ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
6043207
veel buutu incanti uzzinaat, cik vareetu maxaat 1,8 16V IIGolfa motors. man tagad ir gandriiz jauns 1,8 8V forseets bet nezinu cik garsh muuzh vinjam buus, tapeec intereseejos par 1,8 16nieku vai arii ko labaaku. Varbuut kaadam ir kas labs..
thnx. ![]()
Ir piedaavaajumaa ljoti labs 1,8 16V pilnaa komplektaa (nau tikai sadaliitaajs). Pa 150 Ls. Ja ir interese, zvani 6598888 vai meilo uz martins@traubergs.lv[addsig]
Iecekoshu sava macinja saturu un tad doshu zinju bet anyway THNX
slikti, ka tajaa tunings.lv nav cenas, vai arii es nemaaceeju atrast. ![]()
6332799[addsig]
Vechi kam buutu kaads motors no 1.3i - 2.0i. Un par cik?
Rxtat: Kashpis72@one.lv[addsig]
kamēr bija Sciroccā bendžu tērēja ~ 6l/100km vērās - lopā
2.0i Calibru 8v un 1.6 16v Civicu kabināja cēlienā iekšā !!!
der arī visiem golfiem.
CENA??? Tikai 70Ls varam arī palaist zemāk uz 60Ls
tātad cena 60Ls
+ vēl kaut kādi navaroti no VW Scirocco !!! durvis, spoguļi, stikli izņemot priekšējo
izsists
kaut kas no ritošās utt......[addsig]
harijsc@one.lv[addsig]
Jo tomēr gribas lidot, kaut vai tuvu zemei - buus jaapeerk 16V vai VR6.
[addsig]
bet runā ka VR6 nav izturīgs lielos apgriezienos!
staaasti kaa ir???? neozdomaa pasacinjas!
[addsig]
es arī ņifiga par to nevelku
[addsig]
sadalene ir sadales vārpsta un tā nevar būt bezkontaktu pēc būtības.Droši vien vajag bezkontaktu sadalītāju.To jestj ar Holla datčiku.Plus visam tam vēl vajadzēs vadus no sadalītāja uz komutatoru,pašu komutatoru (der arī no VAZ 08;09),iespējams arī citu aizdadzes spoli,jo vecā var nestrādāt kopā ar komutatoru.Visu to zinu pēc pieredzes,jo uz vecā autiņa to darīju.Iespējams ir pat kaut kas no minētā jo atdevu visu elektriķim servisā un nezinu vai viss ir pārdots.
Iegūsi no tā nemainīgu aizdedzi.spēcīgaku dzirksteli un galvassāpes ja nobirs pa ceļam komutātors (tas gan tikai teorētiski)