Krievijā atklāj jaunā Moskvič cenu; tā ir augstāka kā gaidīts 24

 

Foto: Ekrānbilde no t.me/ZavodMoskvich

iAuto | 21.decembris 2022 13:41

Krievijā paziņotas jaunā Moskvič 3 cenas. Par ķīniešu automašīnu ar pārlīmēto nosaukumu prasīs vismaz 1,97 miljonus rubļu (26 400 eiro).

Krievu mediji vēsta, ka atjaunotās markas preses dienests atklājis sava pirmā modeļa Moskvič 3 cenas, solot, ka vispirms tas kļūs pieejams 11 Maskavas dīleru centros, bet nākamgad – arī lielākajās Krievijas pilsētās.   

Cenas izrādījās lielākas nekā ražotājs bija izziņojis agrāk – vasarā Krievijas iedzīvotājiem solīja, ka Moskvič 3 maksās 1,6 miljonus rubļu (21 400 eiro), tagad izrādījies, ka Maskavā samontētais ķīniešu JS4 ar pārlīmēto modeļa nosaukumu ir vismaz 370 000 rubļu (aptuveni 5000 eiro) dārgāks un dārgāks arī par lielu daļu no Ķīnas ievesto šī segmenta konkurentu, ko pārstāv tādi automobiļi kā Chery Tiggo 4 un Tiggo 4 Pro, Haval Jolion un Geely Coolray. 

Analītiskās aģentūras Avtostat vadītājs Sergejs Celikovs intervijā Autonews.ru atzīmējis, ka minētie Ķīnas modeļi, atšķirībā no Maskavā samontētā Moskvič 3, ir augstākās klases produkts, tādēļ uzņēmuma mērķis par 50 000 pārdotu eksemplāru gadā, "nav sasniedzams".   

1,97 miljoni rubļu tiks prasīti par priekšpiedziņas krosoveru ar 1,5 litru 150 Zs motoru un sešu pakāpju manuālo kārbu.

Tāpat klientiem tiks piedāvāta krosovera elektriskā versija ar nosaukumu Moskvič 3e. Šis auto saņems 68 ZS elektromotoru un ar pilnībā uzlādētu bateriju nobrauks līdz 410 km. Modeļa cenas tiks paziņotas vēlāk. Paredzams, ka zaļajai versijai būs īpaša valsts subsīdija 925 000 rubļu (12 500 eiro) apmērā.

 

 

 

 

 
24 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 21.decembris 2022 15:44
21 3 Atbildēt

cars pateica, ka moskvičam nav jābūt lētam sūdam. Nu un izpildītāji saprata pareizi - tam ir jābūt dārgam (sūdam) ...

Opis 21.decembris 2022 15:36
17 3 Atbildēt

Tur kāreiz viss ir slikti, gatavi braukt ar čainīzeru tuktukiem par VW cenu, jo alternatīva ir UAZ buhanka par VW cenu.

a tev, ta kas? 21.decembris 2022 15:29
16 2 Atbildēt

Krievijā viss labi, nu spried pats - pusgada laikā rūpnīca (tas nekas, ka Renault uzceltā un krieviem atdotā) sāk ražot jaunu modeli, atjaunojot padomjlaiku autobūves leģendu moskvič (tas nekas, ka tas ir ķīniešu SUV ar uzlīmētu uzrakstu moskvič) un sola vēl arī elektrisku variantu (tas nekas, ka to pašu ķīnieti). Vai tad tas nav grandiozs panākums?, vai tad rietumiem nav jākļūst zaļiem no skaudības? Un tas, ka rublis atkal novēlies no mākslīgi uzpūstajiem augstumiem tak RU pircējam vēl labāk, ne tā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti