neoficiāla infa liecina, ka pie alus sistēmas...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
neoficiāla infa liecina, ka pie alus sistēmas...
Labrītt! Aizdomīgi precīza ir Jūsu neoficiālā informacija!! Tik alus sistēma bij tāda īsa, jo visi pamuka! Bet tomēr tas ir noticis, MB ir uzvarets arī futbollā, tik naf skaidrs, kas viņus uzvarēja, es tas točna nebiju........
urrāāā.. uzvara..
es ar trešdien piesakos uz PIV.. (pamācība iesācējiem volejbolā)
Bet kā mēs spēlēsim? Aplī? vai labāk nebūtu tomēr caur tīklu? Tad vismaz būtu komandas un azarts!! ????? to tīklu tak var tur novilkt!!!
tur jau kaut kas ir tai pļaviņā.. kaut kāds ornoments.. varbūt varam pāri tam bumbu dzenāt?
Jāā, tur ir tjipa futbolla bumbas spardīšanas stends! neatceros, vai tik naf pa augstu! Bet tad jau manīss. Škiet ka Skardnieks arī varetu piedalīties! Censos viņu ieintresēt!
Sviestc ir šantāžists. Kādi kandidāti uz otro līgu?
Tikai profesionāļus nevajag pielaist.
Profesionaļiem pietiks darba arī pirmaja līgā, jo MB ir apņemības pilni revanšēties, jo Skeram jau ir vairakārt un oficiali paziņojis, ka ja viņi zaudēs arī nakamreiz, tad viņš maina MB pret B M W....un tas jau ir nopietns ultimats!! Ta kā mēs tos športistus sava darziņā nemaz nelaidīs!!!!
A par kandidatiem, Nezinīte, Hammers, no MB puses Lindonis ( viņu arī nelaiz laukuma, ka īsta spele sakas ) Sama, es un gan jau vell būs kāds!!
ko Jūs te jaucat gaisu?
Piektdiena ir veiksmīgi pardzīvota! No briesmekļiem te neviens vairs nebīstas! Un vispar, mazais sports, arī ir sports! taja dzimst Lieli sportisti!
kāpēc? BĪSTATIES!!!!!!
Briesmeklis naf salapījies!!! Es mes vilka nebaidas, nebaidās, nebaidas.....
Piedāvāju jaunas sporta aktivitātes, spēlet ar Briesmekli paslēpes!
Tā! esmu atnācis! Kādas spēles ir paredzētas šodien?
Kopistiski, iespiezot stūrī, mēs varetu to noskaidrot! Spriezot pēc tā, ka viņš vakar sarunajās ar Hammeru, un ja pieļaujam ka Hammers nebij sadzeries krietni, tad teoretiski, Hammers tas nav ( jo tiesi viņam ir visspecīgak izteikta personības dubultosanas, pat mainoties dzimumiem )..BEt kas tad??? Kredoks itka aizbrauca....a varbūt neaizbrauca???
50% aizdomu protams tada gadījumā krīt uz Diggenu.......
Atzīsies pats??? Vai jamekle pec vada??
oi, nemeklējiet, lūdzu nemeklējiet.......... Man ir bailes! sākšu blēt un riet un kost!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!