Mazda 626 bremzhu pedalis vibre

NAIK Reģ.: 20.01.2006

Tatad auto-Mazda 626 1992 2.0 benzins

Problema-pie bremzeshanas vibre bremzhu pedalis (sit). Uz neliela atruma gandriz nevar just, uz 50km/st var just, uz 100km/st konkreti vibree. Biju Rujienas iela, man tur visu apskatija, parbaudija uz stenda bremzes un teica ka labas, bremzhu diski nav shkjibi. Tur mani aizsutija uz Autofavoritu diagnostiku taisit. Autofavorita vel neesmu bijis, bet ja jus neko man sakarigu neieteiksiet naksies braukt uz turieni...

Paldies par sakarigiem komentiem!

 
1 2
b-mens Reģ.: 08.08.2006
0 0 Atbildēt

ABS

EgoistsL Reģ.: 22.11.2006
0 0 Atbildēt

no personīgās pieredzes varu secināt, ka vainīgi ir bremžu diski. ja servisā nevarēs atvirpot, tad nepažēlo naudu un nopērc dārgākus bremžu diskus, jo lētākie ātri vien tev atkal sāks atkal drebināt stūri, to arī varu apgalvot iz personīgās pieredzes. veiksmi.

NAIK Reģ.: 20.01.2006
0 0 Atbildēt

Visa problema beidza shadi.

No sakuma izmetu ara 25 latus, tobish Rujienas Mazdas servi man teica ka liiks priekshejais kreisais disks, tipa jamaina labak divus diskus uzreiz, vel labak kopa ar bremzhu kluchiem. Bet shkrobe ka kluchi ir diezgan svaigi. Beigas nomainiju pa 25 LS ar darbu disku kreiso. It ka izbraucu likumu, it ka nevibre, pec isa laika atkal vibre un serviss jau ciet.

Beigas pasutiju dirst Rujienas servi, kursh ir labs serviss, bet kuram nedaudz patik detaljas uz jaunam mainit biezhi nedomajot par iisto vainu un aizbraucu uz galiigi barizhno servii, bet teica ka ar sakarigiem meistariem.

Tur atstaju uz dienu mazdulju. Atdeva atpakalj sakariigi sataisito. Vini virpoja priekshejo otro disku, pec tam izbrauca likumu, vienalga vibre bremzhu pedalis, pec tam izradijas ka pakalejie diski ir liiki. Tos novirpoja un pavisam cits rezultats, bremzejas labi, nekadas vainas.

Karochi dazhreiz barizhnaa servii labaak teisaa neka specializetajaa uz piemerem MAZDA/HONDA autiniem.

Protams virpot diskus ari nav labaaka izeja, kuligak mainit diskus+kluchus. Bet nu ja paradisies ari shi problema, tad to ari dariishu.

Luk tads stasts

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti