Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

VOLVO Tirgus

Dzēsts lietotājs Reģ.: 26.11.2024

Tirgoju visu ko.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Tevi Autonet citā topikā liekas kau kāds Icis meklēja

vissvienalga Reģ.: 08.03.2004
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

vissvienalga rakstīja:

AutoNets rakstīja:Hmm...karstums vainiigs vai kas, ka tagad taa visi njem un tirgo nost Volviishus

Tu vēl brauc ar sarkano T5? Nepārdevi?

Nee, nav viegli atrast nakamo tik ekskluziivi pakotu, nesistu un ar origjinalu nobraukumu. Gribas jau njemt nakamo,bet NAV!!!

Kāpēc neņēmi to pašu nelaimīgo mustanga automātu? Biji tak noskatījis!?

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Kaarba (mehaaniskaa) needed!!! Volvo 740 2,0 benz. 87g.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

vissvienalga rakstīja:

AutoNets rakstīja:

vissvienalga rakstīja:

AutoNets rakstīja:Hmm...karstums vainiigs vai kas, ka tagad taa visi njem un tirgo nost Volviishus

Nee, nav viegli atrast nakamo tik ekskluziivi pakotu, nesistu un ar origjinalu nobraukumu. Gribas jau njemt nakamo,bet NAV!!!

Seedinaats.. Vinjam bija viens defekts - stuures reika.Saakuma vinju saremonteeja, tad vispaar pirka jaunu. Tas VOLVO tagad vizinaas Tukuma-Kandavas-Sabiles rajona. Esmu vinju tur jau 3x redzejis.

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

vissvienalga rakstīja:

AutoNets rakstīja:

vissvienalga rakstīja:

Seedinaats.. Vinjam bija viens defekts - stuures reika.Saakuma vinju saremonteeja, tad vispaar pirka jaunu. Tas VOLVO tagad vizinaas Tukuma-Kandavas-Sabiles rajona. Esmu vinju tur jau 3x redzejis.

Mjaa... Par to, ka sēdināts, pārdevējs mani, protams, nepapūlējās pabrīdināt. Arī par defektiem viņi apgalvoja- viss 100% kārtībā. Nav jau brīnums, ka viņi tik ļoti negribēja, lai to ved uz MM. Kas zin, kas odometrā vēl atklātos. Vispār man uz to kantori jāsāk skatīties ar šķību aci. Intereses pēc aizbraukšu aptaustīt zaļo T5, kas tur stāv un paskatīšos, kādu dziesmu viņi dziedās.

Starp citu, pie tā iepriekšējā sludinājuma arī stāvēja rakstīts 2.5l T5, tāpēc arī uzreiz aizbraucu skatīties (lai gan protams aizdomīgi, T5 tak ir 2.3l). Izrādījās, ka mustangā pārdevēji(visi kā viens!!!) paši nav spējīgi (negrib) atšķirt auto dažādas modifikācijas, tādējādi maldinot (ķerot uz muļķi?) potenciālos pircējus. Jau pirmajos metros es pēc dzinēja skaņas un auto gaitas (baigais profiņš, ne ) vaicāju, vai viņi ir droši, ka pārdod man T5. Pēc tam pēc pāris tehniskām diskusijām galvenais pārdevējs man atzinās, ka "nekādas lielās atšķirības starp šiem abiem modeļiem neesot" un "viņš pats tā īsti nav drošs".

Lieki piebilst, ka uz manu lūgumu nemaldināt cilvēkus un nomainīt sludinājuma tekstu līdz pat auto pārdošanai reakcijas nebija.

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Kaarba (mehaaniskaa) needed!!! Volvo 740 2,0 benz. 87g.

Arnij, uzzvani 9267876, s'rots Jelgavaa, kad njeemu kaarbu savam diizelim, redzeeju kaadas paaris benziinieka, kaa arii cipars sapraatiigs...

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Mjaa... Par to, ka sēdināts, pārdevējs mani, protams, nepapūlējās pabrīdināt. Arī par defektiem viņi apgalvoja- viss 100% kārtībā. Nav jau brīnums, ka viņi tik ļoti negribēja, lai to ved uz MM. Kas zin, kas odometrā vēl atklātos. Vispār man uz to kantori jāsāk skatīties ar šķību aci. Intereses pēc aizbraukšu aptaustīt zaļo T5, kas tur stāv un paskatīšos, kādu dziesmu viņi dziedās.

Starp citu, pie tā iepriekšējā sludinājuma arī stāvēja rakstīts 2.5l T5, tāpēc arī uzreiz aizbraucu skatīties (lai gan protams aizdomīgi, T5 tak ir 2.3l). Izrādījās, ka mustangā pārdevēji(visi kā viens!!!) paši nav spējīgi (negrib) atšķirt auto dažādas modifikācijas, tādējādi maldinot (ķerot uz muļķi?) potenciālos pircējus. Jau pirmajos metros es pēc dzinēja skaņas un auto gaitas (baigais profiņš, ne ) vaicāju, vai viņi ir droši, ka pārdod man T5. Pēc tam pēc pāris tehniskām diskusijām galvenais pārdevējs man atzinās, ka "nekādas lielās atšķirības starp šiem abiem modeļiem neesot" un "viņš pats tā īsti nav drošs".

Lieki piebilst, ka uz manu lūgumu nemaldināt cilvēkus un nomainīt sludinājuma tekstu līdz pat auto pārdošanai reakcijas nebija.

Tas nebija T-5, kads ir man ar 240 Hp un 2.3 litru dzineju, tam bija 2.5i 20v un LPT turbiina (zemspiediena), cik tadam to zirdzinju, es nezinu, CRASH lai pakomente.

Pardevejs ir makaronu karinataajs un tikai. Tas ir normali, ka vinji neorientejas ne modifikacijaas, ne tehniskaja stavokli utt. Tas gan nav normali no pardoshanas servisa puses, bet reala situacija nu autoplacos tada ir ar pardevejiem.

Manu T-5 mekleja virakus meneshus un neatrada sistu,kadu es gribeju, bet ar izjauktu motoru un sacakaretam skruvem bloka. Bet toties mashina ar origjinalu nobraukumu,nenojaata un pilniiba viss pakojums salonam no S70R.

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

2.5 ar turbīnu ir 193 zirgi.

AutoNets rakstīja: Tas nebija T-5, kads ir man ar 240 Hp un 2.3 litru dzineju, tam bija 2.5i 20v un LPT turbiina (zemspiediena), cik tadam to zirdzinju, es nezinu, CRASH lai pakomente.

Pardevejs ir makaronu karinataajs un tikai. Tas ir normali, ka vinji neorientejas ne modifikacijaas, ne tehniskaja stavokli utt. Tas gan nav normali no pardoshanas servisa puses, bet reala situacija nu autoplacos tada ir ar pardevejiem.

Manu T-5 mekleja virakus meneshus un neatrada sistu,kadu es gribeju, bet ar izjauktu motoru un sacakaretam skruvem bloka. Bet toties mashina ar origjinalu nobraukumu,nenojaata un pilniiba viss pakojums salonam no S70R.

0 0 Atbildēt

"Pardevejs ir makaronu karinataajs un tikai. Tas ir normali, ka vinji neorientejas ne modifikacijaas, ne tehniskaja stavokli utt. Tas gan nav normali no pardoshanas servisa puses, bet reala situacija nu autoplacos tada ir ar pardevejiem."

Es gan tomēr domāju, ka tas nav īsti normāli. Gan jau ka viņi diezgan labi orientējās pārdodamo auto tehniskajā stāvoklī un komplektācijā. Cita lieta ir tā, ka viņiem ir izdevīgi "neorientēties" vai tēlot pamuļķus, sak: "ai, nepamanīju. ai, nezināju. ai, sajaucu. Nu kāda gan tur starpība." Sanāk tāds labs attaisnojums: pārdevējs tak mani nemaz negrib piečakarēt, viņš vienkārši ir nevīžīgs.

Vai: viņš tak arī drīkst kļūdīties, viņš ir tikai cilvēks.

Neprofesionāls.

Piedodami tak.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Ja kādam ir interese,tad pārdošanā ir ienācies V40 2.0T,1999.G. SISTS ,cena esot 3500 eiro.Atrodas Veģu auto,Torņkalnā.Kontakt.t.9745550.

Vrubis Reģ.: 28.07.2005
0 0 Atbildēt

Meklēju jumta bagāžnieku Volvo S40. Ja kādam mētājās kāds, vai zin kur varētu atrast, lūdzu, atsūtiet info uz: raivisg@navigator.lv

PS: lūdzu, norādīt arī cenu.

Vrubis Reģ.: 28.07.2005
0 0 Atbildēt

Vrubis rakstīja:Meklēju jumta bagāžnieku Volvo S40. Ja kādam mētājās kāds, vai zin kur varētu atrast, lūdzu, atsūtiet info uz: raivisg@navigator.lv

PS: lūdzu, norādīt arī cenu.

Papildinājums: jumta bagāžnieks - es domāju 2 stieņus pāri jumtam, lai var kādu dēli vai slēpes uzlikt.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Cenu gan nepateikshu bet noteikti vari paintereseeties kur tirgo Thule lietas. Fiziski kantoris atrodas aiz kalnciema tilta labajaa pusee kad brauc prom no centra. Parasti shiem ir izlikts kreisajaa pusee autinjsh ar reklaamu uz jumta.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:Alex-GT rakstīja:tiek tirgots Volvo 850 2.5 20V 1994.izlaiduma gads

automats

aadas salons

klima

el. pakets ( 4 logi, spogulji)

lietie diski

TA liidz 15.04.2006 TA iziet sodien, viss pa nullem!

masina ir laba tehniskaa kartiiba!

ja ir jautajumi tad var prasiit te pat vai rakstiet uz : alext10@one.lv

mob.9143908

OK;

PEEDEEJA CENA 3000 EUR!!!!!!!!!!

JBOZ Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

nu dikti man patīk Volvo.... dikti... bet diemžēl naf man tāda autiņa.

āķis lūpā ir uz 2xx sēriju... benzīna motoru.

eh....

vot kad izaugšu "liels" tad iegādāšos

0 0 Atbildēt

nu c`mon vai tak neviena nevajag labu masiinu gandriz teicama stavokliii??????

0 0 Atbildēt

PS

gandriiz teicama - taapeec, ka es domaaju ka teicama staavokli vareetu buut tikai jauns!!!

0 0 Atbildēt

tatad taaa, sakaraa ar sedana pardosanu varu uzdavinaaa kaadam labam cilveekam Volvo 850 sedana aizmugurējais plaukts , būs par kādiem 7cm augstāks nekā vecais, divi 8" subi un 16cm komponentu . plaukts tumshā krāsā .

skaljruni arii pieejami ...par skaljruniem uz mailu

alext10@one.lv

AL

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:tatad taaa, sakaraa ar sedana pardosanu varu uzdavinaaa kaadam labam cilveekam Volvo 850 sedana aizmugurējais plaukts , būs par kādiem 7cm augstāks nekā vecais, divi 8" subi un 16cm komponentu . plaukts tumshā krāsā .

alext10@one.lv

AL

mans gara un roku darbs celjo taalaak

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Alex-GT rakstīja:tatad taaa, sakaraa ar sedana pardosanu varu uzdavinaaa kaadam labam cilveekam Volvo 850 sedana aizmugurējais plaukts , būs par kādiem 7cm augstāks nekā vecais, divi 8" subi un 16cm komponentu . plaukts tumshā krāsā .

alext10@one.lv

AL

japs

nu a ko normalais plaukts tev sanaaci

mans gara un roku darbs celjo taalaak

0 0 Atbildēt

Šodien pārdevu savu sarkano lēdiju. Šitais stāsts vairāk laikam iederas topikā GNBF, bet nevarēju pie mums ko līdzīgu atrast.

Tātad,

divas dienas atpakaļ zvana man vīrietis ar jūtamu kurzemnieka akcentu un saka, ka šodien būšot Rīgā un gribot apskatīt to manu Volvo. Es saku- no prob., satiekamies tur un tur, tikos un tikos. Tā arī izdarām. Uz satikšanos viņš ir atnācis ar sievu, diviem bērniem un "padomdevēju". Viņi paver bagažnieku, iekāpj salonā, izkāpj no tā un

sieva saka: "man patīk!",

bērni saka: "kad mēs brauksim?",

bet vīrs saka: "tad mēs ņemam!"

tajā brīdī es gandrīz apsēdos. No mūsu satikšanās brīža nebija pagājušas pat piecas minūtes.

Viss, protams, beidzās labi. Tai pat mirklī viņš bez kaulēšanās bija gatavs samaksāt kešā un braukt mājās ar jauno auto. Beigās gan vienojāmies, ka šodien es aizbraucu uz viņa dzimto pilsētu un mēs sakārtojam visas papīra lietas. Tā es arī izdarīju, lai gan līdz pat pēdējam mirklim neticēju, ka tā notiks. Šobrīd jau esmu atpakaļ mājās un laimīgs dzeru šampanieti.

Lieki piebilst, ka auto vēl nebija pilnībā sagatavots pārdošanai.

Laikam jau vienas dzīves laikā ne katram gadās sastapt cilvēku, kurš no tevis nopērk autiņu, pat neizbraucis ar to, nemaz nerunājot par jelkādu pārbaudi kaut elementārā servisā.

0 0 Atbildēt

Nea, pie sirdsapziņas mokām tukšo viskija vai šnaba glāzi.

Šampanieti dzer no prieka.

0 0 Atbildēt

vissvienalga.... Tieshi taapat es paardevu pagaajushogad savu VAZ-08. Sazvaniijaamies, aizbraucu, atraadiiju. Gimeniite izbrauca ar auto 200 metrus (pat ne pie stuures) un naakoshajaa dienaa sarunaajaam paaraxtiit. Liels + gan bija, ka auto bija no Vaacijas un vizuaali pat ljoti OK.

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:vissvienalga.... Tieshi taapat es paardevu pagaajushogad savu VAZ-08. Sazvaniijaamies, aizbraucu, atraadiiju. Gimeniite izbrauca ar auto 200 metrus (pat ne pie stuures) un naakoshajaa dienaa sarunaajaam paaraxtiit. Liels + gan bija, ka auto bija no Vaacijas un vizuaali pat ljoti OK.

Nu jā, bet VAZ tomēr nav VOLVO un maksā arī citas naudas.

Pat laukos no opīša pērkot vecu zapiņu parasti painteresējas, vai tas kustās no vietas un cik tālu ar to var aizbraukt.

0 0 Atbildēt

Nu par VAZ naudinjas bija itin normaalas Krietni vairaak, nekaa SM reklaamu videejaas...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti