ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
[addsig]
nezinu 6dien bushu Cesis apskatishos, bet arī ja būs nezinu vai pārdošu, i to motoru vairs nekad neizdosies pārdot[addsig]
85 Ls par visiem četriem. Man liekas, ka tas ir oriģinālie Corrado diski.
e-mail:sciroco@one.lv[addsig]
Man te radās jautājums par vai nu 2.0 16V motora ielikshanu II GOLFā vai arī VR6 cik sarežģīti un dārgi varētu tas būt?
Esmu dzirdejis, ka varot tipa ielikt pasāta 2.0 motoru, esot tādi, kas der tajā caurumā un kronšteini pas, bet esot arī kas neder. Un kā arVR6? Kas jāpārmetina, vai tml sūdi? Man tas 1.8 forsetais kautkādīgi nepatīk diemžēl.[addsig]
Nezinu kā Golfam, bet Scirocco 2.0i 8v iegāja bez problēmam.
Starp citu, tam pašam Passata modelim 2.oi 16v nevajadzētu atšķirties pēc stiprinājumiem, bet varbūt nemocies un ieliec 1.8 16v? Arī nav slikts variants.
Vecam Passatam un Santanai ir 2.oi dzinējs ar 5 cilindriem! Zirgi bišķu vairāk nekā 1.8i 8v, bet resurs un skaņa būs labāka![addsig]
Aber das ferštē Ich, ka 1.8 ir elastīgāks, bet vai tad 2.0 nav lielāks resurs? Nē, nu cēlien jau zvērīgs šitam, man tik bail ka viņš nesāk kautko spazmot utt.[addsig]
A par murgiem ar VR6 labaak piemirsti vispaar (nu ja protams nav veelme ieguldiit ap kaadiem 1500 Ls). Tur esi nop**ies paarvelkot vadus, bet tas buutu mazaakais. VR6:
a) nesapas kronshteini. Visi jaataisa no jauna,
b) jaapeerk kaarba,
c) "no rokas" jaataisa pusasis, par ko garantijas neviens nedos,
d) diez vai motortelpaa visu sakaartosi kaa vajag. Buus probleemas ar radiatora novietoshanu, no kolektora karstuma degoshiem vadiem utt.
Nu es saku, ka neviens NORMAALS cilveeks Latvijaa nenjemsies tajaa kuzavaa monteet iekshaa VR6. Un ja kaads njemsies, tad nu par baiso pikji...[addsig]
Par VR6 ieksh 2.Golfa,---> hadene arii jaamaina uz 3.Golfa hadeni. 2.jam neturees taas pashas pusasis u.t.t.
Nu nezinu, nezinu.
Chucky / GTM [addsig]
Bet ja kaadam ir interese, man ir pilna provodka no G60 - vadibas bloki, elektriskaas sprauslas, visi vadi, filtru kastes utt.. Ir arii pats G60 motors ar kolektoriem, svechvadiem utt. Taa kaa ja ir interese, var pa leeto dabuut to visu. Bet tas jau driizaak CORRADistiem interesee.
Principaa iesaku pameegjinaat tajaa Scirrocco iebuuveet taadu shtelli. Panjem G60 motoru, turbodiizelja izpluudnieku un kaada Citroen turbiinu (kas izmeeros maza, bet razhiiga). Kopaa ar mehaanisko shprici vajadzeetu buut labam savienojumam. Noreguleet, protams, nebuus viegli, bet ne neiespeejami. Vismaz kaut kaada tehniskaa jaunrade!
[addsig]
Sapratu. Tādā gadījumā ir jautājums: kur var lēti, bet labi kapitalku motoram uztaisīt, pašam baigi negribās līst tur iekšā.
Ei, CHUCKY, nenosodi, es tikai vācu infu
Redzēs kā ar Ls būs, bet pagaidām jau liekas, ka viņam būs jātaisa remonts, nevis viss katls tiks mainīts. Nu redzēs, tapēc arī jautāju par iespējam atjaukt in iečekot, kas un kā.
Es zinu, ka klab vārsti, eļļas blīvēm arī laikam ir hamhana + nezināmi sīkumi, par kuriem pat domāt negribas.
Eu,a kā var visu veco bendžu no bākas dabūt ārā? Kur tur aiz otrā sūkņa jārauj vaļā? [addsig]
Kā būtu 1.8 16v pilipināt turbīnu???
cik nojaušu būtu jātaisa motoram zemāka kompresijas pakāpe.
bet ja ne turbīnu tad vismaz 2.0 apakšu pielipināt tikai ar kādu kodu ?
Kad mekleeju vaagji, rumbulas pusee vienaa tochkaa tur tirgoja VW Passat Variant kuraa 2.0 G60 bij iemonteec... gaaja lopaa... tik taa pavirshi bij uztaisiits&apdauziits no visaam puseem... ![]()
2 Dzenitis:
Vai 1.8 8V arī var to turbīnu piemočīt un to dīzeļa izplūdnieku, ko teici?[addsig]
MkI pakaljeejaas baltaas (iisaas) 80Ls
MkII Pkaljeejaas baltaas 65Ls Liidz iedoshu arii dzidros spaarnu pagriezienus1
MkIII sarkanbaltaas 80Ls
Un veel diskus RH 15` ar riepaam lisaam gan
90Ls
Ja interesee dodiet zinju uz i-pastu
[addsig]
Ljoti vajag SCIROCCO MK II priekseejo stiklu!!! Veelams nepaaraak daargi.
Man maitas nospeera to... ![]()
![]()
[addsig]
vienam chomam vaig, a shrotos neesot...[addsig]
Pēcziemas periodā varētu būt ļoti aktuāla detaļa īpaši tiem, kas gatavojas IZIET TehApskati.
Meilot uz vietēji ipastu - QQ