Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 25.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

VWfans rakstīja: Vakar iztaisīju ekobraucienu maršrutā Jugla - Sigulda - Gaujiena - Veclaicene - Viru - Pilva - Viru - Valga - Valmiera - Ragana - Jugla. Nobraucu pa šosejām 549 km, turot 70 km/h piektajā pārnesumā. Vidējais dīzeļdegvielas patēriņš sanāca 3,91 litrs uz 100 km, jo iztērēju 21,46 litrus dīzeļdegvielas uz to minēto ceļa posmu.

Tevi,kretīn, par šitādu braukšanu, cerams, reiz iespiedīs grāvī, mērglis izdrāztais....uz 70 viņam jābrauc. Suka.

Varbūt tev arī nevajag braukt ātrāk par 70 km/h, ja apdzīt citu transportlīdzekli, kas pārvietojas ar 70km/h, ir problēma apdzīt?

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Master_D rakstīja:

VWfans rakstīja: Vakar iztaisīju ekobraucienu maršrutā Jugla - Sigulda - Gaujiena - Veclaicene - Viru - Pilva - Viru - Valga - Valmiera - Ragana - Jugla. Nobraucu pa šosejām 549 km, turot 70 km/h piektajā pārnesumā. Vidējais dīzeļdegvielas patēriņš sanāca 3,91 litrs uz 100 km, jo iztērēju 21,46 litrus dīzeļdegvielas uz to minēto ceļa posmu.

Tev vajag pie daktera Hausa

Bet ekoralliji pasaules praksē ir izplatīta lieta. Es personiski ietekmējos no raksta ,,Za ruļom,, , kur žurnālists ar Ford-Focus dīzeli bija braucis no Maskavas uz Pēterburgu un atpakaļ ar vidējo dīzeļdegvielas patēriņu 3,7 litri uz 100 km.

Vēl arī kāds dānis šādi brauca ar Hyundai-SantaFe dīzeli:

hyundaiclub.lv/...

vispaar jau taa meriva nikuja nav ekonomiska. Ja Hyandai pateeree tikai par 0.77l vairaak pie tam braucot ar 90-100KM/H?!

Tad kad es ar BMW 525 2.5 benziinu barucu uz 70km/H tad arii pateerins bija ~4.9-5.2L/100km KAS TOREIZ nemot veeraa to ka diizelis bija daargaaks par benziinu sanaca gandriiz tikpat cik 3.9l/ar diizeli. žēl ka tagad benziins ir gandriiz vienaadaa cenaa ar diizeli. Un vispaar nesaprotu kaapeec bija tik gars posms jaabrauc ar 70km/H pietiktu ar kaadiem 100?! Vispaar jaabuut fantastiskai pacietiibai lai ar 70KM/H noruleetu 500KM tur tak nospraagt no garlaiciibas var. Tad kad es ar 90 KM/H braucu tad jau var aizmigt. Normaali pa ššoeju ar 2 joslaam ap 110 un tur kur 2 joslas 120-130 KM/H.

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

deksters rakstīja:

Tevi,kretīn, par šitādu braukšanu, cerams, reiz iespiedīs grāvī, mērglis izdrāztais....uz 70 viņam jābrauc. Suka.

Varbūt tev arī nevajag braukt ātrāk par 70 km/h, ja apdzīt citu transportlīdzekli, kas pārvietojas ar 70km/h, ir problēma apdzīt?

REdz, ir tādas ceļu un satiksmes īpatnības kā- pretīm braucoši transporta līdzekļi ,nepārredzami līkumi, vietas ,kur nevar un nedrīkst apdzīt. Tad kāda mārrutka pēc man būtu jāmīņājas aiz tāda dorņufana uz 70? Kāpēc viņš nebrauc pēc noteikumiem- uz 90 ? Tieši šitie bezdalas izraisa lielu skaitu apodzīšanas manevru,kas jau ir nākamais solis uz avārijām....

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

kolumbs rakstīja:

deksters rakstīja:

REdz, ir tādas ceļu un satiksmes īpatnības kā- pretīm braucoši transporta līdzekļi ,nepārredzami līkumi, vietas ,kur nevar un nedrīkst apdzīt. Tad kāda mārrutka pēc man būtu jāmīņājas aiz tāda dorņufana uz 70? Kāpēc viņš nebrauc pēc noteikumiem- uz 90 ? Tieši šitie bezdalas izraisa lielu skaitu apodzīšanas manevru,kas jau ir nākamais solis uz avārijām....

vajag braukt ar lielu, vecu dzipu ,kursh apriikots ar kjenguru sitamajiem....visi vw fani tiek gaadiigi pastumti malaa!

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

vispaar jau taa meriva nikuja nav ekonomiska. Ja Hyandai pateeree tikai par 0.77l vairaak pie tam braucot ar 90-100KM/H?!

Tad kad es ar BMW 525 2.5 benziinu barucu uz 70km/H tad arii pateerins bija ~4.9-5.2L/100km KAS TOREIZ nemot veeraa to ka diizelis bija daargaaks par benziinu sanaca gandriiz tikpat cik 3.9l/ar diizeli. žēl ka tagad benziins ir gandriiz vienaadaa cenaa ar diizeli. Un vispaar nesaprotu kaapeec bija tik gars posms jaabrauc ar 70km/H pietiktu ar kaadiem 100?! Vispaar jaabuut fantastiskai pacietiibai lai ar 70KM/H noruleetu 500KM tur tak nospraagt no garlaiciibas var. Tad kad es ar 90 KM/H braucu tad jau var aizmigt. Normaali pa ššoeju ar 2 joslaam ap 110 un tur kur 2 joslas 120-130 KM/H.

Ir jau daži auto vēl ekonomiskāki, bet tie ir krietni mazāki. Ar Citroen-C3 1,4 HDI, VW-Polo 1,4 TDI vai Renault-Clio 1,5 dCi šādā režīmā varētu sasniegt kādus 3,3 - 3,5 litrus uz 100 km.

Lielu gabalu es braucu tamdēļ, lai būtu mazāka ietekme uz patēriņu iespējamai atšķirībai tajā, cik lielā mērā tiek piepildīta bāka. Bez tam Juglas Nestē agri no rīta un vēlu vakarā pildījos no vienas un tās pašas pi$.toles. Garlaicīgi man nebija - varēja izbaudīt daudz skaistu skatu, ziemeļnieciskas dabas. Munameģa apkaimē bija stabila sniega sega. Pa dienas vidu taisīju pauzītes un pastaigājos pa Igaunijas pilsētiņām. Statoilā viņiem kafija baigi dārgā - 17 kronas jeb 79 santīmi par krūzīti. Benzīns automātiskajā uzpildes stacijā maksāja 61,2 santīmus, dīzeļdegviela - 58,4 santīmus litrā.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Ja tu man, fan, patrāpīsies ar šitādu savu debīlo braukšanu 60-70 km/h un pi.sīsi prātu līkumos,kur apdzīt nav iespējams un mašīnas nāk pretī, es tev apsolu- labosi manai mašīnai aizmugurējo daļu. Mērglis tu esi , nevis santīmtaupītājs. Tu esi bīstams satiksmei, to tu apjēdz?

atbalstiits

Master_D rakstīja: protams, protams!

Tāpat kā urīna terapija un anālais fistings.

a mosh taadeelj ar tik leenaam dudina? lielaakaa aatrumaa neveelamas vibraacijas saakaas un uz gumijas rinjkja nevar noseedeet

0 0 Atbildēt

Jāatzīst gan, ka Opel-Astra Classic 1,7 DTI ir ekonomiskāka par manu Merivu. Laikam tāpēc, ka zemāka un vieglāka. 2005.gada pavasarī sanāca ar tādu vienā diennaktī nobraukt ap 500 km, un patēriņš arī bija 3,9 litri uz 100 km, taču pie ātruma 80-90 km/h.

vilko Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Jāatzīst gan, ka Opel-Astra Classic 1,7 DTI ir ekonomiskāka par manu Merivu. Laikam tāpēc, ka zemāka un vieglāka. 2005.gada pavasarī sanāca ar tādu vienā diennaktī nobraukt ap 500 km, un patēriņš arī bija 3,9 litri uz 100 km, taču pie ātruma 80-90 km/h.

VWfan, varu tevi apbēdināt, es ar 1.9TDI 110hp oktavia to pašu rezultātu varu dabūt braucot 100km/h. Vidējais ātrums gan nesanāk vairāk par 80km/h, jo apdzīvotas vietas pa vidu parasti sanāk. Uz Saulkrastiem no Rīgas robežas var ierakstīties zem taviem 3.9l/100km ar kruīzu turot uz 100km. Iesaku nomainīt autiņu, lai ekonomiskāk sanāk. Un vispār uzraksti toyotai, lai taču beidzot uztaisa hibrīdu uz dīzeļa, varēsi braukt ar 1.5 l/100km un jūsmināties.

