No kurienes jūs vispār startējat? Es arī gribu kolonnā!
Labs ir, mīlīši, es pirms volejbola ieiešu vēsā baseinā, tā kā jūs nešausminaties, ja manā tuvumā drusku pēc hlora ož...
No kurienes jūs vispār startējat? Es arī gribu kolonnā!
Labs ir, mīlīši, es pirms volejbola ieiešu vēsā baseinā, tā kā jūs nešausminaties, ja manā tuvumā drusku pēc hlora ož...
Es pievienojos pie Hanzas ielas Dinaza 18.40
2 Krancis
Nu ja, taa pasha rajona duumus vien elpojam, man gan miilhjaas maajas tuvaak Aldarim
2 vissvienalga
Shausmas, un man nebuus lemts redzeet shodien tavus oranzjos shortinjus
Ui, Sviestc, nu shodien iespejams kaut kas saaks notikt, bet tikai iespeejams, nu tu jau zini ar ko, bet tas pie mums normaali, ka viss taa pamazaam, taa ka vari sagatavot veel kaadu zaarku, jo gaidot veel kaadam buus jaamirst
Nemusini! Hanzas/ Ganību stūris!
Ne tas kas pie Autonama!
Vienkārši... bijāt vājāki[addsig]
Kā tad alus nebija?
P.S. A tagad visi par EDU balsot! Ātri!
bija forši
a ko tāds klusums
Starp citu mums ir reali palikushas divas nedeljas ko mochiit.
Peec tam taja treshdienaa bus pirmais septembris - skolas berniem, klashu saieti utml. Lieku prieksha 30augustaa kas i pirmdienaa uztaisiit patikamu sezonas nosleguma pasakumu kurs vair nebuus orienteets uz volejblolu bet uz citu bolu. Ko sakat?
SZ - attaisnojuma nav - Jūs vienkārši bijāt vājāki
Mipes serve arī tīri baudāma izrādījās
Pie tam redzot kā vakar gāja varētu likties ka MB vienmēr tiek izmasēti volejbolā.
Jebkurā gadījumā bija jauki beidzot visus ievērtēt klātienē
P.S. Skārdniek - varbūt paskaidrosi kāda vella pēc tu lido pāri Salu tiltam naktī bez jebkēdiem uguņiem??? Mēģini pievākt manu 850 savai kolekcijai?
ZB kick a.s.s.
Labsrits
nezinu, kas ta pa dienu, bet 30 svinet var anyway.
zviedru meitenes mums vakar radija, ka volejbols jaspele - ir ko pamacities. tik skiet, ka vienai gan nebija zviedru pases (tehniskas)
URRRRRAAAAAAAAAA
URRRRRAAAAAAAAAA
URRRRRAAAAAAAAAA
URRRRRAAAAAAAAAA
URRRRRAAAAAAAAAA
URRRRRAAAAAAAAAA
malači ZB
Ieteikums MB - nesatraucieties par zaudējumu un sāciet pierast
Labrītt!! Jāāā, pie ka tik šaja dzīvē naf japierod!! Man vislabak patika jūra, žēll tik, ka to nevar pienest tuvāk volejbolla laukumam! Bet arī spele bij laba! Apsveicu spēlētājus !!!
Man gan šķiet, ka Tev vislabāk patika bauskas dzēriens!
Gugi, sveicienu nodevu, tas tika pieņemts ar platu smaidu
nu jau nu jau!
sāks te tehniskās pases pieprasīt pirms laiž uz laukuma
bet jūra tiešām bijako vērts!
kā lai tiek pie crash bildēm?
Apsveicu uzvareetaaja komandu! Malachi! Bija veerts tureet par jums iikshkjus, veel tagad rocinjas notirpushas!
Sandriko! Paldies ideāli!
skārdniekam acī ir PNV - pribor nočnogo videņija
2 SuperZigis
Tas nebija mans laasts, man pat aizmirsaas tureet iikshkjus, taa ka tas pashu speeletaaju nopelns.
Nu malachi malachi, neviltots prieks, tikai zjeel, ka taas MB sejas shobriid neredzu
2 Sviestc
Nu pagaidaam veel nesmu neko redzeejusi, bet shkjiet, ka vakar kaut kas tapa
neziniite - zheel kad citiem nav PNV - piemēram man - labi ka zināju ka šis tur kaut kur bija pirms brīža a to hvz - skārdnieks gan pac par šo tēmu nerunā - esot ar spīdīgajiem skaidrojies pēcāk.
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!