Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

VOLVO Tirgus

Dzēsts lietotājs Reģ.: 26.11.2024

Tirgoju visu ko.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Uudensputns rakstīja:

Uudensputns rakstīja:Tad nu tā-tirgojas 740-ais sedans,2,3i.gāze-benzīns,87-tā gada.Skate jamam līdz š.g. decembrim.Pārdodas nevis tāpēc,ka kāda kaite,bet divus vauvjus tā kā īsti nav kur likt ,pietiks ar vienuSīkākas ziņas caur emī lu-ivarsv@oto.lv Cena 500 ls.

Neticiet vinjam-vins neatbild!

Varbuut ka mani Tava ķerra incee. Ozzies at inbox.lv

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Pacieties, viņš katru dienu pie datora nesēž.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Ir pieejams Volvo s/V 70 airbaga sensors - leeti

Crash

koordinaates ieprieksheejaas

Izrādās tas ir airbaga sensors no jaunā S/V70, tie kas naak no 2001 gada derot arii S60 un S80 ar.

part numbers: 9452751

Ja kaads grib njemt tad daargi neprasiishu

v850 Reģ.: 15.04.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu jaaa... bloku jau vismaz vajadzeetu jaunu ... Nu a motoru paarbaudiit gan nekaa, ja ir salikts kopaa.. tad nekaa vieniigaas ja starters klaat 6tad uz fikso var kompresiju nochekot, tipa pa taisno pie satrtera maucam klaat shpani un kad uzgriezh pameeram... a taa nekaa

Paintereseejies pie Vegji auto, tur maneejo t5 jamie savaaca peec krasha.... mosh motors ir tiksi pie turbiinieka

Kur ir Vedji auto? Un vai vispār turbīnnieku var iebāzt parastā motora vietā, neko daudz nepārtaisot???

0 0 Atbildēt

v850 rakstīja:

Crash rakstīja:Nu jaaa... bloku jau vismaz vajadzeetu jaunu ... Nu a motoru paarbaudiit gan nekaa, ja ir salikts kopaa.. tad nekaa vieniigaas ja starters klaat 6tad uz fikso var kompresiju nochekot, tipa pa taisno pie satrtera maucam klaat shpani un kad uzgriezh pameeram... a taa nekaa

Paintereseejies pie Vegji auto, tur maneejo t5 jamie savaaca peec krasha.... mosh motors ir tiksi pie turbiinieka

Kur ir Vedji auto? Un vai vispār turbīnnieku var iebāzt parastā motora vietā, neko daudz nepārtaisot???

tam remont topiks domaats, turpinaajums tur

karlisi Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

Ir liekas Volvo 440 lietas (der, protams, arī citiem 400-tajiem):

-motors (1,7 l, iešprice, ne turbo), eļļu neēd, netek;

-manuālā kārba, strādā OK;

-sajūgs, braukts ap 60 tūkst., ne pa pilsētu;

-galīgi jauns motora aizmugurējais balsts (gumijas);

-aizmugures lukturi, bagāžnieka vāks ar spoileri, cilindri, kas tur bagāžnieka vāku, elektriskā antena, citi sīkumi.

Pašlaik motors vēl ir uz auto, ir iespējams pārbaudīt darbībā Neatrodas Rīgā.

Tel. 9484569

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Uudensputns rakstīja:

Uudensputns rakstīja:Tad nu tā-tirgojas 740-ais sedans,2,3i.gāze-benzīns,87-tā gada.Skate jamam līdz š.g. decembrim.Pārdodas nevis tāpēc,ka kāda kaite,bet divus vauvjus tā kā īsti nav kur likt ,pietiks ar vienuSīkākas ziņas caur emī lu-ivarsv@oto.lv Cena 500 ls.

Vins atbild,tik dažiem interese laikam pazudusi TĀTAD:VĒL VAR NOPIRKT!

0 0 Atbildēt

Uudensputns rakstīja:

Nuss,negrib normālu vauvu neviens,ko...??

0 0 Atbildēt

tirgoju konsoles priksh telefona hands free uzstaadiishanas. Izskatās šādi: www.kuda-phonebase.de/dynpics/088240_G.jpg

der modeljiem SV70, S60,S80 no 2000 gada.

apvilkti ar melnu aadu..

Cena 10Ls

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:Adopteeshu un labi ruupeeshos par paariiti 100 mm skaljruniishiem brends un skanjas kvalitaate nav noteicoshais, galvenais lai kaut kaa skan Darba autinjaa maitas remonta laikaa nospeerushi tagad pat zinjas braucot nevaru paklausiities

Man kaareiz ir 2 gab. Ieliku Alfaa normaalaaku brendu, bet nekas nemainiijaas Alfas OE ir dabuujami! Sestdien varu aizgaadaat

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

hammers rakstījakaljruniishi tomeer neder Par maz vietas uz leju, vai magneeti paaraak lieli

Es nezinu, vai derēs, jo neesmu drošs par izmēru, bet ir man BMW E34 oriģinālie skaļruņi no pakaļējā plaukta, kuri domājams, vairs netiks likti lietā, tā kā, ja ir interese, dod ziņu. Protams, par brīvu. Vēl varu sameklēt arī priekšējos skaļruņus, bet tie, AFAIR, ir lielāki.

0 0 Atbildēt

Diez cik lieli viņi vis nav.... nu vakarā varu paņemt un nomērīt p.s. Kura vietā ir jābūt tiem 10 cm, lai tev derētu???

hammers rakstīja:

Gunars_V rakstīja:

hammers rakstījakaljruniishi tomeer neder Par maz vietas uz leju, vai magneeti paaraak lieli

Es nezinu, vai derēs, jo neesmu drošs par izmēru, bet ir man BMW E34 oriģinālie skaļruņi no pakaļējā plaukta, kuri domājams, vairs netiks likti lietā, tā kā, ja ir interese, dod ziņu. Protams, par brīvu. Vēl varu sameklēt arī priekšējos skaļruņus, bet tie, AFAIR, ir lielāki.

Paldies!

Bet vai aizmugureejie vareetu buut uz 100 mm, man liekas tomeer lielaakiem jaabuut. Man vajadziigi priekshas panelii liekami origjinaalajaas vietaas. Un dziljumaa ne vairaak kaa 35 mm

0 0 Atbildēt

Ok, apstīšos.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:100 mm tas ir skaljrunja diametrs ar visu metaala malinju, bet bez skruuvju austinjaam

e34 aizm skaljrunju izmers ir 13 cm

0 0 Atbildēt

Vēl joprojām aktuāli!Auto ir Siguldas autoplacī,izbrauc līkumu,iepatiksies!

0 0 Atbildēt

Pērku 960 volvo, universālu. Ja ir kas piedāvājams, tad lūgums rakstīt uz kardnieks@inboks.lv" target="_new">skardnieks@inboks.lv vai arī atbildēt šeiten te pat.

Veiga Reģ.: 25.09.2004
0 0 Atbildēt

Ir vēlme norealizēt Volvo 740, 1984.g., gāze. Šis un tas ir jālabo (piemēram, benzīna sūknis uzvedas jocīgi), bet tā autiņš darbojas - kā jau 21 gadu vecs autiņš Tehniskā tūlīt beigsies.

Par cik tādu var vispār prasīt? Varbūt ka labāk atdod šrotā vai metāllūžņos?

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Veiga rakstīja:Ir vēlme norealizēt Volvo 740, 1984.g., gāze. Šis un tas ir jālabo (piemēram, benzīna sūknis uzvedas jocīgi), bet tā autiņš darbojas - kā jau 21 gadu vecs autiņš Tehniskā tūlīt beigsies.

Par cik tādu var vispār prasīt? Varbūt ka labāk atdod šrotā vai metāllūžņos?

A cik tu par jamo gribētu?

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstījaērku 960 volvo, universālu. Ja ir kas piedāvājams, tad lūgums rakstīt uz kardnieks@inboks.lv" target="_new">skardnieks@inboks.lv vai arī atbildēt šeiten te pat.

www.mobile.de/SIDSarPgOu7aCqqJB8vsY0AHw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1118172163A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B89%81F-t-vCaMkMoSeSmVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100E25100C960CPKWC960HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=1&id=11111111162779130& ;

Ar piebeigtu dvēselīti,bet tu jau vari parunāt ar pārdzinējiem kas pa Tukuma pusi šiverē,var jau kaut ko sarunāt.

0 0 Atbildēt

Dag, mans grib uz līzingu ņemti, a tos kas nav Latvijā jau uz līzingu nedod.

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstījaag, mans grib uz līzingu ņemti, a tos kas nav Latvijā jau uz līzingu nedod.

Nedod gan,bet kas tev liedz nobīdīt štelli ar kādu pārpircēju kas atdzen vai atved kaut ko reālu un caur to pašu kaut vai INSERVISU pārdod viņu tev uz līzīti,tici man,lielākai daļai pārpircēju ir savi gali līzinga kompānijās un virs 10g. veci auto nav šķērslis līzinga ņēmējam.Nesākšu tagad klāstīt visu to virtuvi,bet ja ir interese,tad tas ir izdarāms.

0 0 Atbildēt

Gan jau kaut ko sadomāsim.

0 0 Atbildēt

2Sk!Manu pērc!

0 0 Atbildēt

Uudensputns rakstīja:2Sk!Manu pērc!

tad jau manīs, bet mans grib liel bencin motor, automat abs un kādu aprīkojum.

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:

Uudensputns rakstīja:2Sk!Manu pērc!

tad jau manīs, bet mans grib liel bencin motor, automat abs un kādu aprīkojum.

Izvirzulis....

Lasītākie raksti

Jaunie raksti