- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
un luudzu. nemazgaajam vairaak velju, jebkuraa gadiijumaa es esmu pateiciigs gan Osvaldam, gan Richardam par sho iespeeju saturiigi un jauki, un galvenais neapniikstoshi shovasar pavadiit treshdienas vakarus, un es esmu ar mieru par sho vakaru turpinaashanos arii ko maksaat vairaak, tikai gribu zinaat, CIK?!!!!!!!!!!!!!!![addsig]
Es ar ne4skatoties uz to ka pamata aneeju pirte butu gatavs pa apkartbes un laukuma izmantoshanu maksaat - protams sapraata robezhaas.
Un beidziet gaudot, varētu padomāt, ka tā ir vienīgā vieta, kur LV spēlēt volley un iet pirtī. Atliek tikai atrast kādu "kraiņiju", kas pateiks, kur konkrēti turpmāk notiks tuss, kas protams, būs savādāks, arī bez pirts. Volley var spēlēt publiskajā jūrmalā Vecāķos, tur ir daudz laukumu, vienīgi tie var būt visi aizņemti un pašiem vajadzīgs savs tīkls. Otra vieta ir Lilastē pie jūras, tur ir 2 stabi, vajag tikai tīklu. Abās vietās dažādu instanču krāni prasa Ls 1 no auto par stāvvietu, pirts nav, gaļu cept nevar, bet volley ir spēlējams, pēc tam pelde jūrā.
Ļoti noderētu kāda saprātīgs padoms, bet pamatā tur ir nepieciešams iebetonēt divus stabus, norakt zemi un savest smiltis. Pirti nevaru garantēt uz vietas, bet domāju, ka arī to var sarunārt
tur pat blakus par to pašū cenu, kas Lilastē[addsig]
![]()
Vai nu vienkārši 10m3 kravinieku ~60Ls.
Kādam tīkls arī ir?
Līdzināšanas un BLIETĒŠANAS pasākumu gan varētu T mūzikas pavadījumā, katrs ar savu rokamo!
Kaķenīte, Krancis, Sama un citi zvēri pa savai modei, pārējie ar līdzināšanai piemērotiem rīkiem! ![]()
![]()
Piena kombināts jau aicina! ![]()
[addsig]
Kaa tad ar to futeni buus ? Pagaidaam esam tikai 2 brauceeji ![]()
Formu tu neatguusi nekad!
Bet katru riitu tu pamosties jaunaa veidolaa un ar jaunaam domaam galvaa! ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2