SAAB VOLVO MB sporta aktivitates - Forums - iAuto

SAAB VOLVO MB sporta aktivitates

Kredoks Reģ.: 25.09.2001

Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

izlasiiju visu un visie piekriitu... varbuut, ka man iznaaks ar vinu izrunaaties un vienoties par kautko, probleema ir onkaa, neteikshu neko vairaak, bet nu, ja man nesanaak, tad mekleejam jaunu vietu, labi?

un luudzu. nemazgaajam vairaak velju, jebkuraa gadiijumaa es esmu pateiciigs gan Osvaldam, gan Richardam par sho iespeeju saturiigi un jauki, un galvenais neapniikstoshi shovasar pavadiit treshdienas vakarus, un es esmu ar mieru par sho vakaru turpinaashanos arii ko maksaat vairaak, tikai gribu zinaat, CIK?!!!!!!!!!!!!!!![addsig]

0 0 Atbildēt

Piekriitu Bizem

Es ar ne4skatoties uz to ka pamata aneeju pirte butu gatavs pa apkartbes un laukuma izmantoshanu maksaat - protams sapraata robezhaas.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Veļa nav jāmazgā, domāju, ka iemesls ir skaidrs - mūsu tur jau bija saradies pārāk daudz. Pieļauju, ka ne tikai saimniekam apnika, ka viņa pagalms izskatās kā lielveikala autostāvvieta, bet vēl vairāk blakus dzīvojošajiem kaimiņiem un arī uz klusu nostūri atbraukušajiem viesiem tas viss krājās, krājās, līdz trauks pārsmēlās.

Un beidziet gaudot, varētu padomāt, ka tā ir vienīgā vieta, kur LV spēlēt volley un iet pirtī. Atliek tikai atrast kādu "kraiņiju", kas pateiks, kur konkrēti turpmāk notiks tuss, kas protams, būs savādāks, arī bez pirts. Volley var spēlēt publiskajā jūrmalā Vecāķos, tur ir daudz laukumu, vienīgi tie var būt visi aizņemti un pašiem vajadzīgs savs tīkls. Otra vieta ir Lilastē pie jūras, tur ir 2 stabi, vajag tikai tīklu. Abās vietās dažādu instanču krāni prasa Ls 1 no auto par stāvvietu, pirts nav, gaļu cept nevar, bet volley ir spēlējams, pēc tam pelde jūrā.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Nu bļin, brēku sacēluši. Vajag volejbola laukumu? Es pēc divām nedēļām to varu noorganizēt pie sevis mājās. Vienkārši līdz šim nav bijusi tāda nepieciešamība. Tāpēc arī nav. Uz taisīt tādu smilšu laukumu, es domāju man vienam aizņemtu, apmēram, nedēļu. Attālums no Rīgas ir samērojams ar Lilasti (ne visiem)

Ļoti noderētu kāda saprātīgs padoms, bet pamatā tur ir nepieciešams iebetonēt divus stabus, norakt zemi un savest smiltis. Pirti nevaru garantēt uz vietas, bet domāju, ka arī to var sarunārt tur pat blakus par to pašū cenu, kas Lilastē[addsig]

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

Ucul, un jūru! Jūru arī lūdzu izroc!

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Ucul , organizee talku stabu ierakshanai , smiltis lai no juuras saujaas saved aktiivie bumbu jandaleetaaji!

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

1 vauva var panest ~0.5m3, Skārdnieka jaunieguvumu es vēl varētu pielikt savam dīzeļvelcgrūdelim ~0.7+0.5= 1.2m3, Skārdnieks ar savu + mazo ~0.8m3, Visvienalga 0.5m3, Ūdensputns 0.3m3, Ieviņa 0.3m3, Intuks 0.5m3, Krancis 0.3m3, Flints 0.5m3 (neļaušu nepiedalīties) ==>> 4.1m3 + SAAB kā vārgākiem katram pa 0.15m3 => ar diviem pārbraucieniem uztaisīsim laukumu UH kādu!

Vai nu vienkārši 10m3 kravinieku ~60Ls.

zakenite Reģ.: 04.08.2004
0 0 Atbildēt

Jums nu gan te idejas!

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Nevajadzēs mazos mocīt,pakampšu vienu smago,tikai jāpilāpsto gan būs pašiem!

Krancis Reģ.: 23.07.2004
0 0 Atbildēt

A kur tad īsti Uculs ziemo?

Kādam tīkls arī ir?

0 0 Atbildēt

Ā,un dīķi ar fiksi dabūsam,0.5 kg trotila un,kā sacīt,viss štokos!

0 0 Atbildēt

Lai lāpstas nav jāvicina iekšā kraujot> ACB termināli var pa ceļam apzagt!

Līdzināšanas un BLIETĒŠANAS pasākumu gan varētu T mūzikas pavadījumā, katrs ar savu rokamo!

Kaķenīte, Krancis, Sama un citi zvēri pa savai modei, pārējie ar līdzināšanai piemērotiem rīkiem!

Piena kombināts jau aicina!

Sandriko Reģ.: 12.10.2001
0 0 Atbildēt

Nezinīt, un kā tad ar sēnēm? Ar jūru vien par maz

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Labrītt! Lai cik tas nebūtu smieklīgi, bet es te atkal par to Futbollu! Kas būss spelet šovakar?

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Man pie mājas vesels kalns ar smiltīm, tās, protams, nav jūrmalas, bet toties kādā krāsā gribi. Dīķi izraka kaimiņš, bet nu es tur iekša neesmu bijis, pat nezinu vai ir ūdens, bet var jau mēģināt. Jūras nav, bet mežš līdz pašai Rīgai Jūras vietā varēsiet iet uz upi, apmēram, 1,5km.

[addsig]

0 0 Atbildēt

Sviestc,tu gadījienā nav apmaldījies?

0 0 Atbildēt

Tad jau UCUL piekarināšu ko pakaļā un pa x 15 savedīs!

Hercogs Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Bljin motociklisti tormii !

Kaa tad ar to futeni buus ? Pagaidaam esam tikai 2 brauceeji

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Es ar taisos uz futbolu shodien [addsig]

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

vēl neesmu atguvis formu........

0 0 Atbildēt

Mixeri, Tu ar auto? Mani varesi paraut?

0 0 Atbildēt

Tauta būss, jau no ne Mersedesistiem ir 3 bez Jums pieteikusies!!!! Bet jo vairak, jo labak!

0 0 Atbildēt

Dig

Formu tu neatguusi nekad!

Bet katru riitu tu pamosties jaunaa veidolaa un ar jaunaam domaam galvaa!

0 0 Atbildēt

Tad Digennu pierakstam Līdzjutējos, Tev būs Jabļauj, jamāj rokas un jacienā spelētājus ar līdzatvesto alu!!!

0 0 Atbildēt

Es,ja par man VIŅA AUGSTĪBA AVANSS apžēlosies,tad es ar būs! Iesākumā varbūt diga komandā....

Lasītākie raksti

Jaunie raksti