sakausiet beidzot tos MB!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
sakausiet beidzot tos MB!
kaķenīt, tā jau ir, ka tās atklāšanas mēdz būt traki garas un tik raibas, ka miegs nāk virsū...
Hmmm......sapratu tik to, ka neko nesapratu!! Bet radas ideja! Varbūt tresdienas Lilaste varam organizet paralelo volejbollu, nu tur, smiltiņās, tur lai plosas musu ZB un MB voleja zvaigznes, nu profi vopsem, a mēs-mazak, vajāk un daļeji spelejošie, varetu ta nomaļāk, ieks to stigu spelet lenak, mazak profesionali un mierīgak!!! Nezinīt, ko teiksi par so domu?? a to man tas litrabolls jau drusku sēž, bet neko citu es nemāku.. Rīga un rajona arī pagaidam man masīcas ar MB naf...
jā jā!
apļbolu vai kā viņu tur sauc! Lai aug jaunā ZB maiņa!
badmintons pagājšreiz arī bija forši.
galvenais - vajag otru bumbu un es noteikti piedalos!
Bumba man ir!!! Nu re, noteikti ka vell kads piebiedrosies?? Spelesim otra līgā, ka saka, un pēcak labakie uz pirmo tiks!
a no pirmās neņemsim nevienu - lai netraucē mums pašiem izlikties par baigi labiem spēlētājiem uz sava fona
2 Mizx
Da nee, man vakardienas neguleshanas deelj miegs tagad naak un acis liip ciet. Guleet 3:30stundas galiigi nav labi darba dienaa
Kaa tad tur iisti ir, shodien Juglaa kaut kas notiek? Lai zinu, vai braukt, ja vareeshu aizvilkties, vai nee.
Kaķenīt, es jau par to pašu... Bet tās atklāšanas man tāpat dažreiz bijušas stipri iemidzinošas, tāpēc arī domāju, ka labs iemesls pagaidām darīt ko citu, ne uz to skatīties...
Nu naf masīcas, naf ((( Un vispar, es kontaktus ar radiem nolemu novest līdz minimumam, jaorentejas tomer uz kvalitati, ne kvantitati, da i veselības pietrūkst, visus radus apciemot! Piektdieni, a mes te vispar par volejbollu, naksi mūsu līgā spēlēt?? Cik redzu, tad tu jau pirmaja līga arī nepiedalies!!
olimpiade jau ari sports vien ir
Nu re, lietas sak virzīties!!! Pierunajat, turpinasu braukt ar Saab!!
To Kaķenīte, izskatas laikam ka nekads futbolls mums sovakar nesanak, tik pieci speletaji pa divam komandam, skiet ka jaspiez tomer sovakar uz litrabollu!
Kadi ZB ja es tur būsu viens??? Un arī mani viltus Saabisti, pusprofesionaļi ir šovakar pamukuši!! (( Help !! Help!! Help !!
Vēl viens stukačs Drīz jau nevarēs ne paklepot, ne aliņu padzert, ne uz randiņiem staigāt, ka tūlīt tiks visiem nostučīts...
kārtībai jābūt!
visiem viss ir jāzina!
inetā noslēpumu nav!
Sandriko, gadījumā negrasies uz māju pusi? varam braukt kopā līdz manai stāvvietai - es Tev tauriņķeramo atdotu. Citādi kas zina kur kā liktenis aiznesīs ..
Nez, tiekamies tavā pieturā pie Nac.t-ra
nu, kas tad ar to futbolu notiek????
Vismaz 5-6 uz turieni dodas... tātad kāds to bumbu spārdīs!!!
Es zūdu! Kas ir braucēji lai brauc svētdien uz litrabolu!
Katram savs maziņš mēriņš līdz!
Nu nevarēšu visiem pietiekamā daudzumā iepirkt!
Tiekamies Carnikavā!
paldies, ka laicīgi pateici!
kā liecina neoficiāla info tad MB esot uzvarējuši MB...
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!