Topiks saucas "Pērku diskus"
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Topiks saucas "Pērku diskus"
hammer, no taa topika man emiili vienkaarshi nenaak
jup, tas arii ir sports, pavisam par to piemirsu
Neaizmirsiisim par veco labo diska mešanu un disku uudens polo.
pa pliku dibenu no trīs soļiem? Ja?
18tajā Daugavpils
Loms - man to beku tik daudz - tūlit cepšu
SZ, nav nemazaam ilgi jaamedii, lai tevi taadu atrastu
SZ tātad sarunāts...
Nezinīt, šodien arī biju, stipri daudz savācām baravikas, apšu bekas... samarinēja...
Nezinīt pamēģini uztaisīt žuljenu... mhmhmh...
To skatu es negribu palaist garaam....
par vēlu, man sanāca sviestā, sīpolos un krējumā saceptas beciņas. Kas žuljēnam citādāks? rīvēts siers pa virsu?
Nezinu, bet es uzzināšu, tas vairāk pa dārgās līniju... Bet tas ir kas vienreizējs...
Un ja tīk vistas gaļa:
Ar labu nakti un labu apetīti!
A trešdien kaut kur, kaut kas notiekas?
Labrītt! Ja tur īsti nekas nenotiek trešdiena ar to volli, varbūt tad varam futbollu uzspēlet Juglā?? Daudzi jau itka izteicās, ka ta piektdiena ir galvenokart pie vainas, kā būtu? Ir kadam vēlme paskraidīt???
Lai iet! Tikai mani transportēt uz turieni vaidzēs - vienam bail apmaldīties sab.trans.tīklos
Hmmm........Ko nu lai dara???
Gribu rīt uz Lilasti un jūru!
Bizenāj - moška var? vēl pēdējo reizīti pirms rudens lietiem?
Izskatās ka es piektdien varu....o.k. ja jau Jums tur visādi Strutenburgi ( ) tai tresdienā, tad lai manispec ir piektdien! Es jau par to dienu maiņu, tik tamdēļļ, ka daudzi izsakas ka sportot grib, bet ne piektdien! Vot teiksim mani pusprofesionāļi spele svetdienas vakaros ( citur juglā ) jo siem tā škiet ērti, paskrej, paskrej un tad riktīgi izguleties pec dušas jaunai darba nedēļai.....Jo tas svētdienas vakars tads ir, ja tik nav nekur patalāk braukts, ka īsti naf ko darīt...Es tik te piedavāju variantus, cerot uz lielaku atsaucību..........
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!