ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
jauns, melns,par cenu sarunāsim[addsig]
t. 9524314 vai meilot: tornado667@one.lv[addsig]
Mailojiet uz iekšējo mailu.
Ir domaats par taadu variantu-pielipinaat 1,8 16 V turbachu. Tad no S2 jaaliek virzulji. Nav tik skaidriibas ar vadiibas blokiem, shprici un veidu, kaa to visu salaagot. Var jau uz mehaaniku, bet vai buus rezultaats-taa jau i cita runa...
To: Nightwing
2,0 G60 - nu nav taada motora. Ir 1,8. Tas tad arii ir G60. Un vai tu to man prasiiji, par cik es tro motoru paardodu? Vai arii tu gribio visu auto nopirkt?
To: Maiky
Jaa, kaarba G60 ir taa kaa Passatam. Mazo kaarbu ar var piemunstiereet, bet vai trurees jaudu, tas ir jautaajums, uz jukur atbildi nezinu... Un var pie 1,8 8V turbo piemochiit, tikai virzulji jaamaina un jaasalaago dzineeja vadiiba. Kaa to izdariit-nezinu. Neesmu tik gudrs.
[addsig]
VW 1.8 DOHC 16V Turbo - Būtu kruta bet iesākumam pa traku.
Sākuma doma ir 1.8 16V nomainīt apakšu lai rezultātā dabūtu 2.0
Kāda apakša varētu derēt ???????
Kād ir atšķirība 1.8 16V no 2.0 16V esmu dzirdējis ka Uzraksti uz kolektora ir Zilais DOHC = 1.8 139HP un Sarkanais DOHC = 2.0 150HP Ko teiksi ???
Cik esmu redzējis Zils tai skaitā zem sava auto motora pārsega.
Un zila_acs nechakareejies ar kaut kaadu pasha uzbuuveetu motoru. Ja tev nav laba tehniskaa izgliitiiba un dosi to motoru taisiit "Andrim shkjuuniitii", tad labaak atdod to naudu man. No taa buus vairaak tolka. Nu nav taa, ka uzliec 2,0 16V apakshu un baigais zirgu pieaugums. Labaak vai nu neko neaiztiec tajaa motoraa vai arii ar lielu naudas summinju aizej pie kaada uzticama speciaalista, kursh tevi neapchakarees un paraadees visas veiktaas izmanijas uz jaudas stenda.
Peec manas pieredzes, ja pats nesaproti neko shajaas lietaas, tad labaak nemaz nekjerties klaat. Savaadaak apchakarees kaa mazu eezeliiti.
[addsig]
Domāju nav tik traki zinot VW/AUDI racionalizāciju.
Piem. 80-90 gadu 5 cilindru audi 1.9 -2.3 likas atšķirās tikai apakšas.
Iepriekš tu minēji S2 virzuļus kā tie derētu.
Varbuut Riigaa ir kaads veicis?[addsig]
Cik gribi par ripuljiem?[addsig]
Ripuļi jau uz DeSuns mazdas.
Nokavēji.....[addsig]
Baigi steidzami būtu vajadzīgs Passāta motors -2.0 16V inžektors sākot ar '91.g. Vēļams ideālā stāvoklī.Vai kāds nevar palīdzēt?[addsig]
Man ir Scirocco 1.6i (1981)
Der arii no Jettas un Golfa !!!
Pleez HELP!!![addsig]
a man vajag steidzami!!![addsig]