ja tik maz tere značit jau patik.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja tik maz tere značit jau patik.
Vakara jautājums- Kuram vairāk patīk baudīšana- VWfanim vai Merivai .
Un- vai vispār fanim ir sieviete,ja viņš nemitīgi 'bauda' mašīnas? Nav perversais kaut kāds?? Ir zoofīli, nekrofīli...šis nav gadījienā merivenlefiilis?
batka rakstīja: ja tik maz tere značit jau patik.
Sievietei,kuru nemitīgi 'bauda', apetīte nav maza. Enerģijas patēriņš tak ir lielāks 'baudīšanas' procesā. Kaut kas tur nav kārtībā ar to faņa mīlu.
viņai tak ir turbo....tapec droši ta
batka rakstīja: viņai tak ir turbo....tapec droši ta
Turbo?? Kur???? Turbofans???
šitais varetu saukties šrotofilisms
batka rakstīja: šitais varetu saukties šrotofilisms
Šodien skatījos uz suni un domāju- nez kas notiek viņa paurī un ko šis domā...to pašu varētu teikt par fanu...pauris ir, bet ko domā, nav skaidrs. Šis teksts- 'baudāms auto' par merivu vien ir ko vērts.
Sorry, fani, negribu aizvainot, tikai pārdomas. Katrs esam savādāks, bet tu esi pavisam savādāks
Piemiliigs baudaams bumbuliitis ))
ibio rakstīja: šodien uz ielas redzēju merivas kroplīgo bērnu - Opel Agila. man pat slikta dūša piemetās no skata. tad jau labāk getzu
Tad Meriva sākusi pāroties? Kurš tad laimīgais tētis?
VWFanam ir sieviete, no kurienes ta shim rastos beerni ko merivaa vizinaat?
ibio rakstīja: šodien uz ielas redzēju merivas kroplīgo bērnu - Opel Agila. man pat slikta dūša piemetās no skata. tad jau labāk getzu
Ja nemaldos, tad Opel Agila jau sen netiek ražots vismaz zem Opel zīmola (tāds pats ir arī Suzuki).
Skats Agilai tiešām briesmīgs, bet salīdzināt to ar šobrīd tirgū esošajiem jaunajiem auto ir nekorekti.
p.s. pašam Meriva arī nešķiet simpātiska, tomēr nevaru apgalvot, ka šis auto ir slikts un ka VWfans ir "iekritis", jo man nav zināms neviens iemesls, lai tā uzskatītu un publiski šādu uzskatu paustu (paša pieredze ar merivu ir tikai tik, cik uz ielas to esmu redzējis un lasījis fana atsauksmes).
Tomēr nenoliedzams ir fakts, ka Meriva ir atzīta par ļoti kvalitatīvu un ekonomisku auto vienā no lielākajiem Eiropas (arī pasaules) auto tirgiem, proti, Vācijā.
Kamikadze rakstīja: VWFanam ir sieviete, no kurienes ta shim rastos beerni ko merivaa vizinaat?
Vēl pasaki, ka "zīlīti" neesi lasijis!
nomiks rakstīja
šitik pareizi un pedantiski parasti runā tikai pedari
Leti mesli vienmer ir populari ari vacija.Ar kaut ko jau suns ir jaaizved izkakinat,tad nu noperk merivu
vaig normaali sashkjuuneet merivu, salonaa salikt kozju-rozju, zem haubes iemaaniit kaadu 5l..9l tilpuma biideli, kaads nu tur var ieliist iekshaa maximaali, salikt bi-turbo 18 collu alu-flegenus un buus normaals braucamais
Kamikadze rakstīja: vaig normaali sashkjuuneet merivu, salonaa salikt kozju-rozju, zem haubes iemaaniit kaadu 5l..9l tilpuma biideli, kaads nu tur var ieliist iekshaa maximaali, salikt bi-turbo 18 collu alu-flegenus un buus normaals braucamais
...un uz trubām, lai bembisti aizrijas
bez tam, merivaa ir dafiga vietas kur salikt jaudiigu muzonu, 42 vai 50" plazmu, etc ta veel tik lielai jaudai dereetu pilnpiedzinja - sanaaktu laba offroad meriva, ja uzliek pneimopiekari
Tad moš uzreiz labāk monster-truck būvēt un tad pa čangalienes purvājiem. Būtu letiņiem savs pariž-dakar, piemēram, Balvi-Rēzekne.
Povered bai Opel Meriva
tas jau ta buutu realiti show bet doma nav slikta, buutu lieki ~50k eur, vareetu paproveet sashkjuuneet merivu par normaalu pepelacu
kaa saciit jaasaka, merivai ir potenciaals
nafigators rakstīja:
nomiks rakstīja
šitik pareizi un pedantiski parasti runā tikai pedari
Neuzminēji.
Es kā cilvēks ar divām augstākajām izglītībām vienmēr savus komentārus cenšos rakstīt, ievērojot pareizrakstības un gramatikas normas. Kādreiz steigā vienmēr rodas kādas kļūdas, tas jā.
Tāpat vienmēr cenšos izvairīties no publiskiem apvainojumiem un rupjībām (divas reizes gan pie bana tiku, no kurām vienu uzskatu par nepamatotu, bet diemžēl nekur iauto nav norādīts, kur un kādā veidā piešķirto banu var apstrīdēt).
Esmu ievērojis, ka arī VWfans (kurš citastarp arī ir cilvēks ar augstāko izglītību un pietiekoši adekvātu amatu savai izglītībai un pieredzei) visus savus komentārus raksta korekti, gramatiski pareizi un nevienu neapvaino.
Taču no lielākās daļas komentāriem var secināt, ka to autori ir sevi vēl dzīvē nepierādījušas un neko nesasniegušas personības, kuras, iespējams, pelna vairāk nekā es un VWfans kopā ņemot, bet kultūras un ētikas normas savā personībā vēl nav attīstījušas.
Ar augstskolas diplomiem parasti lielās kruglije neveiksminieki, kuri tādējādi mēģina uzsist sev cenu. Man arī ir glauni papīrīši, bet nekad neesmu ar to plātijies, jo papīrīšiem ir tikai sekundārā vērtība (ito ne vienmēr)! Bet tev un fanam krānu staipeklis labs principā. Atliek vēl tikai savus ķēvītes satunēt un uz autoreidu Bolvan-Rjeizekņe...
[uzvar tas, kuram vidējās degvielas patēriņš mazāks bijis]
nafigators rakstīja: Ar augstskolas diplomiem parasti lielās kruglije neveiksminieki, kuri tādējādi mēģina uzsist sev cenu. Man arī ir glauni papīrīši, bet nekad neesmu ar to plātijies, jo papīrīšiem ir tikai sekundārā vērtība (ito ne vienmēr)! Bet tev un fanam krānu staipeklis labs principā. Atliek vēl tikai savus ķēvītes satunēt un uz autoreidu Bolvan-Rjeizekņe...
apmeeram taa
nafigators rakstīja: Ar augstskolas diplomiem parasti lielās kruglije neveiksminieki, kuri tādējādi mēģina uzsist sev cenu. Man arī ir glauni papīrīši, bet nekad neesmu ar to plātijies, jo papīrīšiem ir tikai sekundārā vērtība (ito ne vienmēr)! Bet tev un fanam krānu staipeklis labs principā. Atliek vēl tikai savus ķēvītes satunēt un uz autoreidu Bolvan-Rjeizekņe...
Es ar saviem diplomiem nelielos (lepojos gan), bet tas kalpoja par pamatojumu manam komentāru rakstīšnas stilam.
Sevi uzskatu drīzāk par veiksminieku nevis neveiksminieku.
Vēlreiz tikai apliecināji to, ka tavam papīram, kas apliecina (???) izglītību, tavā profesionālajā dzīvē ir sekundāra nozīme, ja ne pat vēl zemāk pakārtota. Turpretī es nekad nevarētu strādāt tur, kur strādāju šobrīd, ja man nebūtu šāda "papīra". Tas ir zem mana goda strādāt, piemēram, par šoferi - ekspeditoru, lietotu auto pārdevēju, metāllūžņu vairumtirgotāju, utml., pat, ja šis darbs būtu ienesīgāks nekā mans patreizējais darbs, kas ir atbilstrošs manai izglītībai un arī interesēm.
Ierosinu tomēr atgriezties pie tēmas "? Opel Meriva īpašniekiem?"
Manam darbadevējam točna sratj do perdetj kāds man papīrs un vai maz vispār man viņš ir, jo viņiem ir vajadzības manas zināšanas un prasmes nevis papīrīši, kurus, starpcitu, diezgan plašā sortimentā var iegādāties ( pat juridiski esošus ).... Tā ka...
A par merivām un to īpašniekiem runājot (atgriežoties pie topika)- nutak piedāvāju to latgoles rallijreidu. Es ar vislielāko prieku ieraudzītu Tevi un Fanu acu pret aci
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs