Daudz jaunu funkciju, ieskaitot 2.līmeņa autopilotu - Fiat modernizējis Ducato

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.jūnijs 2021 10:19

Fiat iepazīstinājis ar modernizēto komerctransportlīdzekli Ducato, kas Eiropas tirgū jau pieejams pasūtīšanai.

Modernizācijas gaitā Ducato ticis pie jauniem diožu lukturiem, nedaudz pārveidotas radiatora restes un jaunas zīmola emblēmas, savukārt salonā pārmaiņu vairāk, tostarp mazāks stūres rats, jauni durvju paneļi, ātrumpārslēgs, automātiskās gaisa kondicionēšanas vadības panelis, ciparu mērinstrumenti, kā arī Informācijas un izklaides komplekss ar desmit collu displeju, kas piedāvā pilnvērtīgu satelītu navigācijas sistēmu, ieskaitot Tom-Tom 3-D kartes un viedtālruņa integrāciju.

Ražotājs paplašinājis elektronisko drošības un palīdzības sistēmu piedāvājumu, pasludinot Ducato par pirmo  vieglā segmenta kravas komerctransportlīdzekli, kam pieejama (2021.gada gaitā) 2. līmeņa autonomās braukšanas sistēma. Tas iespējams, pateicoties uzlabotai adaptīvajai kruīza kontrolei ar stop & go funkciju, joslu uzturēšanu un satiksmes sastrēgumu palīgu. Vadītāja darbu atvieglos pašizlīdzinošā pneimatiskā balstiekārta, kas vajadzības gadījumā pazemina iekraušanas slieksni.

Citas jaunās paaudzes furgonu iezīmes ir bezatslēgas pieeja, elektriskā stāvbremze un Eat-and-Work („ēd un strādā”) pasažiera sēdeklis, ko var pagriezt un nolocīt, lai izmantotu „papīru rakstīšanai” vai pusdienu ieturēšanai. Komplektācijā arī tādas noderīgas funkcijas kā niša mobilo tālruņu uzlādēšanai, dubultās USB-A un USB-C pieslēgligzdas, 230 V kontaktligzda un apsildāms vējstikls.

Dzinēji, kas pieejami četros jaudas līmeņos, ir kļuvuši vieglāki un ekonomiskāki. Transmisiju izvēlē jauna sešpakāpju pārnesumkārba, kā arī deviņu pakāpju „automāts”. Pirmajā gadījumā to varēs kombinēt ar 120, 140, 160 un 180 Zs motoriem, otrā – ar 140, 160 un 180 Zs agregātiem.

Vācijā modernizētā Fiat Ducato cena sākas no atzīmes 33 486 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti