Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 29.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

viagris Reģ.: 06.07.2004
1 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

viagris rakstīja:

Kamikadze rakstīja: bet roomsters tachu ir baisi negliits!!! bez tam, Roomsteram degvielas pateerinjsh ir videeji par 0,1..0,3 litriem lielaaks nekaa Merivai

Nerunājot par Note, kura ekonomiskuma ziņā ieliek abiem pamatīgi.

Piedod, Viagri, bet mans darba Note vidējais degvielas patēriņš pārsniedz 8 litrus uz 100 km (1,4, benzīns). Tieši tāpat ir arī citiem kolēģiem, kas darbā brauc ar šādu pašu auto (kopā darbā ir vismaz kādi 20 NOTE) Nesaprotu, kā šis auto varēja iegūt gada ekonomiskākā auto titulu.

Kolēģima arī ir 1,4

Jelgava- Rīga (Skanstes iela) 5,2 l

Bet nu viņš ar nezinu kā brauc. Bija Qashqai 1.5dCi paņēmis uz brīvdienās, teica ka brīdi pat pilsētā 3,5 l kompis rādīja. VWfanam iekabina tā, ka nemetas

P.S. Nu pilsētā pēc pases ir 7.9 l

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Tas gada auto tituls ir totāls izsmiekls, kas nenozīmē pilnīgi neko.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

viagris rakstīja:

Kolēģima arī ir 1,4

Bet nu viņš ar nezinu kā brauc. Bija Qashqai 1.5dCi paņēmis uz brīvdienās, teica ka brīdi pat pilsētā 3,5 l kompis rādīja. VWfanam iekabina tā, ka nemetas

Darba auto tiek braukts 50:50 pilsēta - ārpus. Bet vismaz mans NOTE netiek dzenāts ar smagu kāju. Arī kad tiek braukts drba darīšanās uz Valmieras pusi, patēriņu zem 6 l/100 km vispār nekad nav sanācis iegūt un tas ir, nepārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu!!!

Par dīzeļa patēriņu 3,5 pilsētā nav ko brīnīties. Arī manam Picasso, ja uz 55 km/h brauc pa Rīgu un ieliek 5.robā, tad patēriņu kompis rāda kaut kur tāpat ap 3,5 litriem. Tas, ko kādā brīdī kompis uzrāda, nav objektīvs rādītais vidējam patēriņam kopumā!

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

Fan jautājusm tev: Kāpēc neskatījies arī uz Honda Jazz. cena līdz 10k Ls. Vērtība krītas lēnak nekā opelim, vienīgi nav dīzeļa, bet patēriņš tāds pats kāds dīzelim

Skatījos arī uz Honda-Jazz un secināju, ka tajā man nav diez ko ērta sēdēšanas pozīcija pie stūres. Reiz izbraucu ar to Bensona auto salona un lidostas apkaimē. Prasījās vai nu stūri dabūt tuvāk sev vai arī pedāļus dabūt tālāk prom no sevis.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Bļaaaaaa, nu cik var???

X-man 5 litrus rij

Y-a man 4, ha ha

X-tapēc, ka tu sēne esi

Y-sam durak, tev šrots

Moška sāciet ar krānus mērīt. Ar tiem vismaz kādā skaidrībā var tikt!

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

viagris rakstīja:

Kolēģima arī ir 1,4

Darba auto tiek braukts 50:50 pilsēta - ārpus. Bet vismaz mans NOTE netiek dzenāts ar smagu kāju. Arī kad tiek braukts drba darīšanās uz Valmieras pusi, patēriņu zem 6 l/100 km vispār nekad nav sanācis iegūt un tas ir, nepārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu!!!

Par dīzeļa patēriņu 3,5 pilsētā nav ko brīnīties. Arī manam Picasso, ja uz 55 km/h brauc pa Rīgu un ieliek 5.robā, tad patēriņu kompis rāda kaut kur tāpat ap 3,5 litriem. Tas, ko kādā brīdī kompis uzrāda, nav objektīvs rādītais vidējam patēriņam kopumā!

Man Saaba 9-5 kompis arii ir raadijis 4.9l/100KM bet ripinoties pa akmens tiltu lejā.

reeali taapat ir 18,572815533980582524271844660194 l/100KM

Naakmnedeel liksu gaazi virsuu un izmaksas buus zemaakas kaa liidziigam diizelauto un pa sosi tas pats kas Merivai bet man vismaz buus 3.0V6 turbo un 200kumeļi un 8.11234 sek paatrinaajums liidz 100KM/H

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Pareizi - vajag aizbraukt lielu gabalu ekobraucienā (kādus 400-500 km) uz provinci un tad izmērīt patēriņu. Qashqai tas nebūs gan mazāks kā Merivai!

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

no 3litriem tikai 200kumelji nozjeelojami

0 0 Atbildēt

Man CADILLAC SEVILLE STS ar 4,6L katlu 2,75 litri pa šosi un 3,4 litri pa pilsētu rij! Vot tak vamv sem, zasranci!

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Man CADILLAC SEVILLE STS ar 4,6L katlu 2,75 litri pa šosi un 3,4 litri pa pilsētu rij! Vot tak vamv sem, zasranci!

tu runā par eļļas patēriņu?

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Man CADILLAC SEVILLE STS ar 4,6L katlu 2,75 litri pa šosi un 3,4 litri pa pilsētu rij! Vot tak vamv sem, zasranci!

Galoni ne litri, ja runa par 100km nobraukšanu, bet varbūt runa par to cik norij no mājas līdz darbam.

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

pie vainas ir STS pakete

0 0 Atbildēt

Gomiks zils noteikti aiz skaudības jau palicis un nagus visus sev jau nograuzis

Nē, šņabis (iekšķīgi)!

Un vispār, lielie amīšu katli rij tikpat cik normāls eirožopietis. Tāka tie vārsmojumi par galoniem un naftas kapsētām ir priekš kaķiem un lohiem!

0 0 Atbildēt

Ar normālu es protams nedomāju merivu, note, corsu, smart un sazin vēl kādus tur prusakus....

0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja: pie vainas ir STS pakete

pohui, galvenais, ka nav lipīga

0 0 Atbildēt

Bjin, nogrābu banu ( nu gandrīz )

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

*******, galvenais, ka nav lipīga

ak tad похуй , ja ?

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja:

nafigators rakstīja:

ak tad по******* , ja ?

Aha, bet pat ar "I" "J" vietā

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja:

nafigators rakstīja:

ak tad по******* , ja ?

Aha, bet pat ar "I" "J" vietā

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Ar 3.8 vojādžeri ripinoties pilsētas režīmā var dabūt vidējo 6 litri uz sotaku.

tu domaa par ripinaashanos no pilskalniem lejaa?

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Fans raxtija ka gribejis sevi palutinat ar jaunu auto,bet tas jau ir mokas braukt maza mašina kas vel knapi kust uz priekšu un ari nedroša ir jo mes tak trakie braucam virs 100....kads butu viņam parsteigums pabraukt ar 10 gadigu bmw!!!!Tad viņs saprastu kas ir auto ar ko sevi palutinat

0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Ar 3.8 vojādžeri ripinoties pilsētas režīmā var dabūt vidējo 6 litri uz sotaku.

Un tomēr tas ir par 800ml!!!!!!!! vairāk nekā merivai. Nē, Fans uz to neparakstīsies......

Vakar no Silvas tā labi ieskrējos un pa Smiltenes kalnu ripinājos neitrālajā kuli kasot, diez cik ietaupiju????

1 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: fans ir ļoti bagāts cilvēks, ja var atļauties jaunu auto

Paarsti gan saka, ka neesmu tik bagāts, lai brauktu ar vecu auto!

Mefistofels Reģ.: 26.02.2003
0 0 Atbildēt

Nupat apskatiijos skodas maajs lapaa kaa izskataas Skoda Roomster.

Piedod vwfan, bet man vina neizskataas lieliska, bet gan vismaz no aarpuses atgaadina veco Renault Kangoo bulku vaagji

Pat Meriva nav tik negliita

0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

nafigators rakstīja:

Un vispār, lielie amīšu katli ....

par "katlu" parasti cilindru sauc...

doma tāpat skaidra...

nekādi nespēju saprast, nu ko lauži atrod tajās mazajās konservu bundžās??? sēdi kā virtuvē uz taburetes, ne tur dinamikas, ne komforta, pēc lētuma ož... kāds tur kaifs vispār???

Lasītākie raksti

Jaunie raksti