Amserv Liepāja pirmie Latvijā ievieš jauno Toyota mazumtirdzniecības koncepciju un atklāj autorizētu Toyota autocentru 8

 
Amserv Motors | 31.maijs 2024 20:18

Ar svinīgu atklāšanas pasākumu šī gada 30. maijā SIA “Amserv Motors” filiāle Liepājā autocentrs Amserv Liepāja atzīmēja pāriešanu jaunā statusā – no autorizēta Toyota servisa kļūstot par autorizētu Toyota tirdzniecības pārstāvi Liepājā. Turklāt šis ir pirmais autosalons Latvijā, kur ieviesta jaunā Toyota mazumtirdzniecības koncepcija vēl izcilākai klientu apkalpošanas kvalitātei.

Oficiālajā atklāšanas pasākumā piedalījās pārstāvji no Toyota Baltic un Amserv Grupi. Salona atklāšanas uzrunas teica un svinīgo lentes pārgriešanu kopīgi veica Mika Elojarvi, Toyota Baltic AS prezidents (President), Rene Varek, Amserv Grupi AS direktors/ valdes loceklis (Managing Director/ Member of the Board), Ints Pērkons, SIA “Amserv Motors” direktors/ valdes priekšsēdētājs, Nauris Eglītis, SIA “Amserv Motors” Liepājas filiāles vadītājs, un Salvis Roga, Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks, kurš pārstāvēja Liepājas pašvaldību. Viesu vidū bija klienti, sadarbības partneri un mediju pārstāvji.

Līdz ar jaunā statusa iegūšanu autocentrs Amserv Liepāja pakāpsies augstāk klientu apkalpošanas hierarhijā kā pilntiesīgs Toyota autocentrs, kas nodrošina gan jaunu, gan lietotu Toyota automašīnu pārdošanu, gan arī pilnu pēcpārdošanas apkalpošanu saskaņā ar Toyota ražotāja standartiem. Tādējādi Liepājas un tās reģiona klienti saņems vēl kvalitatīvākus, daudzveidīgākus un ērtākus autosalona un servisa pakalpojumus.

Savukārt jaunais Toyota pārstāvniecību dizaina un funkcionalitātes standarts ietver jaunu zīmola vizuālo identitāti apvienojumā ar īpaši izstrādātu klientu centra dizainu, sniedzot iespēju saņemt personalizētu pieeju un piedāvājot dažādus interaktīvus digitālus risinājumus plašākai produktu un pakalpojumu izpētei, lai rastu piemērotāko mobilitātes piedāvājumu.

Nauris Eglītis, Amserv Liepāja vadītājs: “Jūtamies īpaši pagodināti par pilntiesīgu pievienošanos autorizēto Toyota tirdzniecības pārstāvju saimei. Ar īpašu degsmi ķērāmies pie telpu pārbūves un iekārtošanas atbilstoši jaunajai koncepcijai, lai mūsu Liepājas un tās apkārtnes klienti saņemtu vēl izcilāku apkalpošanu. Ko tas nozīmē klientiem? Vēl patīkamāku auto izvēles un iegādes procesu, vēl personiskāku apkalpošanu gan salonā, gan servisā. Tas ir arī kā mazs, personisks ceļojums Toyota pasaulē, izmēģinot dažādās interaktīvās un digitālās iespējas šajās telpās. Piemēram, klients varēs digitāli iepazīt visu izvēlētā Toyota modeļa piedāvāto papildaprīkojumu. Jaunais koncepts paredz, ka tieši šāds Toyota autocentrs, kāds ir Liepājā, atradīsies arī Spānijā, Vācijā un citās valstīs. Protams, tas drīzumā tiks ieviests arī citos Toyota dīleru salonos Latvijā, bet Liepāja pagaidām ir pirmā.”

Atklāšanas pasākumā ikvienam bija iespēja iepazīt un izmēģināt jaunās priekšrocības, kā arī aplūkot plašo Toyota modeļu klāstu. Šogad Latvijā no 18. līdz 21. jūlijam norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta posms Tet Rally Latvia, kurā ietverti ātrumposmi arī Kurzemes reģionā. Pasākumā bija apskatāma arī sportiskākā no Tet Rally Latvia izmantotajām automašīnām – jaudīgais Toyota GR Yaris.

Vasarīgi māksliniecisku noskaņu salona atklāšanas pasākumam piešķīra mākslinieces Ildzes Oses gleznu izstāde. Ildze Ose ir profesionāla māksliniece un vides dizainere, kas strādā savā studijā Talsos un kuras darbus raksturo skaistā meklējumi hiperreālisma, maģiskā reālisma un pat naivisma stilā. Māksliniece veido grafiskus rakstus kombinācijā ar dabas tēliem un formām līdzīgi kā Toyota meklē saskarsmi starp tehniku, dabu un starp mobilitāti un ilgtspējību, papildinot citam citu. Izstāde Amserv Liepāja autosalona telpās priecēs klientus visu vasaru.

Autocentrs Amserv Liepāja piedāvā plašu jaunāko Toyota modeļu klāstu, tostarp pilnībā elektrificētos auto. Šobrīd salonā aplūkojami un testa braucieniem gatavi šādi modeļi: Toyota C-HR Hybrid, Toyota RAV4, Toyota Corolla Touring Sports, Toyota Yaris Cross, Toyota Corolla Cross, Toyota Proace City komercauto. Komercklientiem piedāvājumā visi Toyota Professional produkti, bet lietotu auto pircējus gaida iespēja iegādāties augstākās kvalitātes Toyota Approved lietotās automašīnas ar labāko garantiju un tehniskās palīdzības nodrošinājumu.

Amserv Grupa ir viens no lielākajiem automašīnu tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmumiem Baltijā ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi un 9 autocentriem Igaunijā un Latvijā. SIA “Amserv Motors” – viens no Amserv Grupas uzņēmumiem Latvijā. Amserv Liepāja ir SIA “Amserv Motors” filiāle Liepājā un oficiāli autorizētais Toyota automobiļu izplatītājs un servisa nodrošinātājs.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 31.maijs 2024 22:03
2 0 Atbildēt

klients varēs digitāli iepazīt visu izvēlētā Toyota modeļa piedāvāto papildaprīkojumu - to tak varētu izdarīt arī neizejot no mājām.

Jumu 1.jūnijs 2024 21:02
2 1 Atbildēt

Pircējam jābūt izvēle. Hibrīds un tas pats modelis ar parasto dzinēju. Tad komercija ies, ar vieniem hibrīdiem tālu netiksiet.

anonimikis 2.jūnijs 2024 15:54
1 0 Atbildēt

Proace ir Stellantis izstrādājums ar Toyotas uzlīmi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

iAuto izmēģina jauno Volkswagen Tiguan (+ foto)

Tiguan ir šobrīd pārdotākais Volkswagen modelis un nu ir pieejama tā jaunākā - trešā paaudze. Uzlaboti dzinēji un jaunas tehnoloģijas, saglabājot raksturīgas gaitas īpašības. Lasīt vairāk

 

Mercedes miniveni tagad arī pagarinātajās versijās 3

Mercedes-Benz miniveni EQT un e-Citan Tourer turpmāk būs pieejami arī pagarinātajās versijās ar lielāku bagāžas nodalījumu un iespēju pārvadāt līdz pat septiņiem braucējiem. Lasīt vairāk

 

Aicina padomāt par drošību, braucot ar elektroskrejriteni (+ VIDEO) 2

“Galva mums ir viena, un galvā ir šis tas iekšā. Tā nav domāta tikai tāpēc, lai cepuri būtu kur uzlikt.” Tā par pārvietošanos ar elektroskrejriteni saka bērnu ķirurgs. Kā pasargāt sevi un savus bērnus no traumām, kas tiek gūtas, braucot ar elektroskrejriteņiem? Lasīt vairāk

 

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon 3

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti