Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs
Vēl tikai reklāmas plakātu atlicis izveidot, piemēram, lai frontāli aizsegtu visu viesnīca Latvija no brīvības pieminekļa puses. Un VWfana mūli kaukur maliņā dekorācijai un lietas nopietnības apliecinājumam.
te jau ir tikai daži kas šito uztver ar humoru un izklaidi tas ir dexters,nafigators,ideots un es.Parejie ta pardzivo pa musu komentiem a mes te sežam un recam pa jums paipuisiši.Diez vai kadreiz muža esat pat izkavušies ka isti viri.Ciest nevaru tadus pareizos.Bieži vien jus esat kadas seksualas minoritates
batka rakstīja: te jau ir tikai daži kas šito uztver ar humoru un izklaidi tas ir dexters,nafigators,ideots un es.Parejie ta pardzivo pa musu komentiem a mes te sežam un recam pa jums paipuisiši.Diez vai kadreiz muža esat pat izkavušies ka isti viri.Ciest nevaru tadus pareizos.Bieži vien jus esat kadas seksualas minoritates
Ui es ar šitos "pareizos" nesaprotu, tādi kā monki no tā detektīvseriāla Tip brauc pa šoseju, pēkšņi baigi vajag zobu noraut, bet apstāties nevar, jo nepārtraukta no labās. Bet vajag!!! Nu ta nomet uz nomales, ieslēdz avarejkas, 100 metru attālumā izliek avārijas zīmi, ieskrien mežā, novelk bikses, nopiržās un tad brauc tālāk...
Atcerējos vienu līdzīgi gadījumu iz dzīves ( ne savas ), bet paziņa stāstija par savu vīru - brauca no balles, vīrs galīgā pālī, bet pie stūres, jo šai dāmai tiesību nav. Vīram pēkšņi savajagās pa lielo. Apstājās, vīrs aiziet uz mežu, nocīnās ar brūno lāci un sāk braukt tālāk, bet baiiiiiiigi smird. Domā, ai nu mazums netīšām iekāpa... Kā mazliet vēlāk izrādijās - nefiga. Bikses novilka, bet apenes ne
A vēl bij gadījums ar mentu ( milici vēl PSRS laikos ), ar nāca no darba galīgā pālī. Savajadzējās pamīzt, pamīza - turot rokā bikšu siksnu nevis TO (tiešām reāls fakts no dzīves, nekāds aņuks)
zinat kadu es iztelojos fanu!!!Tads korpulents ar apaļiem vaidziņiem,kurus var redzet pat no aizmugures(ka kalvitim)Brilles biezās no pudeļu apakšam(rāmiši ka demakovai,lai praida atpazitu)ģīmis spidigs(jo no rita tika noslaucits ar mamites ceptu pankuku)rutainas bikses(drusku pa isu jo lidz potitem,a varbut kajas pa garu..nezinu) un blakus gomiks
batka rakstīja: zinat kadu es iztelojos fanu!!!Tads korpulents ar apaļiem vaidziņiem,kurus var redzet pat no aizmugures(ka kalvitim)Brilles biezās no pudeļu apakšam(rāmiši ka demakovai,lai praida atpazitu)ģīmis spidigs(jo no rita tika noslaucits ar mamites ceptu pankuku)rutainas bikses(drusku pa isu jo lidz potitem,a varbut kajas pa garu..nezinu) un blakus gomiks
Man savkārt liekas, ka vinš tāds garš un tievs (skaluvāvere), mati uz sāniem saķemmēti un perfekti nostrādāts celiņš vienā pusē. 5-10cm biezi okulāri rozā ietvaros ar uzrautiem stūriem. vaigs viens runājot vislaik "raujās uz augšu". Rūtains krekls, kārtīgi sabāzts biksēs biksēs, bikses uzvilktas centimetrus 15-20 virs nabas. štrubantes ar dzeltenu tulpīšu rakstiņu. Bikšu stari cm 10-15 virs papēža. Sieriņi melni, protams, kurpes brūnas, spīd un laistās pats par sevi saprotams. rokas somiņa maziņa, kurā svarīgākā lieta ir blociņš ar dīzeļdegvielas patēriņa uzskaiti. un somiņai protams piestiprināts atstarotājs.... Nu kautkā tā...
batka rakstīja: zinat kadu es iztelojos fanu!!!Tads korpulents ar apaļiem vaidziņiem,kurus var redzet pat no aizmugures(ka kalvitim)Brilles biezās no pudeļu apakšam(rāmiši ka demakovai,lai praida atpazitu)ģīmis spidigs(jo no rita tika noslaucits ar mamites ceptu pankuku)rutainas bikses(drusku pa isu jo lidz potitem,a varbut kajas pa garu..nezinu) un blakus gomiks
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs