Noforsee tos krieviniekus! Ja jau europa, tad europa... I nekaadu 76 nevajadzees un vajadziibas gadiijumaa arii laivu varees paraut rataa
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Noforsee tos krieviniekus! Ja jau europa, tad europa... I nekaadu 76 nevajadzees un vajadziibas gadiijumaa arii laivu varees paraut rataa
Jā un ko darīsi ar karburātoru , kas nemitīgi pārlies ....???
Arnijs rakstīja: Noforsee tos krieviniekus! Ja jau europa, tad europa... I nekaadu 76 nevajadzees un vajadziibas gadiijumaa arii laivu varees paraut rataa
Kā to dara?
Marchiks_ rakstīja: Sen atpakaļ notjūnējām vienu 8-to jafeli. Nosēdinājam galvas. Rezultātā ar talkaču vairs nevarēj pielaist, toties otrajā robā rāva ratā. Nācās liet 98.
Tak java jau dez šķūņa no zavoda nau valdāma .... cik tālu tad ta java bij no/jā/ta ka jāšķūnē ....
Marchiks_ rakstīja: Sen atpakaļ notjūnējām vienu 8-to jafeli. Nosēdinājam galvas. Rezultātā ar talkaču vairs nevarēj pielaist, toties otrajā robā rāva ratā. Nācās liet 98.
Ja es iebraukšu jūrā un nevarēšu vairs pielaist pat ar iestumšanu - nebūs jautri
Oscar rakstīja:
Arnijs rakstīja: Noforsee tos krieviniekus! Ja jau europa, tad europa... I nekaadu 76 nevajadzees un vajadziibas gadiijumaa arii laivu varees paraut rataa
Kā to dara?
Labakais variants aizmetina un izfrēzē plakanu galvu un virzuli ar uztaisa plakanu un ja grib nežēlīgos apgriezienus taisa plakano pirzuli ar Lveida 1-nu gredzenu
Marchiks_ rakstīja: Plus vēl pārmetināts rāmis, tukšie izpūtēji.
Āāāāā nu skaidrs ....
Tak biku pašķaidi to 95.
protams rakstīja: Tak biku pašķaidi to 95.
Ar Dīzeli .... ta ka mauc jūrā un redzi līdz vakaram no kurienes iebraucis ....
Lej A80. Lukoilā var dabūt.
wvfans rakstīja:
protams rakstīja: Tak biku pašķaidi to 95.
Ar Dīzeli .... ta ka mauc jūrā un redzi līdz vakaram no kurienes iebraucis ....
Smuki tak
Tusis rakstīja: Lej A80. Lukoilā var dabūt.
To jau es leju visu laiku, bet arī tas drīz vairs nebūšot
Oscar rakstīja:
Nu neko ... nāksies modarnizēt teu savu mutorparku .... piesakies uz eiropas fondiem kā maluzveinieks ....
wvfans rakstīja:
Oscar rakstīja:
Nu neko ... nāksies modarnizēt teu savu mutorparku .... piesakies uz eiropas fondiem kā maluzveinieks ....
Es jau gar malu arī tikai zvejoju...
Marchiks_ rakstīja: Nu padumaješ, ātrāk izdegs cilindri. Nekas traks. Tādiem motoriem detaļas maksā 10 Ls/spainī.
Dabon ...... /sper pa olām/ .....
man ar viens kautkads alivas motors metajas no virna krievu aluminija laivas,tik aizmirsu kaa saucas,izskatas riktigs zupas strebeejs
Pilnīgi piekrītu, tas arī būtu viss jēdzīgākais. to A80 var dabūt arī kaut kādos mazajos tankos lauku reģionos, bet gan jau ir arī Rīgā.
Oscar rakstīja:
Negribētos ticēt, jo tad apstāsies liela daļa lauku reģionu transprta.
Marchiks_ rakstīja: Nu padumaješ, ātrāk izdegs cilindri. Nekas traks. Tādiem motoriem detaļas maksā 10 Ls/spainī.
Pērku pa 20 Ls ar visu spaini
A pliku spaini negribi pa 7Ls ....
Oscar rakstīja:
Ja es iebraukšu jūrā un nevarēšu vairs pielaist pat ar iestumšanu - nebūs jautri
tad jau labāk gar krastu! ar airiem jautrāk
wvfans rakstīja: A pliku spaini negribi pa 7Ls ....
Pliku pa 7 Ls ņemu ... un spaini arī
Oscar rakstīja: Pliku pa 7 Ls ņemu ... un spaini arī
Pedars .... nepārdodos ......
wvfans rakstīja:
Oscar rakstīja: Pliku pa 7 Ls ņemu ... un spaini arī
Pedars .... nepārdodos ......
A pa 10Ls ?
A76 ? Ko darīt?
Ar pirmo jūniju var sākt copēt no laivas. Manai laivai ir krievu motori un tie pieprasa 76 benzīnu
Kur to dabūt? Vai lietojot 95 varēs tikt arī krastā
Spams der, bet vajag arī risinājumu.