Tirgojās golf3(92-97)kapots lietots 27ls ,au90di@inbox.lv
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tirgojās golf3(92-97)kapots lietots 27ls ,au90di@inbox.lv
Tirgojas W Golf II tjuninga priekšējais spolieris - bampers
35ls, jauns[addsig]
SOS!!!!!
sro4no vajadziiga taa sauca gofra(silta gaisa atpluudei), kas iet no kollektora uz gaisafiltru. ar divaam curumiem, prieksh kutkaadaam truubaam??????????????
A/M Jetta 1.8 mehaniskais indz.
PLZ, moz kaads zin kur to var nopirkt, vai kaaadam ira.
THNX in ADVANCE.[addsig]
COMMON BRATVA!!!!!!!!!!!
HELP NEEDED???????
ADVICE SMTHNG???????????[addsig]
Nopirkšu Scirocco Priekšējo stiklu.
mob.9266117
Sveiki iauto useri baigi vajadzeetu ZAZ 965 tehnisko pasi (jauno tipa ar LV numuriem)
Ja kaadam ir neejosh vai ejosh ZAZ buutu baigi labi ja juus vareetu man paardot TEH pasi,...
rulleetaajs@navigators.lv
alex-gt
Nu baigi nesaprotami izteicies.Tev ko, parasto gofru vajag? Vai tas ir kaut kas savaadaaks? Varbuut man ir kas liidziigs kas der no 1 jettas.Dod infu uz ieksheejo, varbuut varu liidzeet.
2 Rob4ix
ne ta gofra 4to na glushitelj, a takaja rezinovaja trubka s 2mja vxodnimi otverstijami , idet ot kollektora k vozdushnomu filjtru, ....
jeje kto kak nazivaet.....
THNX in adv
Alex-GT
Tagad sapratu, diemzheel nekaa taada nav.
Paardodas 3 Golfa lampas un reste:
Abas prieksheejaas lampas Ls 20
Abas aizmugureejaas lampas Ls 30
Reste Ls 10,
tad veel tirgojas Pastuuzis 600W(4-kanaali)+Subwoofer Jensen, 525W, šis komplektiņš par Ls60 tix atdots.Un, ja veel kaadam vajag tel. NOKIA 8850, 6210, 7650, tad tos ar' var ieveerteet.
JA KAS, TAD MAILOJIET ath@e-apollo.lv, vai var mēģināt mani sazvaniit uz tel.6102599
Vajag Golf 2 motoriiti. Ir kaadi piedaavaajumi?
Paardodu VW lietos diskus, 14', 4 skruuves, 5-staru zvaigzne, komplekts 100 Ls tel. 9536944
Arcijs, ja interesee 16V Golfmotors, tad zvani 6598888. 150 Ls
Anoniimais tas pliks motors vai ar vadiem?
ARCHIJS_
Varu piedaavaat 1,6l VW motoriiti ar kodu RF. Ljoti labaa teh. staavoklii, gads '87, skaitaas passata motors bet staaveeja uz Golfa.Tiesa vairs nav virsuu visu prichendaalju:karburatora, sadaliitaaja,gjeneratora. Tas ir pliks motors, bet labs. Cena taa ap 50 ls, var runaat. Zvani 9567242
Man vajag VW izpūtēja iamugurējo bunduli, tjjipa Scirocco 1.8 motoram, bet pofig, laikam arii golfa der !!! karoch 1.8 motoram aizmugureju bunduli !!
harijsc@one.lv[addsig]
nah. tev bunduli ? uzmetini resnu trubu un lai duuc motoriitis [addsig]
es gfribu lai klusi ruuc !!! man jau piedaavaaja ispuuteeju ar diveem resnaam nikeleetaam terubaam, bet braucot lielaaku gabalu galva saak duneet !!!
[addsig]
nu ta brauc skanjas aatrumaa, lai nedzird! [addsig]
user
vai nederees pakaljeejais glushaks no Jettas? Dabuusi pa leeto, nav jauns.[addsig]
robchix:
nezinu, moshka der! a Jetai man liekas aizmugurē bija nereāli gara truba? ne???
bet pagaidām vairs nesteidzos īpaši ar glušaku, jo kārba pie 190km/h izbeidzās, t.i. 5ātrums beidzās, tagad meklēju ātrumkārbu scirocco 1.8 motoram !!!
domaa tagad neko nedarīšu, lai stāv mēnesi... kad beigsies sesija tad arī pēc Jāņiem sākšu činīt... [addsig]
user
Jaa, nu ir meesli! Ja pa iisu, tad var piestikjeet, a ko dariit ja pa garu? Tev nav kaada ideja?[addsig]
ok, īstenībā trubas garums man pofig !!!
a kāds motors bija tai Jettai??? un cik maksāa ??[addsig]
Nu par motoriiti paskaties augstaak, it kaa visu daudz maz aprakstiiju. Ja gribi kaut ko pavisam leeti, tad ir viens 1,5 l motoriitis kas staaveeja uz taas Jettas orgjinaali. Bija ejoshs, bet nu ir nostaaveejis garazhas stuurii vairaakus gadus un dievs vinju zin kaads vinjsh ir palicis, to var atdot par sviestmaizi.[addsig]
USER!!! Mani ieintereseeja tas glushaks, par kuru raxtiiji- ar taam divaam resnaam nikjeleetaam cauruleem. Iemet kaadu infu uz ath@e-apollo.lv
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]