Briseles autoizstādē Nissan prezentē NV300 konceptfurgonu

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan | 29.janvāris 2019 13:28

Nissan ir atklājis jauno NV300 konceptfurgonu, lai izceltu Nissan komercautomobiļu daudzpusību attiecībā uz pielāgotiem pārveidojumiem.

Prezentēta Briseles autoizstādē Beļģijā, automobiļa kravas telpa ir veidota kā mobila darbnīca radošiem kokapstrādes profesionāļiem. Furgons ietver daudzas praktiskas un inovatīvas iezīmes, un ilustrē, kā Nissan plašais vieglo komercautomobiļu (LCV) klāsts var nodrošināt ideālu partneri jebkurā nozarē vai tirdzniecībā strādājošiem profesionāļiem.

NV300 konceptfurgons ir aprīkots arī ar integrētu portatīva akumulatora risinājumu Nissan Energy ROAM – visaptverošu, pret atmosfēras iedarbību aizsargātu barošanas bloku, kas nodrošina ērtu, emisijas neradošo un klusu jaudu, atrodoties ceļā. Ar akumulatora ietilpību 700Wh un maksimālo jaudu 1kW, šis portatīvais akumulatora risinājums ir modernākais enerģijas avots profesionāļiem, kas atrodas kustībā.

Kokapstrādes darbiniekam, kurš regulāri pārvietojas starp darbavietām, tas sniegtu atbalstu profesionālajā dzīvē – nodrošinot energoapgādi, sākot ar instrumentiem līdz planšetdatoriem – ļoti efektīvā un videi draudzīgā veidā.

Nissan Energy ROAM, kas ietver atjaunotus akumulatorus, kas iegūti no darba dzīvi nokalpojušiem Nissan LEAF elektroautomobiļiem, lieliski ilustrē Nissan vadošo lomu ilgtspējīgas enerģijas tehnoloģiju jomā. Barošanas bloku var uzlādēt pat, izmantojot saules paneļa piederumu, kas uzstādīts uz NV300 konceptfurgona jumta, padarot to par patiesi energosistēmai nepieslēgtu risinājumu.

Frančesko Džaklons (Francesco Giacalone), Nissan Eirope vieglo komercautomobiļu plānošanas un mārketinga direktors, teica: „Ar NV300 konceptfurgonu Nissan patiešām domā par komercautomobiļu nākotni autentisku biznesa klientu partneru lomā. Tas ir praktisks un daudzpusīgs, kā arī novatorisks un pašpietiekams ar Nissan Energy ROAM papildinājumu. Mēs ticam, ka tam ir milzīgs potenciāls vieglo komercautomobiļu sektorā un tas ir galvenais Nissan komerciālo automobiļu diferencētājs."

NV300 konceptfurgons ir lielisks piemērs jaunajām iespējām, ko Nissan nākotnē var sniegt komercklientiem. Tā personalizētajā kravas telpā ir iekļauti tādi jauninājumi kā integrēts skārienjūtīgais dators, grozāms sēdeklis uz grīdas sliedēm, pielāgota uzglabāšanas vieta, kas ļauj ietaupīt vietu, un LED apgaismojums griestos.

Furgona iekšpuse ir izstrādāta un izveidota, Nissan sadarbojoties ar Studio Hardie, kas ir atzīta britu dizaina studija.

Nissan Energy ROAM ir balstīts uz pārvietojamās enerģijas tehnoloģijas prototipu, kas izmantots Nissan Navara Dark Sky un Nissan Navara EnGuard konceptautomobiļos, kas tika prezentēti Hannoveres autoizstādē 2018. gadā un 2016. gadā. Tas ir vēl viens praktisks Nissan Inteliģentās mobilitātes piemērs un parāda, kā Nissan cenšas piemērot savu akumulatoru tehnoloģiju un elektrisko transportlīdzekļu zināšanas pilnīgi jaunām uzņēmējdarbības jomām.

Nissan NV300 ir plašs un neticami praktisks vieglais kravas automobilis, kas pieejams dažādos garumos un augstumos. Nissan piedāvā piecu gadu/160 000 km garantiju (100 000 km e-NV200 modeļiem) visam Nissan vieglo komercautomobiļu klāstam, tostarp godalgotajam Navara pikapam. Garantiju var nodot arī nākamajiem automobiļa īpašniekiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti