TDI rakstīja: man taads jautaajums , tie paargudrinieki , kuri apcacaa ''parketniekus'' , pashi ir braukushi , ar parketniekiem , pa mezju ,''uzruugushu'' +maalainu lauku utt., ??? Es esmu to visu izbraucis un nesajutu krenjkji . Protams purva offrooda ar taadu nau peec kaa baasties , bet ''normaalai'' lietoshanai pietiek un paari paliek vairaak nekaa ar awd ,quatro,fwd,rwd utt. vieglajiem auto . Cita starpaa ''sliktie'' parketnieki , biezaa slaanii , ir piem. ''Latvijas Valsts Mezju'' un tam liidziigu kantoru brunjojuma un arii nevaajsh daudzums ''latvieshu lauku uznjeemeeju'' lietoshanaa ir ''sliktie'' parketnieki . Tas viesh uz paardomaam
kurš tad te apcacā parketniekus?
patiesībā klīrenss (vai tā neesamība) ir tā, kas 95 procentu 'džipu' lietotāju ir vajadzīga. kur tad brauc? Sēnēs, ogās, pie sievasmātes, ralliju skatīties, tad 'džips' noder lai var apgriezties, ielaižot priekšas riteņus zālītē, haha. Bet ar lielāku klīrensu vien var nopirkt lērumu mašīnu, no Ford fjūžin sākot, līdz dacei lodziņai beidzot. resp - gana lētas, un praktiskas mašīnas. Bet ir viens bet. Tas taču ne pēc kā neizskatās! Ko kaimiņi, kolēģi, radi, konkurenti, partneri, un pašcieņa sacīs? Nē, ir jāpērk kārtīgs džips! Bet - uhh, cik dārgi, velns parāvis! Bet to lēto taču arī nevar, un tad nu ir pilna pasaule ar tikai pašcieņas pacelšanai t.s. 'parketa' džipu.
Nothing personal...
PS - lai nenorietu, ka pac neko nesaprot - ikdienai man ir suzuki sx4, sēnēs braukt RangeRover Classic, ir bijusi darīšana ar visādiem verķiem, no GAZ69 līdz LandCruiser 120, arī skarbā ofroudā... peace