Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 25.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

a kur teikts ka gomiks nav igaunis???Moška abi bij Tartu pie kaleja Perkusa

nafigators Reģ.: 09.04.2007
1 0 Atbildēt

EU tur kautkas neiet kopā!!!- dažās bildēs itkā pie vienas un tas pašas mašīnas VN - FT 7201, dažās - GE 8083

1 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: nafigators un batjka ar liikaam rocinjaam vai?

bet zjetoni noderees...kad glabaas lai uz spilventinja saliktu

centos pārsteiguma momentu paildzināt

1 0 Atbildēt

vai tik fanam nav nets norubijies???Kaut ka klusums no viņa

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

un zog tikai merivas un čitronus.No ritdienas meriva tiek paaugstinata riska grupa pret zagšanu

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: vai tik fanam nav nets norubijies???Kaut ka klusums no viņa

bembisti būs šim portus aizkakājuši ciet

0 0 Atbildēt

nabaga gomiks;(

0 0 Atbildēt

droši ta gribas paņemt,bet tas kalejs maita....

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: EU tur kautkas neiet kopā!!!- dažās bildēs itkā pie vienas un tas pašas mašīnas VN - FT 7201, dažās - GE 8083

Viss ir pareizi, fans vienu numuru pakāsa, dabūja ņemt jaunus, kas iecirta robu ģimenes budžetā. www.iauto.lv/... skatīt komentu 08.11.2006 21:57

0 0 Atbildēt

Uzminiet kāds vārds tiks dots Fana meitai ( nu vai nākamajai meitai )

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

luuzeri...

Cartman_626 Reģ.: 14.07.2002
0 0 Atbildēt

batka rakstīja: te jau ir tikai daži kas šito uztver ar humoru un izklaidi tas ir dexters,nafigators,ideots un es.Parejie ta pardzivo pa musu komentiem a mes te sežam un recam pa jums paipuisiši.

Nu, bļa, kruts Tu esi. Kamēr Tu kopā ar dexteru rēc par visiem, vai viņš Tevi pakaļā arī fukā?

0 0 Atbildēt

cartman tu esi tas kalejs????Kas izkala gomiku

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
1 0 Atbildēt

Nevajag pārspīlēt Fana raksturojumu.

Man piemēram arī mašīnā ir blociņš, kur tiek pierakstīts, cik katrā reizē ir ieliets degvielas un cik liels vidējais patēriņš ir no iepriekšējās tankošanās reizes....

Vienkārši šāda tradīcija sākās, kad nopirku citu auto un gribējās zināt ,cik tad viņš patērē....

Tik precīzi aprēķini un tik zems patēriņš, kā Fanam, man gan nav, bet varu konstatēt, ka kopš iestājies pavasaris, patēriņš ir nokrities vismaz par 0.5 l uz 100 km.

1 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

kolumbs rakstīja: Nevajag pārspīlēt Fana raksturojumu.

Man piemēram arī mašīnā ir blociņš, kur tiek pierakstīts, cik katrā reizē ir ieliets degvielas un cik liels vidējais patēriņš ir no iepriekšējās tankošanās reizes....

Vienkārši šāda tradīcija sākās, kad nopirku citu auto un gribējās zināt ,cik tad viņš patērē....

Tik precīzi aprēķini un tik zems patēriņš, kā Fanam, man gan nav, bet varu konstatēt, ka kopš iestājies pavasaris, patēriņš ir nokrities vismaz par 0.5 l uz 100 km.

vēlviens kapeikjājējs

vai tad nepietiek ka pielej bāku līdz lūpai, tad nobrauc noteiktu km skaitu un atkal pielej pilnu bāku un izrēķina patēriņu. pofig ka citreiz atšīras par 0.5l, galvenais ka nepārsniedz ražotāja noteikto.

man auto ražotāja noteiktais ir 12,4l uz 100km pa pilsētu, bet ar smagu kāju tik un tā ir ap 11-11,5l

Kāpēc "vēlviens kapeikjājējs"? Es izrēķinu to pašu ko Tu, izrēķinot savus 11-11,5l un viss. Sākot braukt ar auto, kam ir automātiskās ātrumkārba, no sākuma likās, ka baigais patēriņš atšķirībā no iepriekšējā auto, jo bāka mazāka laikam, tāpēc sāku rēķinā. Izrādās - nav tik traki- apmēram 1.5-2.0 litri uz 100 km.

0 0 Atbildēt

ibio rakstīja: Kolumb pats rakstīji, ka tev ir blociņš kur visu uzskaiti, katru reizi. tāpēc arī secinājums ka kapeikjājējs

Ja būtu "kapeikjājējs", nebūtu blociņa, bet A4 lapa, jo blociņš ir dārgāks

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

a wot es gan , sanaak , biju kapeik3,14seejs , jo apreekjinus pierakstiiju uz cheka un tad vadiiju excelii to dariiju lai apreekjinaatu benziins vs gaaze ieksh CV , apreekjinaatais rezultaats raadija ~ls100 ikmeenesha 'ie3,14sumu' un tas mani ljoti prieceeja taxshto blocinjsh waj A4 ir totaala izshkjeerdiiba

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: a wot es gan , sanaak , biju kapeik3,14seejs , jo apreekjinus pierakstiiju uz cheka un tad vadiiju excelii to dariiju lai apreekjinaatu benziins vs gaaze ieksh CV , apreekjinaatais rezultaats raadija ~ls100 ikmeenesha 'ie3,14sumu' un tas mani ljoti prieceeja taxshto blocinjsh waj A4 ir totaala izshkjeerdiiba

Bet kompis takš vēl dārgāks!

1 0 Atbildēt

kompi palieneeju no beerniem

pirkstaa durt nedriikst , shaize ar receeshanu

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
1 0 Atbildēt

es ar pierakstu cik ieliets degvielas un katru reizi kad lejos sareekjinu l/100km bet tas taapeec, lai konstateetu ka auto paleenaam kljuust aiz vien lielaaks shrots, ibo degvielas pateerinjsh aug ok, taga kriitaas, jo siltaaks paliek laikam par kaadu 1l jau nokrities saliidzinot ar skarbajiem ziemas meeneshiem

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

ibio rakstīja:

kolumbs rakstīja: Nevajag pārspīlēt Fana raksturojumu.

vēlviens kapeikjājējs

vai tad nepietiek ka pielej bāku līdz lūpai, tad nobrauc noteiktu km skaitu un atkal pielej pilnu bāku un izrēķina patēriņu. pofig ka citreiz atšīras par 0.5l, galvenais ka nepārsniedz ražotāja noteikto.

man auto ražotāja noteiktais ir 12,4l uz 100km pa pilsētu, bet ar smagu kāju tik un tā ir ap 11-11,5l

Kāpēc "vēlviens kapeikjājējs"? Es izrēķinu to pašu ko Tu, izrēķinot savus 11-11,5l un viss. Sākot braukt ar auto, kam ir automātiskās ātrumkārba, no sākuma likās, ka baigais patēriņš atšķirībā no iepriekšējā auto, jo bāka mazāka laikam, tāpēc sāku rēķinā. Izrādās - nav tik traki- apmēram 1.5-2.0 litri uz 100 km.

A priekš kam vispār to pierakstīt un kaut ko tur skaitļot? Vai tad no tā kaut kas mainās? Pētnieki baigie

1 0 Atbildēt

Visi (gandrīz) tā apceļ fanu par kapeki3.14šanu, bet izrādās, ka paši tādi paši vien ir

Atzīšos, ka es arī parasti patēriņu rēķinu pēc bākas metodes. Pēc pēdējās mašīnas iegādes, esmu pat savācis visus čekus no uzpildes. Tā kā, ja gribētu, varētu izrēķināt vidējo patēriņu arī uz vairākiem kkm. Tiesa gan, atsevišķi pilsētu un šoseju nevarētu izskaitļot tik garam posmam.

KOHINURS Reģ.: 07.11.2006
1 0 Atbildēt

Vēl viens risinājums - lieto EXSTRA un mēneša beigās netā pēti savu kapeiciņu.

1 0 Atbildēt

nu re katraa cilveekaa , lielaaks waj mazaaks ,santiimgigants VWfans seezj

Lasītākie raksti

Jaunie raksti