TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Ko bez ātras braukšanas pieprot Audi Q8? (+ VIDEO) 2

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 13.jūnijs 2024 10:32

Audi Q8 īpašo statusu un unikālas atšķīrības no Audi Q7 nodrošina bezrāmja durvju stikli, kas nu ir pusotru reizi biezāki, kā arī durvju pievilkšanas mehānisms standartā.

Lai uzlabotu vadāmību un samazinātu apgrieziena rādiusu, par 1300 eiro var pasūtināt pat visu riteņu stūrēšanas sistēmu, bet topmodelim SQ8 tā ir standartā. Bez tam Q8 ir jaunāko vadītāja asistentu un citu tehnoloģiju nesējs.

Piemēram, automātiskā stāvvietā novietošanas sistēma. Mūsdienās tāda pieejama daudzām automašīnām, taču lieto to tikai retais. Šajā sižetā praksē izmēģināsim, kā un cik ātri darbojas automātiskais "parkings", adaptīvā cruise - control sistēma un avārijas apturēšanas sistēma, un kā Audi risina lietotāju nepatiku pret ES obligāto intelligent speed assistance sistēmu, kas skaļi signalizē pat par 1 km/h virs atļautā ātruma. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
Sawron 13.jūnijs 2024 15:12
0 1 Atbildēt

''par 1300 eiro var pasūtināt''.. Bet vai par to naudu varēs salonā pasutināt kāpostus?

650 17.jūnijs 2024 12:33
0 0 Atbildēt

Liekulībai un demagoģijai nava robežu.Patēriņš (pie kam,VID-ējais...) - 10 litri. Vesels (pilns) Spainis! Šaus mass! CO2 izmeši- 236g/km. Ār prāts! Fuj!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

190 saimes Mercedes par 850 000 eiro; piegādes 2025.gada beigās 1

Leģendārās 90.gadu sporta automašīnas Mercedes 190 E 2.5-16 Evo II mūsdienu variants uzņēmuma HWA interpretācijā tiek solīts 100 eksemplāru lielā skaitā. Lasīt vairāk

 

Nepilni 58 000 eiro: BMW iepazīstina ar jauno X3 (+ FOTO) 5

Populārais BMW krosovers sasniedzis savu ceturto paaudzi. Lasīt vairāk

 

Pēc pazušanas no radariem laukā netālu no Rīgas lidostas nosēdusies civilā lidmašīna ( VIDEO) 14

Izpletņlēkšana Limbažu pusē dramatiski beigusies kāda neliela lidaparāta pilotam un pasažierim. Laikapstākļu dēļ nespējot atgriezties ne Limbažos, ne rezerves lidlaukā – Cēsīs, nelielais lidaparāts nespēja sasniegt arī lidostu “Rīga”. Un veica avārijas nosēšanos pļavā Babītes pusē. Lasīt vairāk

 

Iepazīstamies ar Honda motociklu jauno elektrisko sajūgu (+ VIDEO)

E-Shifter jeb elektriskais sajūgs ir Honda motociklu sezonas jaunums, un pirmais motocikls, kam tāds pieejams ir Honda CB650R. Salīdzinot ar 2019. gada modeli, tam ir daudz uzlabojumu, tostarp jauns dizains ar efektīgiem gaisa savācējiem - rezonatoriem abās pusēs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti