Renault Truck laiž klajā jauno T sēriju 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault Truck | 13.decembris 2018 16:17

Renault Trucks ir laidis tirgū 2019. gada T sēriju. Ar jaunajiem Euro 6 Step D dzinējiem aprīkotā 2019. gada T versija piedāvā 3 % degvielas ietaupījumu, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes modeļiem. Tai ir arī jauns aprīkojums, kas paaugstina kabīnes un autovadītāja darba komforta līmeni.

Degvielas patēriņš un CO2 izmešu apjoms ir samazinājies par 3 %

2019. gada Renault Trucks T un T High modeļi jau ir aprīkoti ar DTI 11 un DTI 13 Euro 6 Step D dzinējiem, kas atbilst prasībām, kas stāsies spēkā 2019. gada 1. septembrī. Tiem ir jaunās paaudzes izplūdes gāzu attīrīšanas sistēma un tās ražošanā izmanto materiālus, kas nodrošina lielāku izturību. Ir pievienots arī Adblue kvalitātes sensors, bet septītais inžektors vairs nav daļa no konstrukcijas.

2019. gada Renault Trucks T ir aprīkots ar jaunas paaudzes Optivision sistēmu. Šī predikatīvā ātruma kontroles sistēma, kas izmanto ceļa reljefu pārnesumu pārslēgšanas optimizēšanai, tagad glabā datus pašā transportlīdzeklī. Tas paaugstina autovadītāja darba komfortu, jo vairs nepastāv iespēja pazaudēt savienojumu pat vietās, kur nav pieejama GPS informācija, piemēram, tuneļos. Turklāt maršruta informācija ir precīzāka, ļaujot autovadītājiem precīzāk plānot braucienus.

Visbeidzot, adaptīvā Eco kruīza kontrole piedāvā jaunus iestatījumus, kas ļauj patērēt mazāk degvielas. Šie uzlabojumi apvienojumā ar jauno aprīkojumu ļauj klientiem panākt degvielas patēriņa samazinājumu par līdz pat 3 %, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes modeļiem.

Uzlabots komforts kabīnē un patīkamāki autovadītāja darba apstākļi

Šīs 2019. gada T sērijas versijas kabīnēm ir jauna augstas klases apdare.

Tās iekšpusē ir izmantota oglekļa šķiedra, kas atrodama uz priekšējā paneļa un durvīm, ko papildina melnas ādas sēdekļi un pieskaņota pelēka griestu apdare. No ārpuses elementiem var pielāgot radiatora režģi un sānu spoguļus, izvēloties kādu no divām pieejamajām krāsām: spīdīgi melnu vai anodētu oranžu. Modeļa apzīmējuma plāksnītei tagad ir vienkāršots, vieglāk salasāms teksts ar transportlīdzekļa nosaukumu, jaudu un dzinēju. Ir pieejama papildu līnija, ko var personalizēt paši klienti.

 

2019. gada Renault Trucks T un T High modeļi jau ir pieejami pasūtīšanai.

 

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.decembris 2018 17:41
2 1 Atbildēt

Kāpēc viņi vairs neražo Magnum r to kabīni, kurā jākāpj iekšā kā kombainī?

Šoferi to ļoti lielīja. Apgalvoja, ka no tā varēja dirst nekāpjot ārā. Īsts traks mīzējiem un dirsējiem, kuri naktī baidās kāpt ārā.

Bet šis, jaunais? Ar ko viņš būs īpašs? Ne ar ko. Pazudīs visā traķu masā..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti