Opel sāk pieņemt pasūtījumus kravas furgona Movano iegādei (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.jūlijs 2019 9:33

Opel Movano kļuvis pieejams pasūtīšanai. Kravas furgons ar priekšējo riteņu piedziņu un pieļaujamo kopējo masu 2,8 tonnas Vācijā maksās 27 925 eiro, bet 3,5 tonnu modelis ar vidējā garuma riteņu bāzi, vidējo augstumu un priekšējo riteņu piedziņu - vismaz 32 325 eiro.

Bāzes versija komplektēta ar LED dienasgaismām, automātiskajām tālajām gaismām, centrālo atslēgu, lietus sensoru un radio ar USB un Bluetooh. Drošības asistentos - sānvēja stabilizācijas sistēma.

Par piemaksu Movano pirmoreiz pieejams aklā leņķa asistents un atpakaļskata kamera ar drošības sistēmu, kas brīdina par šķēršļiem braucot atpakaļgaitā, ieskaitot transportu, kas tuvojas no sāniem. Papildaprīkojuma sarakstā arī joslas uzturētājs.

Jaunajam Movano var būt līdz pat 22 lielāku un mazāku priekšmetu novietnes ar kopējo tilpumu 104 litri, ieskaitot segmentā unikālo FlexTray – izvelkamo cimdu nodalījumu, kas atrodas priekšā blakussēdētājam. Movano ieguvis jaunu mērinstrumentu paneli ar labāk saskatāmiem un nolasāmiem rādītājiem, jaunu multimediju iekārtu Navi 50 Intelli-Link Pro ar septiņu collu ekrānu, Apple Carplay un Android Auto atbalstu, viedtālruņa bezvadu uzlādes nišu.

Par dzinējspēku tiks izmantoti tikai modernizēti Bi-Turbo dīzeļdzinēji, ko varēs kombinēt ar sešpakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. 2,3 litru dzinēji pārklāj jaudas spektru no 131 līdz 180 Zs, ir 5-10 Zs (20-40 Nm) jaudīgāki nekā priekšteči, kā arī ekonomiskāk izlieto degvielu. 

Opel Movano var apmierināt ikviena klienta vajadzības, jo ražotājs piedāvā vairāk nekā 150 dažādus variantus jau no rūpnīcas.

 
Visi komentāri
 
650 15.jūlijs 2019 12:45
0 2 Atbildēt

(c)...Par dzinējspēku tiks izmantoti tikai modernizēti Bi-Turbo dīzeļdzinēji, ko varēs .....(c)

-man ļooti žēl šā naivā opel pārstāvja- jo viņš nelasa iAuto.Citādi viņš zinātu, ka "dīzeļiem eiropā pasludināts nāvesspriedums" , kā arī būtu izlasījis to jaunāko MK aizkadra "spriedumu" LV dīzeļu lietotājiem- ka "tūlīt jau no 2021.g..." Tā ka ,cienijamie sīkkravu pārvadātāji,nesiet savus tos 27k uzreiz uz tolmettu vai uz to vispasaules ulmaņgatves GibrīdCentru..

HE 16.jūlijs 2019 16:03
0 0 Atbildēt

Ar dīzeļiem viss būs labi,bet nāves spriedums būs elektrovāģiem kad būs jasāk maksāt dabas resursu nodoklis.

Raimonds 16.jūlijs 2019 20:06
0 0 Atbildēt

Ārējais dizains no vecā Renault Master nošpikots.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti