Kaads paarnjemis manu stafeti vakar ZB komandaa. Kuram tad bija tas oranzjais kreklinjsh-Krancim vai Gucim?Spiid man pa visu ekraanu
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kaads paarnjemis manu stafeti vakar ZB komandaa. Kuram tad bija tas oranzjais kreklinjsh-Krancim vai Gucim?Spiid man pa visu ekraanu
orange ir gugi. viņš ir telefonu dievs! un ļoti derīgs
Ahaa, tad redz kursh tas vainiigais tomeer
Gugi jau ne tikai ar kreklu vien vairoja uzvaru, bet arī viņa cepurīte-talismans, pareizaja vieta un laika novietota, deva lielu ieguldījumu kopējā speles iznakumā!! Tik litrabollistu ta pamazāk bij šoreiz nācās vienam ar divam B granatām cīnities! ( nu tik Diggens biskucīt piepalīdzēja )
Eu, a man tachu arii kaut kur bija vauvu cepuriite Diggens un tikai mazliet piepaliidzeeja?
Es piecīnīju savas 2x2L klusiņām maliņā! Ko es es jau neko!
Tā cepurīte konkrēti jauca gaisu. Lika dažam labam aizdomāties biežāk nekā bija veselīgi spēlei... Vispār SuperZigs nebija vainīgs pie visa, kā dažs labs apgalvoja vakar. Arī mums abiem nespēlējot rezultāts nekļuva labāks. Musta been something in the air....
Nu voo, Gvido!! Un tu tik tagad atzinies!! ... Varējām tak kopistiski padziedat pirms attceļā doties!
Un vispaar-sveiciens Gvido dzimumdienaa, tb, dzimshanas dienaa. Tad nu audz liels, resns un galvenais labi vairojies
AHOI!
Vakar saimnieks gan tāds sapīcis bija- mani kārtīgi nolamāja par neko!
Es, saproties, pievedu meiteni pie viņas mašīnas (pie tam pilnīgi mierīgi), a šis man: "Ko vizinies pa manu zālāju?!"
?????????????????????????????????????
Itkā es viņam māti būtu nozadzis!
Nekad vairs nepalikšu pēdējais!
A ko ta es?
Es jau neko?
Kāda vēl pagājušā reize?
To visu Sama!!!
tā b.ļ.i.n. es vispār neko.. nekādu zālāju es nebradāju.. un kā jau teicu līdz 3 mēs nebijām.. nu tik ilgi toč ne.. kurš te sien bumbas klāt.. domāju gan, ka pēdējie aizbraucām, bet nu ne jau 3, kāds kaut ko jauc vai vienkārši.. skauž.. bēēēēēēēē..
kas paliek pēdējais.. to saimnieks bar..
gribas intrigu.. ok.. vainas apziņas nekādas.. nākamreiz es ar palikšu pēdējā, visu varēsim fiksēt kopā.. nedusmojaties..
a kur var dabūt redzēt tās bildes, ko viens (neatceros kā niks) foķēja pie jūras.. ? laikam crash?..
Labrītt!! es te atkal ar savu mulķīgo jautajumu, Atvainojiet! Bet sodien kads no ZB piedalīsies futbolla Jugla pl. 19.00???? Vēl reiz atvainojos!!!
Sviest, kas tā par manieri, pareizi būtu: "***** šodien **** taču *** futbols *****"
es pas, jāaizbrauc apraudzīt sencīši, sen nav būts....
**** 13 piektdiena MB Gobu ielā...
Sviestc nu kā tu atļaujies tik ne-pazemīgi mūs traucēt!!!
Bet ja nopietni tad es nebūšu - Juglā būšu uz 2min pa ceļam uz Cēsīm pie babuljas, tā kā pasākums laikam nebūs pārāk apmeklēts .
Life is life, na naa na na na ...
P.S. sveiciens MB starptautiskajā taksometru dienā..
Tatad šī ir MB diena??? Suminati, suminati Taksisti!!!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!