re ku visādas man nevajadziigas lietas (saistīts ar auto)
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
re ku visādas man nevajadziigas lietas (saistīts ar auto)
Man ir viens pavecaaks datorinsh, bet patiesiibaa veel pat ljoti normaals...
PIII, 933 MHz, 256 RAM, 40 Gb HDD, ir cd un floppy, ir LAN, un Skanjas karte... USB, Win XP griezhaas pat ljoti veikli... nu vobshem sanaak normaals ofisa darbu datorinsh, vai arii maajaam, internetam, un var arii filmas paskatiities...
pa 55 Ls...
Mans Tel Nr 29343097
vai raksti uz raichuuu at inboz punkc lv
UPS, neliels labojums, tas PIII ir nevis ar 256 ram, bet 128...
sorry par maldinaashanu... biju iedomaajies, ka ir 256... bet kas to buutu doaajis, ka ar 128 vinsh tik labi var pavilkt Win XP.
tagad tikai apskatiijos...
Kaneelis rakstīja: Mastika 50 vai 30 litru plastmasas bundzha'(neatceros), BLK, kādi 10 Ls, 2 sarkanie propāna baloni, viens tukšs (5 Ls) otrs puspilns (10 Ls), 93' Omegas reduktors, (1 Ls) varu to visu iemainīt pret malku, ja nu kādam ir pieejama
kur atrodas!?
vajag cinkoto drāšu sietu žogam.zem veikalu cenas.Vismaz 200 m...
krisus rakstīja:
Kaneelis rakstīja: Mastika 50 vai 30 litru plastmasas bundzha'(neatceros), BLK, kādi 10 Ls, 2 sarkanie propāna baloni, viens tukšs (5 Ls) otrs puspilns (10 Ls), 93' Omegas reduktors, (1 Ls) varu to visu iemainīt pret malku, ja nu kādam ir pieejama
kur atrodas!?
Principā Tīrainē, bet varu atvest uz Rīgas centru. ja nu kas, tad uzzvani - 26489819
varbūt kādam vajag AZLK M-2140? jāsalabo sajūgs un braucams autiņš! ir plašs rezerves daļu klāsts, riepas utt. par simbolisku jeb taisnīgu cenu vienosimies! rakstīt uz fordfocus@inbox.lv
Raichuuu rakstīja: UPS, neliels labojums, tas PIII ir nevis ar 256 ram, bet 128...
sorry par maldinaashanu... biju iedomaajies, ka ir 256... bet kas to buutu doaajis, ka ar 128 vinsh tik labi var pavilkt Win XP.
tagad tikai apskatiijos...
Nosūtīju Tev mailu! Esmu pircējs, ja nepārdevi jau!
Ozz rakstīja: vajag cinkoto drāšu sietu žogam.zem veikalu cenas.Vismaz 200 m...
Pīto vai metināto?
Kaspersky rakstīja:
Pīto vai metināto?
tev metru skaits ierobežots vai uz nebēdu? man tā kā pīto vajag, precīzi vēl nav nomēºits, bet arī ap pārsimc metriem.
smart235 rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
Pīto vai metināto?
tev metru skaits ierobežots vai uz nebēdu? man tā kā pīto vajag, precīzi vēl nav nomēºits, bet arī ap pārsimc metriem.
Man kādreiz bija telefons vienam džurikam, kas pats pina. pagāsgad bija 13 LVL/10 metru rullis. Ja interesē, tad varu parakņaties pa veco organizeru. Atceros, ka šamais bija pie Šķirotavas.
Labaak jau buutu piitais..
metinaatajam dafigaa vairaak stabi vajag
Kur Rīgā var iegādāties jūrnieku kreklus (sauktus arī par tjeļņaškām)? It kā viena vieta ir atrasta (tirgū), sola uz piektdienas pusdienlaiku piegādāt, bet, ja kaut kas noies greizi, tad ir tirsā, jo vajag piektdienas vakarā.
Kaut kur bija a la militārais veikals, bet neatceros kur
P.S. vajag 12 gab.
Uggga rakstīja: Kur Rīgā var iegādāties jūrnieku kreklus (sauktus arī par tjeļņaškām)? It kā viena vieta ir atrasta (tirgū), sola uz piektdienas pusdienlaiku piegādāt, bet, ja kaut kas noies greizi, tad ir tirsā, jo vajag piektdienas vakarā.
P.S. vajag 12 gab.
makskjernieku veikalos,
Patriotos uz Tallinas ielas....pirms jaanjiem adiitaas bija izgraabtas, bet gan jau ka ir savestas vietaa
Uggga rakstīja: Kur Rīgā var iegādāties jūrnieku kreklus (sauktus arī par tjeļņaškām)? It kā viena vieta ir atrasta (tirgū), sola uz piektdienas pusdienlaiku piegādāt, bet, ja kaut kas noies greizi, tad ir tirsā, jo vajag piektdienas vakarā.
P.S. vajag 12 gab.
Salmo veikals uz Daugavgrīvas ielas
Kur vēl, bez "Mēbeļu nama" tirgo standarta virtuves mēbeles pa daļām (atsevišķus skapīšus) un sortiments pieejams uz vietas? Vajag birojā nedaudz un ne dārgi aprīkot virtuvi, bet mēbeļu nama piedāvājums īpaši aci nepriecē.
P.S. Zinu, ka viskaut ko var pasūtīt, bet gribās uzreiz paņemt
Uggga rakstīja: Kur vēl, bez \"Mēbeļu nama\" tirgo standarta virtuves mēbeles pa daļām (atsevišķus skapīšus) un sortiments pieejams uz vietas? Vajag birojā nedaudz un ne dārgi aprīkot virtuvi, bet mēbeļu nama piedāvājums īpaši aci nepriecē.
pacheko uz briiviibas ielas... pie gaisa tilta...no centra braucot labajaa pusee...
cik atkodu tad e-komforts.lv/... at to pashu andelee.. tik leetaak
Kindzulis rakstīja:
Uggga rakstīja: Kur vēl, bez "Mēbeļu nama" tirgo standarta virtuves mēbeles pa daļām (atsevišķus skapīšus) un sortiments pieejams uz vietas? Vajag birojā nedaudz un ne dārgi aprīkot virtuvi, bet mēbeļu nama piedāvājums īpaši aci nepriecē.
pacheko uz briiviibas ielas... pie gaisa tilta...no centra braucot labajaa pusee...
cik atkodu tad e-komforts.lv/... at to pashu andelee.. tik leetaak
Paldies, uz vietas gan nekā viņiem nav, bet cenas tiešām draudzīgas
Kindzulis rakstīja: sazvaniiji?
aa, tagad tikai jāizdomā, ko īsti vajag
aizbrauc uz briiviibeni.. i maniisi ko njemt un kaa tas dabaa izskataas.. a iepirkt var no ekomercijas
pats luuru uz skapi
Kindzulis rakstīja: aizbrauc uz briiviibeni.. i maniisi ko njemt un kaa tas dabaa izskataas.. a iepirkt var no ekomercijas
pats luuru uz skapi
Skaidrs
Kad pirku mēbeles mājai, pastaigāju pa dārgajiem veikaliem, ievērtēju, kā izskatās, bet sūtīju no tiem pašiem katalogiem, bet caur mazajām bodītēm. Uz atsevišķām lietām sanāca pat 300% ekonomija
e-Latgalīte
Nu tad šeit par lielākiem un mazākiem krāmiem, ko var vēl izmantot, bet pašam nevajag.
Nolietotas zeķes un mazlietotas apakšbikses, laikam, var nest uz konteineri, bet lietderīgākas lietas var piedāvāt.