Tikai šodien: Circle K samazinās degvielas cenas par 15 centiem, Neste piedāvā 12 13

 

Foto: iAuto

Nozare.lv | 31.augusts 2023 10:38

Šodien, 31. augustā no plkst. 14.00 līdz 17.00 Circle K Latvia visās degvielas uzpildes stacijās samazinās degvielas cenu par 15 centiem litrā.

Akcija ir daļa no uzņēmuma starptautiskās iniciatīvas “Circle K Day” (“Circle K Diena”), kas pirmo reizi norisinās vairāk nekā 1600 degvielas uzpildes stacijās visā pasaulē. Tā kā ekonomiku joprojām ietekmē inflācija un augstās procentu likmes, Circle K organizē ierobežota laika akciju kā dāvanu ikvienam auto un moto braucējam, lai kaut nedaudz samazinātu degvielas tēriņus.

“Ar “Circle K Day” iniciatīvu mēs sakām lielu “paldies” mūsu pastāvīgajiem klientiem visā pasaulē un pievēršam uzmanību tam, kāpēc esam šeit – lai radītu mūsu klientiem ērtāku ikdienu.” stāsta Circle K Baltija viceprezidents Skirmantas Mačuikas. “Prieks, ka mums ir izdevies noorganizēt īpašu kampaņu laikā, kad tas ir vajadzīgs daudziem.”

Kampaņas laikā degvielas cena tiks pazemināta par 15 centiem litrā no standarta cenas degvielas uzpildes stacijā. Gala cena (ņemot vērā minēto atlaidi) būs norādīta uz degvielas sūkņa un cenu pilona. Circle K EXTRA lojalitātes programmas dalībnieki, reģistrējot EXTRA kontam piesaistītu karti, akcijas laikā papildus varēs saņemt attiecīgā EXTRA līmeņa atlaidi: 1. līmenis – 3 centi/litrā, 2. līmenis – 4 centi/litrā, 3. līmenis – 6 centi/litrā.

Circle K aicina izmantot kādu no bezskaidras naudas norēķiniem, jo, pildot degvielu akcijas laikā, jārēķinās ar ilgāku uzgaidīšanas laiku. Laika taupības nolūkos uzņēmums aicina par degvielu norēķināties uzreiz pie sūkņa, izmantot mobilo maksājumu vai apmaksu ar auto numura zīmi, kas tagad pieejama Circle K mobilajā lietotnē.

Par akciju

Piedāvājums spēkā tikai 2023. gada 31. augustā no plkst. 14.00 līdz 17.00 visās Circle K Latvia degvielas uzpildes stacijās. Cenai, kas norādīta pie sūkņa akcijas laikā, atlaide jau ir piemērota. Savukārt EXTRA lojalitātes programmas dalībnieki varēs izmantot papildus priekšrocības un lielāku atlaidi. Maksimālais uzpildāmās degvielas apjoms vienam auto ir 100 litri.

Arī Neste tīkls negrib atpalikt un ir izsūtījis saviem klientiem īsziņas ar piedāvājumu atlaidei 12 centu apmērā.

Circle K Foto: Ekrānattēls

Neste Foto: Ekrānattēls

Virši Foto: Ekrānattēls

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
VIADA 31.augusts 2023 12:28
6 0 Atbildēt

VIADA ir 15 centi atlaide un Viršiem ar ir atlaide!

Visu nedēļu cēlām cenas, lai varētu iedot akciju! Tā mēs te savā kartelītī vienojāmies darīt, un duriki tūlkīt gāzīs riņķī DUSus un taisīs sastrēgumus!

Vērotājs 31.augusts 2023 11:28
5 0 Atbildēt

Šādas akcijas vismaz Rīgā darbadienās vajadzētu aizliegt. 'Korķi' pilsētā garantēti.

James Bong 31.augusts 2023 11:48
3 0 Atbildēt

Blaviens maukas dariet to brīvdienās, cilvekiem taču jāstrādā!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Vai Krievija jau pilna? – aprīlī kritušies Ķīnas auto pārdošanas apjomi 4

Krievijas mediji vēsta, ka aprīlī pieprasījums pēc populārākajiem Ķīnas autobūves produktiem krities, kas ražotājiem licis ķerties pie atlaidēm. Lasīt vairāk

 

Strīda par bruģi dēļ Liepāja var zaudēt Eiropas fondu naudu (+ VIDEO) 4

Liepājas centrā nekvalitatīvi bruģētas brauktuves posma dēļ ilgstoši turpinās savstarpēji strīdi – kurš pie tā vainojams. Ja līdz 1. jūnijam šo jautājumu neatrisinās, pašvaldība var zaudēt arī daļu Eiropas fondu līdzfinansējuma. Nesen saņemti jau trešās ekspertīzes rezultāti, taču vietvara joprojām nesniedz konkrētu atbildi, kam jāuzņemas atbildība. Lasīt vairāk

 

Sēlijas poligona attīstībā vēl daudz neskaidrību (+ VIDEO) 6

Latvija pirms diviem gadiem nolēma veidot jaunu militāro poligonu Sēlijā. Lai procesu paātrinātu, Saeima pirms gada pat pieņēma īpašu likumu. Lasīt vairāk

 

Mugen piedāvā jaunu tūninga komplektu Honda Civic Type R hečbekam 1

Mugen speciālisti izstrādājuši jaunu tūninga komplektu Honda Civic Type R hečbekam, padarot to ne tikai vizuāli agresīvāku, bet ievērojami uzlabojot arī tā braukšanas īpašības. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti