Gājis bojā pazīstamais autosportists Kens Bloks 19

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 3.janvāris 2023 9:56

Jaunais gads atnesis skumju ziņu no ASV – 55 gadu vecumā avarējot ar sniega motociklu gājis bojā pazīstamais autosportists Kens Bloks.

Aizokeāna mediji vēsta, ka rallija un ekstrēmo sportu veidu entuziasts gājis bojā netālu no Vudlendas, Jūtas štatā, 2023. gada 2. janvārī.

Vasačas apgabala policijas pārstāvis ziņo, ka Kens Bloks avarējis, braucot stāvu nogāzi - sniega motocikls apgāzies un uzkritis viņam virsū. Tiek piebilsts, ka autosportists miris notikuma vietā.

Te viens no Kena Bloka popurārākajiem video.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Original Nja 4.janvāris 2023 8:44
9 1 Atbildēt

Tikai nevajag. Arī Šumahers palika uz gultas pateicoties "nenormāli bīstamajai" nodarbei - slēpošanai. Un ne jau viņš pa tramplīniem lēkāja.

Cik nav bijuši gadījumu pasaulē, kad kāds aiziet no šīs pasaules absolūti stulbu iemeslu dēļ. Tas pats Pols Volkers, kas mira cita vadītā auto, kaut mūsu vietējā uzlecošā drifta zvaigzne Gatis Lapāns - mira tiekot notriekts uz ceļa, pilnīgi nesaistīti ar ikdienas "trakajām" izdarībām.

Tas, ka vidējais ikdienas mietpilsonis jūtas vecs jau savos 30-35 gados un sāk nedarīt neko vairāk, kā tikai čīkstēt par grūto dzīvi, dirnot pie televizora, nenozīmē, ka visai pasaulei ir jādzīvo depresīvā burbulī.

LA 3.janvāris 2023 10:19
6 5 Atbildēt

sniega moči un kvadracikli ne vienu vien ir sakropļojuši un pie Pētera aizraidījuši - bīstama tehnika.

WALA 3.janvāris 2023 10:14
4 5 Atbildēt

RIP, žēl jo tikai tiko viņa meita "pārņēmusi" stafeti ekstrēmajos sporta veidos, būtu bijusi laba komanda ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti