Ksenons iekš A4 (2000)

Apsara Reģ.: 21.10.2002

Sveiki visiem!

Gribēju zināt vai 2000.gada A4 (ar dzidrinātajiem lukturiem un lēcām) var ielikt xenona lampas. Kādas ir aptuvenās izmaksas šādam upgreidam?

 
Reģ.: 25.04.2024
0 0 Atbildēt

Jāliek citi lukturi,pēc izskata līdzīgi,bet atšķiras tehniski. Ielikt jau var arī tajos,parastajos...bet tad ceru,ka dabūsi no pretimbraucējiem kādu akmeni vai skrūvi priekšējā logā.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Jāliek citi lukturi,pēc izskata līdzīgi,bet atšķiras tehniski. Ielikt jau var arī tajos,parastajos...bet tad ceru,ka dabūsi no pretimbraucējiem kādu akmeni vai skrūvi priekšējā logā.

tur veel naak vesela guuzma ar prichendaaliem tjip. stara augstuma automatiskie regulatori , lukturu mazgaashanas plurkji komplektaa ar prieksheejo 'atsitienstieni' , bik cita pravodka utt.nieki uz >1kls , tas taa ja runa iet par razjotaaja izstraadaatao un TA atbilstosho zenonu

P.S. atklaashu Teu Apsara veel vienu 'nosleepumu' AUDI zenons ir sux. pilniigs meesls , bez iesleegtiem migliniekiem vispaaaa brauc kaa kurmis tik vien i kaa pastaipiit kraaninju sakot ' man ir zenons'

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Bēt ja xenonu liek tikai tālajiem, tad taču citus nežilbinās?

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

NEDRĪKST tādus kohozus likts. Un viss. Atrodi ko citu ar ko pastiept garāku!!

curmis rakstīja: Bēt ja xenonu liek tikai tālajiem, tad taču citus nežilbinās?

Reģ.: 25.04.2024
0 0 Atbildēt

Interesanti atkal būtu dzirdēt,vienkārši interesenati- nu nafig tie ksenoni ir nepieciešami??? Es saprotu-nopērc auto,kuram ir un lieto. Bet tagad ņemties,kaut ko nelegāli likt,žilbināt citus.... Kāda loģika???

kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

Labāk ieurb zilās lampiņas iekš lukturiem! Vai nokrāso gabarītu lampas virsbūves krāsā ar permanento merķieri. Effects būs panākts. Respekts no 80to gadu bmw 316!

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Ja gribas pastiept garaku, bet taja pat laika respektet citus, var ielikt "Cool blue" (varbut ne gluzi ta saucas) spuldzes. Dabujamas Statoila u.c. standarta vietas. Gaisma pec skata lidziga ksenonam - t.i. zilganbalta, bet spuldze atbilst standartam. Jaatzist gan ka pasam bija zel pat piemaksat to cenas starpibu, jo, izmeginot drauga auto, nekada butiska redzamibas uzlabosanas nebija.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

modes kliedziens

Biezajiem ir, man arī gribas

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

Esmu dzirdējis, ka pēc visiem noteikumie ksenona lukturus var ielikt tikai autorizētie servisi. Pārējie vai nu pasūtīs vienu māju tālāk (daļēji godīgie servisi) vai arī ieliks pašus lukturus bez jau pieminētajām lietām - skalotājiem, augstuma korektoriem utt., jo vienkārši tas tiem būs pārāk sarežģīti. Bet apskati bez tā visa nav variantu iziet, ja nu vienīgi šī topika autors ir no tiem nāpšļiem, kuri apskates pērk.

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Likt DRĪKST jebkur. Ja jēdzīgs serviss, tad sagādāt vajadzīgās daļas nav problēmu. Protams tas nemaksā LĒTI.

juha rakstīja: Esmu dzirdējis, ka pēc visiem noteikumie ksenona lukturus var ielikt tikai autorizētie servisi. Pārējie vai nu pasūtīs vienu māju tālāk (daļēji godīgie servisi) vai arī ieliks pašus lukturus bez jau pieminētajām lietām - skalotājiem, augstuma korektoriem utt., jo vienkārši tas tiem būs pārāk sarežģīti. Bet apskati bez tā visa nav variantu iziet, ja nu vienīgi šī topika autors ir no tiem nāpšļiem, kuri apskates pērk.

argis Reģ.: 07.10.2004
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Ja gribas pastiept garaku, bet taja pat laika respektet citus, var ielikt "Cool blue" (varbut ne gluzi ta saucas) spuldzes. Dabujamas Statoila u.c. standarta vietas. Gaisma pec skata lidziga ksenonam - t.i. zilganbalta, bet spuldze atbilst standartam. Jaatzist gan ka pasam bija zel pat piemaksat to cenas starpibu, jo, izmeginot drauga auto, nekada butiska redzamibas uzlabosanas nebija.

par taam cool blue lampaam bija nesen glavnaja doroga paekspermenteejushi. krievijaa laikam baigi populaari ir saviem zhiguljiem visaadas, i zilaas, i dzeltenaas i kaadas tur veel kraasas tuvajos skruuveet. rezultaataa dzeltenaas bija kaadi 60%, zilaas kaadi 80% procenti gaismas, ko dod parastaas spuldzes. taa ka njefig tur skruuveet to diskoteeku lukturos. neskaitot xenonu, vislabaakaa redzamiiba ir ar parastajaam spuldzeem.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti