SIA “Domenikss” nākamā gada sākumā plāno atvērt jaunu kravas auto tirdzniecības un servisa centru Sauriešos

 

Foto: Publicitātes attēls

Domenikss | 30.augusts 2019 11:38

Plānots, ka jau 2020. gada sākumā Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā SIA “Domenikss” Sauriešos durvis vērs modernākajam kravas automobiļu tirdzniecības un servisa centram Latvijā.

Jaunā kravas auto tirdzniecības un servisa centra atvēršana ir stratēģiski nozīmīgs solis SIA “Domenikss” biznesa paplašināšanā, tā nostiprinot savas pozīcijas Latvijas tirgū un vienlaikus piesakot cīņu ar “pelēkās zonas” servisiem.   

“Šobrīd kravas automobiļu segmentā ir iestājusies zināma stagnācija, kas galvenokārt saistīta ar diviem faktoriem – piesardzīgo banku attieksmi finansēšanā un Eiropas Parlamenta apstiprināto reformu autotransporta nozarē jeb tā saukto mobilitātes paketi. Neskatoties uz to, esam pieņēmuši stratēģiski nozīmīgu soli biznesa paplašināšanai – atvērt jaunu un jaudīgu kravas automobiļu tirdzniecības un servisa centru Pierīgā, tā vēl vairāk stiprinot kravas servisa līdera pozīcijas Latvijas tirgū,” pauž SIA “Domenikss” padomes priekšsēdētāja Benita Danilenko. 

Plānots, ka jaunais servisa centrs Pierīgā būs izvietots divās ēkās, kopumā 2560 m2 platībā. Tās iepriekš jau izmantotas servisa centra vajadzībām, taču tagad pilnībā tiek rekonstruētas un pielāgotas SIA “Domenikss” vajadzībām pēc Daimler sertifikācijas standartiem. Paredzēts, ka vienā no ēkām trīs stāvos būs izvietots kravas automašīnu tirdzniecības salons, servisa telpas, kas vienlaikus spēs apkalpot pat 15 kravas auto, un kravas auto rezerves daļu noliktava. Savukārt otrā ēkā būs pieejama kravas auto mazgātava. Jaunajā kravas auto un servisa centrā tiks nodarbināti vidēji 40 speciālisti.  

“Šobrīd Latvijā Mercedes-Benz kravas auto jau var pasūtināt SIA “Domenikss” auto salonā, taču būtisks jauninājums jaunajā centrā Sauriešos būs tieši uz kravas automašīnām vērsts serviss, nodrošinot ražotāja paredzēto apkopi, tehnisko atbalstu, iespēju saņemt oriģinālās rezerves daļas maksimāli īsā laikā un garantētu pakalpojumu kvalitāti. Būtisks aspekts ir kravas auto ērtā piekļūšana servisa centram Sauriešos, kas līdz šim Rīgas centrā bija visai apgrūtinoša,” jaunā servisa centra priekšrocības raksturo SIA “Domenikss” Kravas automobiļu tirdzniecības un mārketinga vadītājs Aivis Zapereckis.

Jaunais kravas auto servisa centrs būs aprīkots ar modernākajām tehnoloģijām, t. sk. jau 2019. gada sākumā iegādāto Latvijā modernāko riteņu ģeometrijas pārbaudes un regulēšanas iekārtu Hunter HTA-MBHD. Jaunā sistēma, kas paredzēta komerctransportam, ir nozarē pirmā un vienīgā, kas tikai trīs minūšu laikā spēj veikt mērījumu trīs asīm vienlaicīgi.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti