Kaadam nav zinaams kur var dabuut polo bundzhu, jebkaadaa staavoklii, ar papiiriem
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kaadam nav zinaams kur var dabuut polo bundzhu, jebkaadaa staavoklii, ar papiiriem
Varbūt kādam ir zemās atsperes no Golf I vai Scirocco II
A kaadas tev vajag, prieksheejaas vai pakaljeejaas? Man ir prieksheejaas no 1 Jettas, kuras tika savaa laikaa nomainiitas jo bija noseedushaas pa zemu. Un ja veel ir pa augstu tad varbuut var apcirst. Kaa arii ir prieksheejaas stoikas sboraa, ar visaam atspereem, gadu brauktiem SACHS amiishiem un atbalsta gultnjiem.[addsig]
Interesee VW Passat (pikaps) `94 g. kreisais aizmugureejais spaarns. Ir kaadam kaada info kur visnormaalaakaas cenas buutu, un kur vispaar mekleet???[addsig]
ja lietots ta sm reklama paskaties
ja jauns - piezvani uz ripo 2
2 Volvoclub
try: www.volksauto.lv
[addsig]
Man ir Golfa seedinaataas atsperes. Ja kaadam vajag, tad mailojiet uz ath@e-apollo.lv
Vai kadam ir priekstats ka var ietunet VW Passat Variant [addsig]
Shirokist, kapeec passatu tuuneet? Labaak savu shiraku uztuunee!
Tornado
Vajag durvju ruccku.vajag vajag. No otraa golfinna
2 Ano
da pilni shroti ar taam ruchkaam!!![addsig]
Alex kuri tiessi ssroti ir pilni ar rucckaam?)) Cik esmu mekleejis,man atbild tas ir deficiits.
A kaadu durvju ruchku vajag? Vizuaali vinjas ir vienaaadas ar 1 golfa ruchkaam. Taadas varu piedaavaat.[addsig]
www.auto1.lv, durvju rucka jauna maxaja zem 10 Ls, man liekas.
Man interesē sasists Golf II 1,8 16v ceļikom
poooh@navigators.lv
(Sūtiet meilu ar telefonu un summu un kurā vietā var apskatīties)[addsig]
paardodu golfu mk2 16V dohc
idela kartiba, vis mainits vislaik, nupat veel krutaaaas sveces un sajugu nomainiju!
mailojiet privatajaa[addsig]
Kaadam nav aizkjeeries Golfa II 88g spidometrs ar tahometru?[addsig]
steidziigi tiek mekleets VW GOLF I gti gaisa filtra kaste kopā ar shprici! ja nu kaadam maajaas uz klaviereem staav padodiet zinju kobis@one.lv
Sorry,
ir no II Golfa, KE Jetronic laikam ar visu kasti....
[addsig]
Sorry alex bet vaig tieshi no no Golf I gti (ja vien tie na vvienaadi bet man liekas ka nav)
bet vai kaadam citam nav taas kastes vai mosh pasviest infu par to kuros shrotos var mekleet jo pac vw lietotaajs!!!
Nu taa ir padomaa pardot scirocco! karbuuzis 1.8 tikko kraasota laikam bijusi sista suutiet nu savu cenu uz F_lis@inbox.lv un gaidiet ilgi, jo pa vasaru emu bez kompja
Kādam nav ĀTRUMKĀRBA PRIEKŠ VW Scirocco ???????????
[addsig]
Ja nu kādam ir ātrumkārba priekš VW Scirocco tad meilojiet harijsc@one.lv[addsig]
Kaads nevar pateikt kaadu sakariigu padomu Audi diskusijaa ar nosaukumu "Jautaajums par Typ 89 instrumentu paneli"? Nu tjipa, vai tieshaam neviens kaut ko liidziigu nav meistarojis???? Thanx.
Sveiki visiem vai kāds nekāro iegūt savā īpašumā trešā golfa metāla diskus R14x6 4 gabalus, varu piesviest arī lietotas vasarenes 185/60 izmērā. Diski der vēl vairākiem citiem volksvāgeniem. Ja ir interese meolojiet viesturs_ck@navigator.lv vai vēl labāk zvaniet 9128178
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]