TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Porsche Macan pat nebraucot ir iekārojams (+VIDEO) 5

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 8.aprīlis 2021 17:52

Porsche Macan ir auto, par kuru var jūsmot nekur nebraucot. Tam ir viss, kā pienākas - pirmšķirīga tehnika, statuss, lielisks dizains un milzīgs fanu pulks, kas šo auto vēlētos redzēt savā garāžā.

Latvijā iegājies tā - jau pietiek naudas jaunas Porsche, tad viņš par savu naudu grib pēc iespējas vairāk automobiļa. Tāpēc mums cieņā ir lielie Porsche - Cayenne, Panamera, tagad arī Taycan. Rietumeiropā cilvēku domu gājiens ir atšķirīgs. Viņiem nevajag izrādīties ar izmēru, tie ir gatavi maksāt bargu naudu par kompaktu Made in Germany, kāds ir Porsche Macan. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 8.aprīlis 2021 18:13
5 4 Atbildēt

"Rietumeiropā cilvēku domu gājiens ir atšķirīgs." tikai nevis tās pasakas, ko centās safantazēt, bet tāpec, ka tiem komunistiem nav naudas pirkt neko lielāku. Jo tam būs liels nodoklis, liels degvielas patēriņs, liela apdrošināšana, utt.

Antons 9.aprīlis 2021 9:15
3 1 Atbildēt

Vācietis saka - es varu atļāuties S-klasi, bet pērku Pasatu, jo man ir kauns. Kauns draugu un kolēģu vidū. Cilvēku domāšana ir pavisam cita, nekā LV. Tāpēc es saku, ka nekādas kopējās vērtības mums nav - mēs viņus nesaprotam un viņi mūs nesaprot.

haha 9.aprīlis 2021 10:17
2 1 Atbildēt

cilvēki, kas nekad nebrauks ar poršu, apspriež kā to iekārot un kā kaunēties par savu iekāri...kamon, veči. uzpildiet savus pasātus, lādējiet idiņus - laiks jāties iekšā piektdienas vakara korķos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti