Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 25.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

A par merivām un to īpašniekiem runājot (atgriežoties pie topika)- nutak piedāvāju to latgoles rallijreidu. Es ar vislielāko prieku ieraudzītu Tevi un Fanu acu pret aci

Meriva ekonomiskuma ziņā manu Picasso pieveiktu, jo ir atšķirīgas mūsu auto masas un dzinēja tilpumi! Lai to secinātu, nav pat jāpiedalās tevis organizētajā Latgales rallijreidā.

par aci pret aci...

Nu ja. Tā tev laikam būtu tā retā iespēja ielūkoties godīgu cilvēku acīs, jo savā spoguļattēlā tādas saskatīt nevari!

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Lūdzu, pamato, kāpēc esmu NEGODīGS (šī vārda tiešā nozīmē!)

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Lūdzu, pamato, kāpēc esmu NEGODīGS (šī vārda tiešā nozīmē!)

1) savā komentā ieliku vārdu "laikam", kas automātiski manu apgalvojumu padara par iespējami esošu. Tomēr varu teikt, ka NEGODĪGĀ statusu manās acīs tu esi ieguvis ar to, ka:

1) uzskati, ka ir normāli, ka negodprātīgi iegūti izglītību apliecinoši dokumenti ir OK;

2) atsevišķi tavi komentāri ir citas personas goda un cieņas aizskaroši.

Papildus pamatojumu, iespējams, varētu norādīt, ja tavi komentāri vairāk saturētu tādu informācij, no kuras varētu izdarīt dažādus secinājums.

Ai, ko nu lekties! Tāpat mūs visus vieno viena kopīga interese - portāls iauto (un VWfana Meriva arīdzan ).

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Šitāds spams dēļ vien fana un viņa merivas

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

nafigators rakstīja: Lūdzu, pamato, kāpēc esmu NEGODīGS (šī vārda tiešā nozīmē!)

1) savā komentā ieliku vārdu "laikam", kas automātiski manu apgalvojumu padara par iespējami esošu. Tomēr varu teikt, ka NEGODĪGĀ statusu manās acīs tu esi ieguvis ar to, ka:

1) uzskati, ka ir normāli, ka negodprātīgi iegūti izglītību apliecinoši dokumenti ir OK;

2) atsevišķi tavi komentāri ir citas personas goda un cieņas aizskaroši.

Papildus pamatojumu, iespējams, varētu norādīt, ja tavi komentāri vairāk saturētu tādu informācij, no kuras varētu izdarīt dažādus secinājums.

Ai, ko nu lekties! Tāpat mūs visus vieno viena kopīga interese - portāls iauto (un VWfana Meriva arīdzan ).

1)LAIKAM būtu tā retā iespēja ielūkoties nevis LAIKAM tādas saskatīt nevari! ir atšķirība, ne?!

2)Kur es teicu, ka uzskatu, ka "negodprātīgi iegūti izglītību apliecinoši dokumenti ir OK"? TAS IR APGALVOJUMS/FAKTS (man zināms, NEVIS MANA ATTIEKSME )

3)Nu redz, man viena augstāka, tev divas, bet loģika un analītiskās spējas vismaz šoreiz man ir stipri priekšā tavējam.°

4)Par personas un goda aizskaršanu - visi mēs te esam TIKAI VIRTUāLIE TēLI. Ja es zinātu, ka piemēram, tu esi JāNIS KALNIņš un apgalvotu ka Jānis Kalniņš ir lohs, tad tā būtu cieņas aizskaršana. Šeit nav zināms, kas tu esi attiecīgi nav personas, ko aizskart. Ja tu to ņem pierē, tad tā ir tava problēma, vecīt!

Par Fanu runājot - tici vai nē, bet ja viņš ir PATIESS (nevis muļķi šeit mētā), tad viņš man daudzās ziņās pat patīk - vairāk tik apzinīgu šoferu būtu ( neesmu gan izjutis viņa vilkšanos uz 70-80 ārpus apdzīvotām vietām ). Nu šovmens viņš ir!

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Cik sapratu, gomiks ir cilvēks ar augstām morāles normām un briesmīgi gudrs ( divas augstākās izglītības) Tik neaizmirsti,ka izglītība nenozīmē gudrību

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Ā, un vēl gomiks uzskata, ka tie cilvēki,kas strādā par metinātājiem, apmetējiem, greideristiem, ugunsdzēsējiem, sanitāriem....bala bala...... ir zemākas kārtas kā gomiks pats....

Izrādās, tu,gomik, esi prasts urbis,jo tā uzskati. Zini, es labprātāk parunāšu ar tādu traktoristu, nevis ar tādu ībli kā tu,kaut tev ir divas vai 7 augstākās izglītības...tāpat par citroenu tālāk redzēt tu nespēj.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja: Šitāds spams dēļ vien fana un viņa merivas

Varētu tā kā razmahnutsa, lai pārsistu edzuļa topiku!

arny Reģ.: 02.07.2002
0 0 Atbildēt

Dekster, pārlasi sevis uzrakstīto.

0 0 Atbildēt

Man te viena paziņa savos 30 s čemta gados ar 3 augstākajām vidusmēra apavu veikalā strādā par vadītāju pa ~200Ls/mēn. Arī augstprātīga, augstās normas, ētika un sazin vēl kādi tur zvēri. Tikai žēl, ka par to staķikos soļarku nelej un bērniem uz šķīvja vakariņās arī neuzliksi.

arny Reģ.: 02.07.2002
0 0 Atbildēt

Visi nevar būt inženieri un doktori, kādam arī jāstrādā veikalā par pārdevējiem un uz ielām par sētniekiem.

0 0 Atbildēt

arny rakstīja: Visi nevar būt inženieri un doktori, kādam arī jāstrādā veikalā par pārdevējiem un uz ielām par sētniekiem.

Pilnīgi piekrītu, bet runa ir par to, ka PAPīRS UN TO DAUDZUMS nav pierādījums, ka paurī ir kaut kas vairāk par salmiem!!!

0 0 Atbildēt

Turklāt gomiks baigi ož pēc kautkāda valsts ierēdņa. Gomik, sak godīgi, vai tā ir?

0 0 Atbildēt

Dex

Nekad citas profesijas pārstāvi neesmu uzskatījis par zemākas kategorijas pārstāvi. Es tikai uzsktu, ka tas būtu zem mana goda maksāt milzīgu piķi par izglītību, lai nemaz nestra'dātu tajā jomā, kuru esmu studējis.

Ja būtu 5 gadus nomācījies radiotehniķos, tad noteikti, ka kaut kur šajā nozarē arī darbotos. Tāpat arī ar būvniekiem, skolotājiem, ārstiem utml.

Ko var piesieties par tām divām augstākajām izglītām? šo faktu, kas turklāt nav vienīgaais manas dzīves nozīmīgais fakts, izpaudu, tikai lai pamatotu savu komentāru rakstīšanas stilu un neko vairāk.

Piekrītu, ka ne jau diplomu skaits raksturo cilvēku kā personību, bet gan paša raksturs, ģimene, draugi, darbs, intereses un vēl daudz kas cits.

Absolūti netaisos pretendēt uz visugudrākā vai visuvarenākā diplomanta statusu. Pasarg, Dievs! Par augstām morāles normām varu tev piekrist, lai arī man dzīvē gadās brīži, kad par tām var aizmirsties. Ģribi vēl pasmieties? - Lūdzu - kopš 1998.gada augusta neesmu iedzēris ne grama alkohola - pat ne kefīru, ne liķiera končas. Savā mūžā neesmu izsmēķējis nevienu cigareti un Jaundžegera līdzdomātājs arī neesmu. Taču tas nenozīmē, ka es tādēļ necienu tos, kas iedzer vai uzsmēkē. Man viņi netraucē, izņemot, ja smēķē vietās, kur man nāsīs spiežas kodīgie dūmi vai, ja brauc pie stūres dzērumā!

