Problema-pie bremzeshanas vibre bremzhu pedalis (sit). Uz neliela atruma gandriz nevar just, uz 50km/st var just, uz 100km/st konkreti vibree. Biju Rujienas iela, man tur visu apskatija, parbaudija uz stenda bremzes un teica ka labas, bremzhu diski nav shkjibi. Tur mani aizsutija uz Autofavoritu diagnostiku taisit. Autofavorita vel neesmu bijis, bet ja jus neko man sakarigu neieteiksiet naksies braukt uz turieni...
Parasti nelaime ir bremzju diskos ja sit (a mosh tev ABS ?!?), bet ja kads ska ka nav shjiibi - tad atliek kjert "mazos zaljos riebeejus" kas sit pa tavu pedaali un kad nokjersi kaartiigi sadot pa muuli.
Problema-pie bremzeshanas vibre bremzhu pedalis (sit). Uz neliela atruma gandriz nevar just, uz 50km/st var just, uz 100km/st konkreti vibree. Biju Rujienas iela, man tur visu apskatija, parbaudija uz stenda bremzes un teica ka labas, bremzhu diski nav shkjibi. Tur mani aizsutija uz Autofavoritu diagnostiku taisit. Autofavorita vel neesmu bijis, bet ja jus neko man sakarigu neieteiksiet naksies braukt uz turieni...
Paldies par sakarigiem komentiem!
Ja ir ABS,tad visdrīzāk,ka tas aizgājis pensijā.Nu vismaz daļēji.
Ne, balanseshana nepalidzes, tad jau pie liela atruma sture ari vibretu. Braucot uz 100-110 viss oki doki ar stuuri. Un pie bremzeeshanas sture ari neraustas un nevibree...
NAIK rakstīja: Ne, balanseshana nepalidzes, tad jau pie liela atruma sture ari vibretu. Braucot uz 100-110 viss oki doki ar stuuri. Un pie bremzeeshanas sture ari neraustas un nevibree...
100-110? Tas vēl neko nenozīmē. Manam arī līdz ~150 nerausta. Pēdējā laikā pamanīju. Bet nu, ziema nāk ar jaunām riepām, pāris nedēļas gan jau izcietīšu - a tagadējās varēsi par pāris aliem savākt
Man tomer kaut kadas aizdomas ka problema ir kreisajam ritenim.Tas ritenis griezhas kaut ka mistiski drusku lenaak (uz pacelaja). Un skanja no ta pie maza atruma nak mazinja, it ka kjeras vinsh aiz kaut ka... Laikam visticamak suports noklajas...
Autors jau vareeja padalīties, kad tad par vainu galu galā bija aparātam. Savādāk sanāk, ka visi kliedz pēc palīdzības, kad problēma rodas, bet slinkums pēc tam pastāstīt par īsto problēmas iemeslu, lai citiem būtu infa nākošreiz.
3,14s - teicams simbols, hihi - nebiju agrāk tādu redzējis!Bet ja nopietni - no apraksta varu secināt, ka tie ir bremžu diski komplektā ar klučiem - vienkārši nevienmērīgi kāds no tiem ir modiluši un šī iemesla dēļ bremžu sistēmas spiediens nevienmērīgi sadalās pa bremžu kluča virsmu un bremžu disks periodiski izslīd. Jebkura cita kaite atstātu būtisku iespaidu uz stūres ratu un izraisītu auto vibrāciju pieaugot braukšanas ātrumam.
Mazda 626 bremzhu pedalis vibre
Tatad auto-Mazda 626 1992 2.0 benzins
Paldies par sakarigiem komentiem!