Šodien 19.00 tas notiekās?
Es jau gribētu - redzēs kā sabīdīsies
Šodien 19.00 tas notiekās?
Es jau gribētu - redzēs kā sabīdīsies
Notiekās, notiekas, viss notiekās! Kaut Tantes saka " Ļa-ļa" bet karavāna iet talāk, dziļak un plašāk!!! Kranci, Tu arī būsi??
Nu tu jau zini kā ar tiem sētas suņiem - neko skaidri nevar zināt, bet nu saku 80 % ka būšu
Es nabus - taupis jazvu riitdienai i to tikai tada gadijumaa ja katc nakti paraus atpakalj!
Dig
Nevis Ikaruss bet 3LS!
to Sviesc
Tu tik neaizmirsti šodien uz futbolu paķert man domātās lapeles!
Atdod tās Skeramam, par tālāko sazvanīsimies.
PS. Jā, un atsūti man, lūdzu, uz privāto savu telefona nummuru, man vakar nozaga telefonu ar visiem nr.
vienalga
Kur tad tevi taa?
Es būšu uz futbolu - kādu vajag paņemt līdzi braucot no centra?
Vari mani no teikas 18.30 paraut? esu bez auto!!!
Starp citu, par pirti runajot, no tas vietas, kur mes spelējam futbollu, 500m attaluma ir pirts, liela, ar slotam, ar baseinu un atputas telpam, vienīgais, ja neņem uz ilgu laiku, tad tā maksā 1,5Ls stundā no cilveka ( tur ir arī veranda pie ezera kur cept gaļu ) . Tas viss atrodas laivu stacija, kur Sitām stiklus. Tad teiksim futbollu var apvienot ar pirti, šasliku un litrabollu, un telpas izmaksātu nu kadus 5Ls no cilveka......
5Ls no cilvēka - sāls mūsu benzīna cenu uzplēstajās rētās
Varu, tikai kur tieši?
nu 5ls sanak ja tur 3 stundas tusejas un cep gaļu, bet ja uz stundu ( iepriekš sarunājot ) tik pirtī ieskriet un izkriet, tad tik 1,50Ls.....Kads tad Krancim ir telefona nummurs?
to sviestc Ja piedalās pēdējais no tevis pieminētajiem bollim,ta nekā nesanāks neilgi.
Ess jau runaju tik par to, ka ir varianti.......bet ko un ka darīt, tas jau ir jaizlemj katram pašam un tad galu gala visiem kopā......
Vai lietus mums netraucēs spēlēt? - es sāk apdomāties
Hmmm, nu redzēs 18.00 varbūt būs norimis!
Krancim taisnība-man ar tā īsti štāds nav pa prātam...
Runā ka līšot visu vakaru - pat TVNET publiceeja
teikā tik nedaudz smidzina, varbūt pāries......
Laikam takš būs jāņem viens........bifeļgāzējs.......un tas laiks jāpieregulē.....
Tekila-Bums??? Vai Pervak Domašņij?
Var arī abus.....
Tu, Sviest, gan maini sejas kā zeķes!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!