P.S. Ja redzēšu pa šoseju velkamies Merivu, tad beidzot redzēšu tevi sejā. Noteikti esi ļoti līdzīgs vāciešiem, vismaz pēc uzskatiem, ja ne izskata

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Fan, esi dzirdējis par tādu svara vērotāju kustību? Baigā piekrišana esot! Tu varētu izveidot degvielas patēriņa vērotāju klubiņu! A ja izdotos amīšus savervēt, pasarg dies ku bagāts cilvēks kļūtu! Varētu lepoties, ka ar tevi vienā vortālā laiku pavadijis!

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

da naftas magnati viņu nozumetu atri vien

0 0 Atbildēt

vilko rakstīja:

VWfan, varu tevi apbēdināt, es ar 1.9TDI 110hp oktavia to pašu rezultātu varu dabūt braucot 100km/h. Vidējais ātrums gan nesanāk vairāk par 80km/h, jo apdzīvotas vietas pa vidu parasti sanāk. Uz Saulkrastiem no Rīgas robežas var ierakstīties zem taviem 3.9l/100km ar kruīzu turot uz 100km. Iesaku nomainīt autiņu, lai ekonomiskāk sanāk.

Opel-Merivas 1,3 CDTI tiešie konkurenti Škoda-Roomster 1,4 TDI un Nissan-Note 1,5 dCi ir aptuveni tikpat ekonomiski.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

batka rakstīja: da naftas magnati viņu nozumetu atri vien

A tu iedomājies, ka bars VWfana fanu ar dzelzbetona armatūrām mestos tiem magnātiem virsū! Es vairs negribētu būt magnāts. I fans būtu pasaulē kārtību ieviesis, i cilvēkus pie prāta vedis un avāriju uz štrāsēm nebūtu, jo motoriņi tikai līdz 1,3L būtu un vienmēr laipni steidzīgie palaisti garām...

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

naftas magnati tos fanus apšautu atri vien.Viņi pat uztaisa karu iraka jo ta vajag.Nefig leto naftu tirgot

0 0 Atbildēt

Varu jūs nomierināt, es fanu esmu redzējis, bija draugos pieteicies. Ir tā,ka izskats neliek vilties. Un nav aktieris, pēc izskata var redzēt,ka jāj saņķiku neapstādamies.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Tik tiešām, ko var ņemties?

VFfans taču jau rakstīja, ka brauca tādā agrā rīta stundā, kad satiksme bija ļoti neliela, līdz ar to nevienam netika patraucēts ar lēnāku braukšanu nekā maksimāli atļauts. Turklāt, zinot VWfanu, varu droši apgalvot, ka neviens satiksmes dalībnieks netika apdraudēts.

Brīvdienās braucu uz Madonas pusi un jau pašā sākumā nolēmu nebraukt ātrāk par 95 km/h. Izdevās. Pārsteidza tas, ka visa ceļa garumā no Olaines līdz Barkavas pagastam mani apdzina ne vairāk par kādām 10 automašīnām. Tādējādi nācās secināt, ka braucēji ir kļuvuši prātīgāki.

Mana Picasso dators degvielas patēriņu posmā Rīga - Barkava uzrādīja 4,3 l/100 km. Ja ņem vērā Picasso masas un dzinēja tilpuma attiecību pret Merivas rādītājiem, uzskatu, ka šāds rezultāts ir ļoti teicams.

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: uzskatu, ka šāds rezultāts ir ļoti teicams.

Vēl viens paipuisītis- luda glāstītājs.....

0 0 Atbildēt

Klau, VW fan un gomik, jūs neejat gadījumā abi divi kopā baleta skolā,ko? Droši vien ejat, abi tādās smukās ,baltās biksiņās ietērpušies lēkājat gulbīšu solī pa skatuvi...un pēc tam ejat uz saviem 'monstriem' ar 1,3 dzinējiem un braucat dikti ekonomiski.

1 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Klau, VW fan un gomik, jūs neejat gadījumā abi divi kopā baleta skolā,ko? Droši vien ejat, abi tādās smukās ,baltās biksiņās ietērpušies lēkājat gulbīšu solī pa skatuvi...un pēc tam ejat uz saviem 'monstriem' ar 1,3 dzinējiem un braucat dikti ekonomiski.

Klau, Kakster!

Gribētos precizēt, ka Picasso dzinēja tilpums ir 2.0 litri, kas ir tieši par 0,7 litriem vairāk nekā VWfana dīzeļmerivai!

VWfanu nekad dzīvē saticis neesmu, bet esmu secinājis, ka vairākos jautājumos mūsu viedokļi sakrīt!

es tāpat kā fans arī esmu par ekonomisku un drošu braukšanu, bet uz 70 km/h pa šoseju gan nekad nebraucu, ja ir atļauts braukt uz 90km/h un ir ceļa seguma stāvoklim atbilstoši laikapstākļi.

Varbūt šis tevi sasmīdinās vēl vairāk, bet varuiteikt, ka manā auto vienmēr visiem pasažieriem lieku piesprādzēties, pie tam arī aizmugurē sēdošajiem. Arī pats vienmēr piesprādzējos, kad sēžu aizmugurējā sēdeklī. Turklāt šādi rīkojos jau kādus gadus 5!

Atškirībā no tevis baleta skolā gājis neesmu un nemaz nedomāju, tomēr opera un balets man patīk.

Pēc tavas pieredzes var noprast, ka tev pašam dikti baleta skôlā patīk nēsāt tās smukās, baltās biksiņas. Nu nez, man labāk tomēr patīk uzvalks.

Kad būs tava uzstāšanās, vai varēsi sagādātāt forumiešiem kādus ielūgumus???

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Tik tiešām, ko var ņemties?

Brīvdienās braucu uz Madonas pusi un jau pašā sākumā nolēmu nebraukt ātrāk par 95 km/h. Izdevās. Pārsteidza tas, ka visa ceļa garumā no Olaines līdz Barkavas pagastam mani apdzina ne vairāk par kādām 10 automašīnām. Tādējādi nācās secināt, ka braucēji ir kļuvuši prātīgāki.

Mana Picasso dators degvielas patēriņu posmā Rīga - Barkava uzrādīja 4,3 l/100 km. Ja ņem vērā Picasso masas un dzinēja tilpuma attiecību pret Merivas rādītājiem, uzskatu, ka šāds rezultāts ir ļoti teicams.

nomiks

Ja tas patēriņa rādītājs Tev ir tikai turpceļā, tad to noteikti ir uzlabojis spēcīgais rietumu vējš, kurš pūta visas brīvās dienas. Man arī turpceļā līdz Munameģa apkaimei bija stiprs ceļavējš, bet atpakaļceļā diezgan stipri pūta pretī.

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Takš lieciet reiz to fanu mierā. Lai tak viņš bubina uz saviem 70 vai 90. Ja viņš traucē - paņemat un apdzenat. Tādi kā viņš vismaz ir daudzmaz prognozējami un mazāk bīstami par lidotājiem, kas uz 130 visus dzen pa labo rindu...

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Ja tas patēriņa rādītājs Tev ir tikai turpceļā, tad to noteikti ir uzlabojis spēcīgais rietumu vējš, kurš pūta visas brīvās dienas. Man arī turpceļā līdz Munameģa apkaimei bija stiprs ceļavējš, bet atpakaļceļā diezgan stipri pūta pretī.

Ceļavējš nebija gan, jo braucu caur Pļaviņām un vējš pūta no sāniem!

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

man gan M5 videjais svartsas no 16-20 l uz sotaku toties man lidojot radiitais saanveejsh sitaadus kapeikasdraazeejus kaa juush vienakrshi nopuush no celja lidz 95 var nomesties apdziivotas vietas tikai

0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja: man gan M5 videjais svartsas no 16-20 l uz sotaku toties man lidojot radiitais saanveejsh sitaadus kapeikasdraazeejus kaa juush vienakrshi nopuush no celja lidz 95 var nomesties apdziivotas vietas tikai

Katram savs. Toties es pēdējo 5 gadu laikā sodos par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem esmu smaksājis precīzi Ls 0,00!

Dod, Dievs, lai tev nekad dzīvē nenāktos nožēlot, ka biji tik traks un pārgalvīgs un brauci tik ātri.

Šādu pārgalvīga braukšana parasti ātri likvidējas pēc reizes, kad apdīvotā vietā uz gājēju pārejas uz auto kapota parādās 10 gadīga skolnieka sejiņa, kas vēlāk tiek pārklāta ar melnu polietilēna maisu, vai, piemēram, no mazākas nozīmes krustojuma izbrauc ārā vietējais traktors un sadursmes rezultātā iet bojā tava mīļotā meitene. Tāpat arī meža dzīvnieki bieži "grēko" un izdomā izlīst uz ceļa tieši tajā brīdī, kad viens tāds pārgalvis nesās nenormālā ātrumā.

Diemēļ daži man ļoti tuvi un pazīstami cilvēki savu īso mūžu pārtraukuši uz ceļa vai nu pašu, vai arī pretī braucošos autovadītāju pārliekas pārgalvības dēļ.

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

tu doma ko runa, ka nesanak ka tevi pashu shas maisa ieliek lidot vaiga ar praatu

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Kad būs tava uzstāšanās, vai varēsi sagādātāt forumiešiem kādus ielūgumus???

Izdomā ko jaunu.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti