Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 29.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

Reģ.: 29.11.2024
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: no mazākas nozīmes krustojuma izbrauc ārā vietējais traktors un sadursmes rezultātā iet bojā tava mīļotā meitene.

Tu neesi mazliet apdolbījies šitā runāt, kverpli?

Reģ.: 29.11.2024
0 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

SteelRat rakstīja: tu doma ko runa, ka nesanak ka tevi pashu shas maisa ieliek lidot vaiga ar praatu

ar prātu var lidot tikai trasēs nevis uz koplietošanas ceļiem

Pasaki man kas notiks,ja es vakarā ap 21-23 pabraukšu vienu kilometru uz kādi 170 vietā,kur nav pienākošo ceļu, nav meža zvēru un gājēju un satiksmes arī gandrīz nav? Un ,ja braucot tik ātri,pamanīšu ,ka tuvojos kādai mašīnai,samazināšu ātrumu? Tas nav 'lidot ar prātu'? Es ar moci un M6 esmu braucis uz 270...pa tādu vietu uz ceļa,kur to tiešām var darīt. Un tas posms ir 3 km garš. Protams, pārkāpums ņevjibennijs, VWfans un gomiks droši tagad jau ir paģībuši, bet neuzskatu to par nez kādu traģēdiju,ja to dara uz ceļa,kuru no galvas zinu un tur nav satiksmes tajā mirklī.

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
1 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

SteelRat rakstīja: tu doma ko runa, ka nesanak ka tevi pashu shas maisa ieliek lidot vaiga ar praatu

ar prātu var lidot tikai trasēs nevis uz koplietošanas ceļiem

nee, trasees tie4shi var lidot po, jo tikai blekjus var salociit, a uz koplietoshanas celja jalido ar praatu

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Pasaki man kas notiks,ja es vakarā ap 21-23 pabraukšu vienu kilometru uz kādi 170 vietā,kur nav pienākošo ceļu, nav meža zvēru un gājēju un satiksmes arī gandrīz nav? Un ,ja braucot tik ātri,pamanīšu ,ka tuvojos kādai mašīnai,samazināšu ātrumu? Tas nav 'lidot ar prātu'? Es ar moci un M6 esmu braucis uz 270...pa tādu vietu uz ceļa,kur to tiešām var darīt. Un tas posms ir 3 km garš. Protams, pārkāpums ņevjibennijs, VWfans un gomiks droši tagad jau ir paģībuši, bet neuzskatu to par nez kādu traģēdiju,ja to dara uz ceļa,kuru no galvas zinu un tur nav satiksmes tajā mirklī.

Ja brauc pārlieku ātri ceļa posmos, kur tas nevienam netraucē, tad personīgi man nav nekādu iebildumu. Bet te jau SteelRat rakstīja, ka apdzīvotās vietās zem 95 km/h vispār nebraucot. tas jau ir bīstami citiem satiksmes dalībniekiem. Piekrītu, ka tevis aprakstītajā situācijā (21-23, 1 km, utt.) ir lidošana ar prātu, un tas ir lieliski, ka tā rīkojies tiekai patiešām šādos apstākļos, bet citos gadījumos nekādā veidā šādu braukšanu neatbalstu.

Un par tiem maniem pesimistiskajiem scenārijiem varu teikt tikai vienu, ka, ja rūpīgāk izlasītu to manu komentāru, tad redzētu, ka jau pašā sākumā Steelrat novēlēju, lai nekad dzīvē viņam tas nebūtu jāpiedzīvo, kā to ir piedzīvojuši gan man pazīstami cilvēki, gan arī presē izlasītie gadījumi.

Diemžēļ likums "Vislabāk mācīties no citu kļūdām" praksē darbojas reti un tikai pēc personiskiem atgadījumiem sāk par tām aizdomāties.

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

paklau, pasakties uz realitaati, pilseta braukt uz 50 nozime kavet satisksmi, uz 70-80 nozime iekljauties pluusmaa, un uz 90 nozime biki steigties kaukur. atver acis tak

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja: paklau, pasakties uz realitaati, pilseta braukt uz 50 nozime kavet satisksmi, uz 70-80 nozime iekljauties pluusmaa, un uz 90 nozime biki steigties kaukur. atver acis tak

Ne visur! Par Salu tiktu piekrītu, tur es arī parasti, kad nav sastrēgumu, turos kreisās joslas plūsmā ar ātrumu ~ 90km/h, bet, piemēram, Salaspils iela (no Slāvu tilta līdz Ikšķiles ielai) nav paredzēta tik ātrai braukšanai. Tur ir gājēju pārejas ik pēc pārsimt metriem un satiksme arī diezgan intensīva!

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

gomika un fana deļ vecumdienas laikam iešu grekus noželot.Šitik pareizus paipuisišus vel neesmu redzejis.Droši ka lidz devitajai klasei gajat uz skolu zeķubikses ne.Un nevajag tirst ka taja paša vacija visi brauc uz tik cik zime.Ja ir 100 tad visi velk uz 120 bez mazakam problemam.Lidz tadam atrumam neviens nesoda.Pilseta vesi var braukt 60, 65 u nekadu problemu.Izlienat arpus robežam un paskaties ka tajas arzemes tapat parkapj noteikumus.Tiesa drusku mazak

0 0 Atbildēt

piekritu daleji ka varbut lielpilseta,bet vesa miera vareji nemaksat,mus panema ar foto par distances neiverošanu.Sods 800euro.Aizsutijam atbildi ka auto vadija kads vaņa un basta.Viņi ar arzemniekiem nečakarejas kurš brauks parbaudit tavu purnu uz latvija.Vietejiem gan tas jox var neiziet cauri

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

batka rakstīja: Viņi ar arzemniekiem nečakarejas kurš brauks parbaudit tavu purnu uz latvija.Vietejiem

ilgi tas vairs nebūs.. no nākamgada sāks darboties vienošanās starp LV un DE, ka Tur filsētie pārkāpēji ar LV numuriem tiks sodīti pēc tam pašu zemītē .... nopietni

interesanti - ka šie spēs atšķirt LT līdzīgus numurus, bet kurime zem karodziņa bus LV?

0 0 Atbildēt

starp citu ta vienošanas jau ir kadus piecus gadus vismaz.Ari holande vacieši var nemaxat sodu tikai pec tam vinus nelaiz valsti ieksa.Tas ta

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

SteelRat rakstīja: man gan M5 videjais svartsas no 16-20 l uz sotaku toties man lidojot radiitais saanveejsh sitaadus kapeikasdraazeejus kaa juush vienakrshi nopuush no celja lidz 95 var nomesties apdziivotas vietas tikai

Katram savs. Toties es pēdējo 5 gadu laikā sodos par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem esmu smaksājis precīzi Ls 0,00!

Dod, Dievs, lai tev nekad dzīvē nenāktos nožēlot, ka biji tik traks un pārgalvīgs un brauci tik ātri.

Šādu pārgalvīga braukšana parasti ātri likvidējas pēc reizes, kad apdīvotā vietā uz gājēju pārejas uz auto kapota parādās 10 gadīga skolnieka sejiņa, kas vēlāk tiek pārklāta ar melnu polietilēna maisu, vai, piemēram, no mazākas nozīmes krustojuma izbrauc ārā vietējais traktors un sadursmes rezultātā iet bojā tava mīļotā meitene. Tāpat arī meža dzīvnieki bieži "grēko" un izdomā izlīst uz ceļa tieši tajā brīdī, kad viens tāds pārgalvis nesās nenormālā ātrumā.

Diemēļ daži man ļoti tuvi un pazīstami cilvēki savu īso mūžu pārtraukuši uz ceļa vai nu pašu, vai arī pretī braucošos autovadītāju pārliekas pārgalvības dēļ.

Ja visi šoferi būtu ar tik augstu atbildības sajūtu kā Nomiks, tad mēs varētu samazināt satiksmes negadījumos cietušo skaitu 2-3 reizes. Un vēl, ja gājēju mazāk apzinīgā puse savāktos un, piemēram, nestaigātu šmigā vai bez atstarotājiem pa tumšiem lauku ceļiem, tad cietušo skaitu varētu samazināt vēl 2-3 reizes. Tad Latvija varētu lepoties ar Eiropā labāko satiksmes drošības līmeni.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja visi šoferi būtu ar tik augstu atbildības sajūtu kā Nomiks, tad mēs varētu samazināt satiksmes negadījumos cietušo skaitu 2-3 reizes. Un vēl, ja gājēju mazāk apzinīgā puse savāktos un, piemēram, nestaigātu šmigā vai bez atstarotājiem pa tumšiem lauku ceļiem, tad cietušo skaitu varētu samazināt vēl 2-3 reizes. Tad Latvija varētu lepoties ar Eiropā labāko satiksmes drošības līmeni.

Bet kāpēc tikai 2-3 reizes??? Kāpēc ne par visiem 100%??? Apgaismo fan, kam tu tomēr vizīti uz krematoriju novēli!

P.S. Tu kurā partijā ar Gomiku esi? Balsošu par jums!

1 0 Atbildēt

nafigators

Tāpēc, ka nejaušības un neveiksmes moments satiksmē tāpat pastāvēs. Tās 2-3 reizes būtu tad, ja labotos tikai šoferi, bet gājēju apzinības pakāpe neuzlabotos. Meža zvēri kā bīstams elements satiksmē vienalga paliktu.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: nafigators

Tāpēc, ka nejaušības un neveiksmes moments satiksmē tāpat pastāvēs. Tās 2-3 reizes būtu tad, ja labotos tikai šoferi, bet gājēju apzinības pakāpe neuzlabotos. Meža zvēri kā bīstams elements satiksmē vienalga paliktu.

Hmmmm,.... Tu kurā Rīgas rajonā dzīvo? Es centrā vēl nevienu zvēru neesmu manijis, ja nu vienīgi suņus, kaķus un atsaldētus bembistus

0 0 Atbildēt

Fan, jautājums tāds man tev:

Traucies tu ar saviem pierastajiem 70-80km/h pa ceļu ar vienu joslu katrā braukšanas virzienā, kasi sievai ceļgalu, padusi,...varbūt vēl kaut ko...

Tad pēkšņi, paskatoties spogulī, konstatē, ka milzīiiiiigā ātrumā tev no muguras nesās atsaldēts bembists un to sāk apdzīt vēl atsaldētāks bembists.... Un te pēkšņi uzrodās vēlviens - vēl vēl atsaldētāks bembists, kurš taisās abus nodzīt pa labo pusi tb. - grants nomali. Vidējais atsaldētais bembists, nespējot pārdzīvot pāri darījumu, spiež grīdā un sākās krānu staipīšana, kurš tomēr ātrāks un atsaldētāks. Kā rīkosies šajā situācijā, Fan?

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Man domāt, ka šajā situācijā viņam salonā sāks baigi smirdēt. Pēc tam arī domāšana aktivizēsies, bet tas vēlāk.

0 0 Atbildēt

zinat šodien viens ar merivu taisija fantastiskus manevrus,zinu ka nebij fans,bat padeja laika kaut ka sak likties ka stulbi brauceji no bmw ir parkapuši volvo,pasatos un merivas.Pamazam stereotipi sak mainities.....

Mefistofels Reģ.: 26.02.2003
0 0 Atbildēt

Seit driikst izteikt viedokli par Merivu?

Sodien piermo reizi tuvumaa apskatiiju taadu, bija man blaukus noparkojusies.

Man nepatiik, nekad taadu nepirktu, izskataas tizla.

1 0 Atbildēt

Mefistofels rakstīja: Seit driikst izteikt viedokli par Merivu?

Man gan Meriva patīk, jo ir tāds piemīlīgs bumbulītis.

316i Reģ.: 11.12.2004
1 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Mefistofels rakstīja: Seit driikst izteikt viedokli par Merivu?

Man gan Meriva patīk, jo ir tāds piemīlīgs bumbulītis.

vari spraust batonus, cik sunjus, sievasmaates , rimi lielmaisinjus vari savaa merivaa izvietot, man vinja izskataas neietilpiiga , maza blusa....

Surrr Reģ.: 08.03.2007
1 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

nomiks

Ja tas patēriņa rādītājs Tev ir tikai turpceļā, tad to noteikti ir uzlabojis spēcīgais rietumu vējš, kurš pūta visas brīvās dienas. Man arī turpceļā līdz Munameģa apkaimei bija stiprs ceļavējš, bet atpakaļceļā diezgan stipri pūta pretī.

Šādiem gadījumiem varu ieteikt uzstādīt savai Merivai brezenta buru. Ja vēja virziens atkal atbildīs nepieciešajam - benzīna patēriņš nokritīsies līdz baudāmajai nulles atzīmei. Nu a atpakaļceļa - būs vienkārši mazliet jāpagaida ceļavējš.

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

perverss topiks.

0 0 Atbildēt

droši fans to savu bumbuliti rauj izputeja arTik gals pec tam ar sodrejiem droši

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
1 0 Atbildēt

batka rakstīja: droši fans to savu bumbuliti rauj izputeja arTik gals pec tam ar sodrejiem droši

Izpūtējā savu autiņu rauj Farruhs. Sk.te:

www.iauto.lv/...

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
1 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

batka rakstīja: droši fans to savu bumbuliti rauj izputeja arTik gals pec tam ar sodrejiem droši

Izpūtējā savu autiņu rauj Farruhs. Sk.te:

www.iauto.lv/...

Lūdzu nejaukt VW fanu ar Farruhu!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti