Fotoradari par braukšanu bez OCTA aprēķina 1130 eiro sodu (+ VIDEO) 21

 
LTV Ziņu dienests | 7.augusts 2022 8:38

Vienas dienas laikā, braucot bez obligātās civiltiesiskās apdrošināšanas, var saņemt vairākas soda kvītis. Tas iespējams, ja pārkāpumu fiksē fotoradars. Mūsu nākamā stāsta varone šādi sodīta ar vairāk nekā tūkstoš simts eiro.

Valsts policijā skaidro, ka to paredz likums, bet tiesību eksperts uzskata, kas sodīt var atkārtoti tikai tad, ja vadītājs bijis informēts par pirmo pārkāpumu.

 
21 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vitauts 7.augusts 2022 15:30
10 13 Atbildēt

Pilnīgi pareizi, informēt vajag. Piemēram, es pie krustojuma stājos tikai tad, ja mani kāds informē, ka ir sarkana gaisma. Luksoforam līdz es nesekoju, man vajag, lai mani painformē.

Original Nja 8.augusts 2022 9:41
10 0 Atbildēt

Ja LV sodu sistēma būtu "drošības nodrošināšanai un prevencijai", tad pietiktu ar vienu sodu no viena radara, kas ieliek atzīmi sistemā, ka sods jau ir piešķirts, kāmēr tas ir izsūtīts vainīgajam, nevis turpinātu knipsēt un summēt kopā sodus par vienu un to pašu pārkāpumu neskaitāmas reizes. Prevencija te ir nulle, tikai peļņa!

kurats 7.augusts 2022 10:20
6 3 Atbildēt

Nu ja, tagad spriedīs... Ko tur spriest, ja slaukšanas mašīna sāks darboties jau no pirmā ātruma pārkāpuma kilometra!!! Gribu redzēt, kā tie paši spriedēji brauks, un vai maksās sodus!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti