eu spečuk...
jautājums... pasaki vai octai arī ir riska piemaksas no mašinas markas, piemēram bēmēvē jāmaksā 2x vairāk....
eu spečuk...
jautājums... pasaki vai octai arī ir riska piemaksas no mašinas markas, piemēram bēmēvē jāmaksā 2x vairāk....
to, ka malaļetkām jāpiķo vairāk, to es zinu....
Kaspersky rakstīja: Ja gribi palielīties ar atradumu, tad jānorāda nevis "Honda civic 96g", bet gan auto masa un īpašnieka pieraksta vieta (Rīga un rajons vai ārpus). Nu bonus klasi vismaz norādīji, par to konfekte
A vispār ar tādām lietām brokeri nodarboja, ja kas. Bet nu, kā saka, pri durnoj golove nogam dostajetsa
Es tik parādu savu piemēru un viss! Nedzīvoju Rīgā, bet Tukumā!
Man nākošnedēļ beidzas polise un tapēc meklēju kur ir lētāk!
Vai tad jums stūlbajām galvām laikam tas ir pa grūtu saprast
Pirmais rakstīja: to, ka malaļetkām jāpiķo vairāk, to es zinu....
Cik tad pēc tava gudrā prātiņa ir malaļetka?
mgo rakstīja:
14
a tu paņem polisi uz gadu un būs tev reāli lētāk
mgo rakstīja:
nevis pēc mana, bet gan apdirsinātāju prātiņa....
pareksam ja pareizi atceros bija līdz kaukādiem 25 gadiem
Pamekle pats sev lētāku OCTA: octa.gr-l.net/... . Seit tikai neparada dažādas akcijas, varbūt īslaicīgas atlaides, papildus vaditaja nelaimes gadijumu bezmaksas apdrosinasanu etc. Varbut kadam noder.
_PN_ rakstīja:
Pirmais rakstīja:
mgo rakstīja:
nevis pēc mana, bet gan apdirsinātāju prātiņa....
pareksam ja pareizi atceros bija līdz kaukādiem 25 gadiem
Tas attiecas tikai uz KASKO.
te tu kļūdies
p.n.
es prasīju ZINĀTĀJU viedokli, nevis "komentētāju"
modza rakstīja: Pamekle pats sev lētāku OCTA: octa.gr-l.net/... . Seit tikai neparada dažādas akcijas, varbūt īslaicīgas atlaides, papildus vaditaja nelaimes gadijumu bezmaksas apdrosinasanu etc. Varbut kadam noder.
Un panem uz gadu ar nomaksu pa dalam, toc bus letak.
modza rakstīja:
modza rakstīja: Pamekle pats sev lētāku OCTA: octa.gr-l.net/... . Seit tikai neparada dažādas akcijas, varbūt īslaicīgas atlaides, papildus vaditaja nelaimes gadijumu bezmaksas apdrosinasanu etc. Varbut kadam noder.
pat OCTU var pirkt uz nomaksu
mjāāā, quo vadis?...
btw, if Kasku var maksāt divos maksājumos, summa nepalielinās; ja 3 vai 4, tad gan.
niekalbis rakstīja:
modza rakstīja:
mjāāā, quo vadis?...
btw, if Kasku var maksāt divos maksājumos, summa nepalielinās; ja 3 vai 4, tad gan.
Bija kaut kas tads, ja izmanto automatsko atskaitisanu no konta, tad gada polisi vareja apmaksat pa dalam. Tas bija laikam ERGO
niekalbis rakstīja:
modza rakstīja:
mjāāā, quo vadis?...
Bija kaut kas tads, ja izmanto automatsko atskaitisanu no konta, tad gada polisi vareja apmaksat pa dalam. Tas bija laikam ERGO
reku ar naf dārgi
Es kujeju no dažiem zinātājiem
Pirmajam:
Nē, bmw nav dārgāka octa. Cipars atkarīgs no manis minētajiem faktoriem, un nevis auto markas. Agresīvi braukt un izraisīt avārijas var arī opel vadītājs, ko teorētiski parāda bonus-malus klase. Nu vismaz tā tas bija plānots, bet nu dzīvē jau viss notiek savādāk
Un vēl kas - bmw ir labākas bremzes nekā kadettam, tātad arī mazāka iespēja ietest tev pakaļā. Kāpēc tad šim būtu jāpalieina tarifs?
a kāpēc daži apdirsinātāji pielieto paaugstinātas likmes vadītājiem maloļetkām (zem 25)
vai tad arī tur nevar iztikt ar malusklasēm???
bobcat rakstīja: www.ban.lv/...
reku ar naf dārgi
Man sanāca Ls 41,07, bonus-malus klase 15.
VWfans rakstīja:
reku ar naf dārgi
Tas bija uz gadu. Uz 9 mēnešiem sanāca 33 lati, uz pusgadu - 25 lati, uz 3 mēnešiem - 14 lati.
VWfans rakstīja:
reku ar naf dārgi
manām Volvo 940... ar xz kādu klasi... 3 apdrošināšanas gadā bez jebkādas klases pārnešanas uz gadu - 36.44Ls...... kantoris protams cits- bet pagaidām nekādu problēmu
mana bonus-malus klase - 7
Pirmais rakstīja: a kāpēc daži apdirsinātāji pielieto paaugstinātas likmes vadītājiem maloļetkām (zem 25)
vai tad arī tur nevar iztikt ar malusklasēm???
Tas ir vienas atsevišķas apdr. sab. gļuks.
mgo rakstīja: Redziet piemērus:uz 3 mēnešiem, 7.bonus klase
Kādēļ vispār pirkt auto, ja nevar atļauties OCTA uz gadu vienā maksājumā (+/- 50 Ls)?
ir jau exemplāri kas NEVAR pat ziemas riepas atļauties, kur nu vēl OCTU
a man Bonus-Malus klase: 13
OCTA jau var atljauties 1x piegaajienaa uz gadu, bet vai vaig? tjip, ziemaa nebrauc opis vai arii vasaraa auto netiek lietots vai veel kaa citaadi?
KASKO
Gribētu zināt no kā atkarīga ir KASKO gada maksa? Vai tas ir no auto ražošanas gada, markas, vai no auto novērtējuma?
Varbūt kāds uzreiz var ietekt kadu labu kantori (auto Opel Vectra, 97.)
Un vēl varbūt kāds zin ietekt samērā lētu vietu, kur var uzstādīt auto signalizāciju, kura derētu arī KASKO?