Nezinu kas tev tur SZ dreb, bet mums viss oki
Cik saprotu tad šoreiz nebūs problēmu ar ZB skaitlīgumu - ja būs tad pasakiet un paņemšu vienu 1/2 Pro kas jau uz futbolu bija?
Tad arī paņemt kādu pa ceļam nevajag - nice
Tiekamies tajā galā!
Nezinu kas tev tur SZ dreb, bet mums viss oki
Cik saprotu tad šoreiz nebūs problēmu ar ZB skaitlīgumu - ja būs tad pasakiet un paņemšu vienu 1/2 Pro kas jau uz futbolu bija?
Tad arī paņemt kādu pa ceļam nevajag - nice
Tiekamies tajā galā!
neko neko kakeniit - naakamreiz atbrauksi paraadiishu Vaff Vaff
Sveiks Kranci!! Par tautas trūkumu lilastē sūdzeties nevar, volejbolla speletaju pietiek no abam pusēm, vot ar litrabollistiem ta pasvakak!!
Vissvienalga
Piestāju atpūsties uz brītiņu
Nu es jau arī l-bolā nepiedalos, bet voļuks ir jādauza.
Sviestc - tev tak profesionālākie litrbolisti tur pat rajonchikaa ir - nafig uz Lilasti jākratās
Es šodien varētu būt ar papildspēkiem
ZB taa praatiigaak ar tiem papildspeekiem un pusZB liidzi njemshanu, nabaga mb tachu tikai seshi vien parasti ir, sasitiisiet vel peedeejos un tad gan nebuus labi
2 Krancis
To vaff vaff paraadi man kaadaa velaa vakaraa, mees taa kaa vienaa rajonaa malku zaagjeejam
Nu ja, Zigis pie visa vainīgs...
Labaak lai vinjsh uz Juglu aiziet, kur tas MB vakar sadega, tur pa malaam veel galjas gabalinji meetaajas, labi apcepti Ok, nav smiekliigi
Ja tev, Zigi, kas uz sirds, VOLVO forumā mums ir topiks, kurā var runāt brīvu valodu. Tas labi palīdz dusmu slāpēšanai- iesaku!
Kakjeniit - a kaa tu zini ka mees vienaa rajonaa dziivojam - smaka - nu jaa kaadus 3 meeneshus neesu vanna gaajis, bet nu deguns tev laps
Es jau nenjemshu papildspeekus - taa kaa apbizhotais - neapbizhotais SZ var nebiities
Vissvienalga - nu par to izlaadeeshanaas topiku jau tu esi labi atlaidis - kursh tad tevi shonakt ta apbizhoja ?
Bet tajā ceļā, kuram nav ne metra asfalta un nav arī nekādas norādes, labāk orientāties pēc autobusa pieturas -- pie tās arī jāgriežas!
Aiz tilta abās pusēs pieturas, Aiz kreizsās puses pieturas ~100>150m starp bērziem jāvelk pa kreisi!
!!!!!!! Jau no tilta lejā braucot ieslēdz pagriezienu un samazini ātrumu UN SKATIES ka kāds vēl nemēģina tev vilkt garām!!! Tur bieži būk tā sataisa!
Nu tas taisni gan taa nesanaak, tur kur ivi celji pashkjiraas, tur pa labi vairaak, garaam seetai, kura nozjogota ar metaala kjeedi
Ui, nu Krancis gan apmaldiisies
2 Krancis
Nu es nezinu, da tas taa, dlja razgavora
to Krancis
Nu neviens jau neapbižoja, bet, kā jau teicu, tas ir labs profilaktisks līdzeklis, kuru vērts pamēģināt arī tad, ja nekas nekaiš- kā zināms avanss, kurā izsmelt negācijas, arī, ja to it kā nav (bet tā, kā zināms, nemēdz būt, katrā uzkrājās kautcik melnuma).
Tas ir kā dzīvē boksa maiss, šautriņas ar bosa foto u.c.
Ar kranci viss būss ok!
Viņš pa manām pēdām ātri atradīs!
Kaķenīte paliek mājās, tad jau uzmanību nenovērsīs!
To: Vissvienalga - Tas toch - atbalstāms pasākums - es gan apvienoju tavus ieteiktos variantus - iekaru bosu pie griestiem un apmētāju ar šautriņām
Tas nu tā, bet doma ka visu ceļu būs jāosta Gvido izplūdes gāzes mani smagi nomāc
Gvido - a mēs pa ceļam kādā uņivermāgā iebrauksim vai tagad iepirkties?
To Krancis:
Ja veelies, vari MBisitem piebiedroties, kas 18:30 pie Alfas satiekaas, un tad jau arii varees aizskriet kautko iepirkt.
Pitstops mangaļos!
Da nesatraucies, vilkšu slaidi
Eh, ar skaudiibu noskatos kaa juus te visi taisaties braukt
2 Krancis&vissvienalga
A veel labaak shefu pakaitinaat staigaajot rinjkjii iisaa kleitinjaa. Uh, kaa siekalas tek, a rokas ta palaist nevar-uzmaakshanaas darba vietaa Njaa, bet shautrinjas laba lieta, veel der skalja un labas kvalitaates muuzika....
Viss tas būss,...... kad salitrabollosimies, tad uzdziedasim! Korīī!!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!