Arī par Citroen tu maldies, jo kā reiz šobrīd ģimenē tiek izskatīts jautājums par jaunas Hondas (nevis Citroen) iegādi.

Nafigators

Man ir patiešām žēl tavas paziņas, ka viņa tik zemu sevi novērtē. Pat manas sievas bračkas bez augstākajām izglītām pelna ne mazāk kā 300 Ls uz rokas. Tiesa, viņi tāpat kā es un atšķirībā no tavas paziņas nav augstprātīgi.

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Turklāt NOMIKS baigi ož pēc kautkāda valsts ierēdņa. NOMIK, sak godīgi, vai tā ir?

Neuzminēji!

0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Napalms rakstīja: Šitāds spams dēļ vien fana un viņa merivas

Varētu tā kā razmahnutsa, lai pārsistu edzuļa topiku!

One man show

Bet vairāk par fanu mani uzjautrina daži citi šī topika aktīvie dalībnieki. Fanam vismaz ir kaut kāda koncepcija, kuru viņš pārstāv un aizstāv, pie kam jāsaka, diezgan argumentēti. Atšķirībā no pārējiem.

0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja:

Foršs džeks.

Nepielien, mani džeki neinteresē

0 0 Atbildēt

ibio rakstīja: gnomikam nav 40 gadu, līdz ar to dzīves pieredze sūkā

Piekrītu! Un līdz 40 man vēl ir tālu!

Tāpat uzskatu, ka tik jaunam kā es politikā nav ko līst, jo tā var ļoti viegli pārvilkt strīpu nākotnes iecerēm!

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: kopš 1998.gada augusta neesmu iedzēris ne grama alkohola - pat ne kefīru, ne liķiera končas. Savā mūžā neesmu izsmēķējis nevienu cigareti un Jaundžegera līdzdomātājs arī neesmu.

Bļaaaa, nu vairs man nav ko piebilst...

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

Foršs džeks.

Nepielien, mani džeki neinteresē

kaut kas tev ar uztveri nav kārtībā,puis.

Figviņzin, moš nav ar' Kaut gan - neviens uz pasaules nav pilnīgi normāls

Bet Tev es teikšu tā: ir tāda forša īpašība kā spēja ar vieglu humoru skatīties uz pasauli un galvenokārt uz sevi. A Tu vislaik esi pārāk iespringts uz negatīvismu un manuprāt Tev šīs īpašības pavisam trūkst. Bet tas ir baigi grūti un vispār nepareizi vislaik censties redzēt slikto un domāt slikti par visu un visiem.

Padomā par to

Atvainojiet par offt

vsjo, šon mans komunikāciju seanss ar Tevi ir biedzies

0 0 Atbildēt

Pamazām veidojas iauto taisno-pareizo partija:

1.Nomiks

2.VWFans

3.Napalms

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Pamazām veidojas iauto taisno-pareizo partija:

1.Nomiks

2.VWFans

3.Napalms

Forši, ka es saraksta pirmajā pozīcijā

Vēl jau ir tāds forumietis kā raimondsm. Arī kolumbs kā jurists būtu partijai visnotaļ derīgs!

0 0 Atbildēt

Ejiet jūs visi nah*j, gan labie, gan kriesie, gan taisnie, gan īsie.

Es rakstu, ko es gribu. Ja kādam nepatīk tas, ko es rakstu, tad viņš var aiziet un norauties podā

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja: Ejiet jūs visi nah*j, gan labie, gan kriesie, gan taisnie, gan īsie.

Es rakstu, ko es gribu. Ja kādam nepatīk tas, ko es rakstu, tad viņš var aiziet un norauties podā

Izdari pakalpojumu visai nācijai - IEDZER INDI!

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja: Ejiet jūs visi nah*j, gan labie, gan kriesie, gan taisnie, gan īsie.

Fui! šitādu rupekli mums partijā toč nevajag!

(pa kluso, kamēr citi nedzird, tomēr atļaušos izteikt viedokli, ka principā atbalstu Napalma pozīciju par to noraušanu)

Lasītākie raksti

Jaunie raksti