Tālrunis interesentiem : 6457558
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tālrunis interesentiem : 6457558
Alex-GT rakstīja:tiek tirgots Volvo 850 2.5 20V 1994.izlaiduma gads
automats
aadas salons
klima
el. pakets ( 4 logi, spogulji)
lietie diski
TA liidz 15.04.2006 TA iziet sodien, viss pa nullem!
masina ir laba tehniskaa kartiiba!
Cena: veleetos 3900 EUR OK PEEC LIIGO SVEETKIEM PRICE GOES DOWN 3700EUR!!!!!!!!
ja ir jautajumi tad var prasiit te pat vai rakstiet uz : alext10@one.lv
mob.9143908
Pienācis arī man laiks šķirties no savas sarkanās draudzenes...
Tā ka- ja uzrodas kāds gādīgs saimnieks, kam ir gribēšana un varēšana draudzēties ar šādu auto, esmu gatavs sarunai par ļoti labām naudiņām.
Sīkāks info:
Volvo 850 GLT 2.5 20V manuālis
1993. gads. Pirkts latvijā, uzturēts MM, divi saimnieki (ieskaitot mani).
Šādi tādi sīkumi ir labojami, bet visumā divu gadu laikā apmainīts ir gandrīz viss, ko vien var apmainīt. Ir "servisa grāmatiņa".
Un citādas labas fīčas.
Info: vissvienalga at inbox.lv
Hmm...karstums vainiigs vai kas, ka tagad taa visi njem un tirgo nost Volviishus
Labriit! Ja kaadam aizkjeeries lieks elektrisko logu paceelaaju bloks (s70), paliidzees'u no taa atbriivoties
AutoNets rakstīja:Hmm...karstums vainiigs vai kas, ka tagad taa visi njem un tirgo nost Volviishus
Lai cik paradoksāli tas nebūtu, bet arīdzan karstums (vismaz manā gadījumā). Bez kondicioniera grūti braukāt.
Crash rakstīja:
Crash rakstīja:Taa kaa nevienam nevajag tad nu sanjematies
ATDODU vai ja buus vairāki gribeetaaji paardoshu vairaaksoliishanaa...
850 volvo sedana pakaljeejo skaljrunju plauktu, tika taisiits prieksh diviem 16cm skaljrunjiem un diviem 20cm skaljrunjiem.. pliks bez skaljrunjiem..
Suba kasti bez suba paredzeeta likt 850 sedana bagazhniekaa un paredzeeta 12" subam
ja nedeeljas laikaa neviens nepieteiksies aizies malkaa... kaa nekaa vietu dziivoklii tik aiznjem...
It kaa jau rakstiiju mosh neviens neieveeroja vai nesaprata tad nu DAAVINU
sludinājumu par hammera nikiem neatradu.
Toties atradu šo te.
Tā suba kaste uz 12" jau izmesta?
Kur es biju agrāk?
tas bija domāts Crash'am
A notīrīt kontaktus jau šam pamēģināji? Ja nu kas, vari ieskatīties Volvo remontu topikā, pirms aptuveni nedēļas es iemetu linku uz saitu, kur šis darbiņš bija aprakstīts un ar bildēm ilustrēts.
s70-740d rakstīja:Labriit! Ja kaadam aizkjeeries lieks elektrisko logu paceelaaju bloks (s70), paliidzees'u no taa atbriivoties
Gunars_V rakstīja:A notīrīt kontaktus jau šam pamēģināji? Ja nu kas, vari ieskatīties Volvo remontu topikā, pirms aptuveni nedēļas es iemetu linku uz saitu, kur šis darbiņš bija aprakstīts un ar bildēm ilustrēts.
s70-740d rakstīja:Labriit! Ja kaadam aizkjeeries lieks elektrisko logu paceelaaju bloks (s70), paliidzees'u no taa atbriivoties
Nodedzis pilniigi un pagalam nav pat atjaunojams....
vissvienalga rakstījaienācis arī man laiks šķirties no savas sarkanās draudzenes...
Tā ka- ja uzrodas kāds gādīgs saimnieks, kam ir gribēšana un varēšana draudzēties ar šādu auto, esmu gatavs sarunai par ļoti labām naudiņām.
Sīkāks info:
Šādi tādi sīkumi ir labojami, bet visumā divu gadu laikā apmainīts ir gandrīz viss, ko vien var apmainīt. Ir "servisa grāmatiņa".
Un citādas labas fīčas.
Šeit uzsvars tiek likts uz vārdiem: "par ļoti labām naudām".
vissvienalga rakstīja:
vissvienalga rakstījaienācis arī man laiks šķirties no savas sarkanās draudzenes...
Sīkāks info:
Un citādas labas fīčas.
"labās nadas"tev vai pirceejam ??
Cien vissvienalga laikam tikai zelta červoncos pienjem...
Crash rakstīja:
vissvienalga rakstīja:
Sīkāks info:
Un citādas labas fīčas.
"labās nadas"tev vai pirceejam ??
Tam, kurš labāks runātājs.
gribu pirkt 850.
kā labāk - meklēt Latvjā vai meklēt kaut kur citur??
user rakstīja:gribu pirkt 850.
kā labāk - meklēt Latvjā vai meklēt kaut kur citur??
peerc manu!!!
alext10 at one.lv
Labriit! Varbuut kaadam aizkjeeries kaads "lieks" 745 ar diizelja dzineeju?
s70-740d rakstīja:Labriit! Varbuut kaadam aizkjeeries kaads "lieks" 745 ar diizelja dzineeju?
Ko ta jau 4 dīzeļaparātu jau lūkojies?
Skardnieks rakstīja:
s70-740d rakstīja:Labriit! Varbuut kaadam aizkjeeries kaads "lieks" 745 ar diizelja dzineeju?
Ko ta jau 4 dīzeļaparātu jau lūkojies?
Nav prieks' manis, bet cilveekam, kurs' piegriezts iistajai ticiibai
Eck,ja mani kaads "piegrieztu ticiibai"
hammers rakstīja:Jauni sludinaajumi Tirgus sadaljaa :
www.volvoklubs.lv/
Tur laikam kaut kas briest.
AutoNets rakstīja:Hmm...karstums vainiigs vai kas, ka tagad taa visi njem un tirgo nost Volviishus
Tu vēl brauc ar sarkano T5? Nepārdevi?
Meklēju V70 (98-99.g.) bagāžnieka pārklāju. mailto: lorisrolis@yahoo.com
vissvienalga rakstīja:
Tu vēl brauc ar sarkano T5? Nepārdevi?
Nee, nav viegli atrast nakamo tik ekskluziivi pakotu, nesistu un ar origjinalu nobraukumu. Gribas jau njemt nakamo,bet NAV!!!
VOLVO Tirgus
Tirgoju visu ko.