Gvido par sodu jāpieņem par bērnu izsekotāju! Un vispār, par kādu bērnu te tiek runāts, TheGirl vairs nav nekāds bēbis, un pasaule nav ļauna, tā tikai visu redz
Ai, vispār diskusija tiešām jau sāk pieņemt nesportisku ievirzi.
Atslēdzos un paziņoju, ka šodien futbolu nekādi spēlēšu, jo došos uz tāljūru no odiem glābt dzēseni un zvērkāvi ar skarbo absolventu priekšgalā, olimpiskais TV man arī ir bagāžniekā, ceru, ka tajā mūžamežā tas rādīs!
Kas tik te nav ieviests, jauni sporta veidi-beernu izsekoshana, kaaju peetiishana, lamaashanaas, laikam neko neaizmirsu Jauku bumboshanu, ja nu kaads to dara, es ja nu vieniigi veelaak ar velo piebraukshu, bet diez vai, laukaa auksts, ziema laikam naak, jaasaak mekleet snowborda zaabaki kuraa kaktaa ielikti
Murr, murr (tulkojumaa tas varetu noziimet chau, chau)
2 Sviestc
Es nekur nebraucu, shodien seedeshu maajaas un veeroshu olimpiaadi ieksh TV, bet neskumsti, tavas viziitkarts ir tapushas, nu makets, tikai nedabonu laukaa, lai aizsuutiitu tev apstiprinaashanai.Pirmdiena gudraaka par 5dienu...
sviescam gribas īstā futbola komandā spēlēt. un MB tāda ir. Sviestc - a varbūt Tev kādai neskaitāmai māsīcai ir MB un tad jau Tu vari uzreiz oficiāli legalizēties kā MBists
Masīcas ir, bet futbollu nespelē! Es saprotu, ka piekrisana futbollam ir minimala, tas skaidrs, tapec varbūt mainot to nedēļas dienu vismaz kadi 3-5 cilveki tomer spelēs???, daba, jūra, litrabols, desas, tas viss ir o.k. rullē, bet man gribas arī sportu, kuru vismaz kaut cik varu paspelet, tapec arī te ņemos!!
Nezinite: Cikos nu kurš sāk strādāt, cik nu kurš uzcītīgs...
Es te tā attapos, ka šodien cilvēki baru bariem blenzīs spēļu atklāšanu... Tāpēc visur tāds tukšums gaidāms. A man vienkārši -- nav televizora, tātad nav kur skatīties, tātad neskatīšos... Tik nevaru saprast, vai nebūs tajā laikā darbi darāmi... bet tas jau atkarīgs no tā, vai datoru atņems, vai ne...
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!