 5.novembris 2021 8:04
7 2 Atbildēt

Izvietojot pasazjierus horizontaalaa poziicijaa mees ieguustam padsmitvietiigu auto!

GTD2 5.novembris 2021 8:48
4 0 Atbildēt

ieteikums adminam, varbūtās, ka iespējams nobloķēt lietotājvārdus, kas ir izmantoti reģistrētiem lietotājiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 10

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti