Indekss / Termiņš uz nakti 1 diena 1 nedēļa 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 12 mēneši
RIGIBID 5.46 5.46 5.66 6.30 7.32 7.51 7.55
RIGIBOR 6.46 6.52 6.80 7.40 8.97 9.28 9.40
Indekss / Termiņš uz nakti 1 diena 1 nedēļa 1 mēnesis 3 mēneši 6 mēneši 12 mēneši
RIGIBID 5.46 5.46 5.66 6.30 7.32 7.51 7.55
RIGIBOR 6.46 6.52 6.80 7.40 8.97 9.28 9.40
05.06.2007.
Term RIGIBID RIGIBOR
nakts 3.10 4.10
diena 3.10 4.10
nedēļa 3.65 4.65
1 mēn. 4.96 6.21
3 mēn. 6.61 7.96
6 mēn. 6.99 8.49
psec kaut kaads ...
Kamikadze rakstīja: 05.06.2007.
Term RIGIBID RIGIBOR
nakts 3.10 4.10
diena 3.10 4.10
nedēļa 3.65 4.65
1 mēn. 4.96 6.21
3 mēn. 6.61 7.96
6 mēn. 6.99 8.49
psec kaut kaads ...
Kas atkal nepatīk?
tas, ka tik strauji un zemu nokritis peec tam, ka maneejam kriitam likme mainiijaas
Kamikadze rakstīja: tas, ka tik strauji un zemu nokritis peec tam, ka maneejam kriitam likme mainiijaas
Līdzjūtības
nav tik traki, tie paardesmit ls shurp turp - pofigs
man tie nav 30% bet gan kaadi 15% apmeeram
dajoš apakaļ 3% rigiboru
es labāk tos pārdesmit latus nodzertu
Normāls 3m Rigibor ir 3m Eiribor + 0.5 ... 1.0%, tātad 4.6 ... 5.1%. Nedēļas Rigibors jau tāds ir.
dajoš atpakaļ 10% rigiboru, lai ir par ko spriedelēt
Man tas rigibors ir dziļi violēts - īsti džeki ņem liborā , jamais ir 2x mazāks.
Graberis rakstīja: Man tas rigibors ir dziļi violēts - īsti džeki ņem liborā , jamais ir 2x mazāks.
Nebijām pamanījuši, ka 2x mazāks . Īstiem džekiem gribas lai būtu lielāks ...
kaut kas notiks pēc pusgada, redzēsiet
raimondsm rakstīja: kaut kas notiks pēc pusgada, redzēsiet
Neturi sveci zem pūra koļījies
raimondsm rakstīja: kaut kas notiks pēc pusgada, redzēsiet
Viens no variantiem LB prezidenta pārvālēšana. TP taču negribēs arī šeit ...
Izlasīju, nezinu gan vai kursa fiksēšana vienmēr ir novedusi pie devalvācijas, taču tas, kas septembrī būs 10%, ir tukša pļūtīšana - vasarā un rudens sākumā pārsvarā ir bijusi deflācija, jo tirgus pats par sevi kļūst mazaktīvs + samazinās produktu cenas.
To mēs redzēsim pēc rītdienas valūtas kursa Šodien š'i ziņa izskanēs tautās papildus tam varētu būt CSP statistikas dati par maija inflāciju prognozēju ap 9,8% un tad nu ies vaļā.
Jautājums speciem: ko dos 1LVL pret 0.70 EUR
Kā būs ar tiem cilviem kam lielie kredīti ir LVL vai EUR.
tiem, kam kredīti ir eur (un tādu ir vairums) devalvācijas gadījumā iestājas daudz daudz sarkanas zvaigznītes. rezultātā daudz daudz tautas uzliek (sarkanas zvaigznītes) kredītu atdošanai un tin uz ārzemēm vai vienkārši iet dedzināt bankas. iestājas globāls p.
karoč nebūs nekādas devalvācijas.
anonimikis rakstīja: tiem, kam kredīti ir eur (un tādu ir vairums) devalvācijas gadījumā iestājas daudz daudz sarkanas zvaigznītes. rezultātā daudz daudz tautas uzliek (sarkanas zvaigznītes) kredītu atdošanai un tin uz ārzemēm vai vienkārši iet dedzināt bankas. iestājas globāls p.
karoč nebūs nekādas devalvācijas.
no kurienes tāds naivums?
cik % tautas ir lieli kredīti? daži % no tiem aizbrauks, daži nogalinās sevi, daži nogalinās vel kadu citu. bet tā jau tāda ikdiena.
toties pārējie priecāsies, ka nu pa lēto var atpirkt no bankas īpašumus.
Vakar pasēdēju, saskaitīju naudu aploksnēs, konstatēju, ka kopā sanāk tik pat cik esmu parādā bankai un 1/2 atdevu, sajūta laba
Varbuut kaads gudrinieks var vienkaarsaa valodaa izstaastiit - kaapeec pie tik augstas inflaacijas nevar latu nomainiit uz eiro!? bet pie kaukaadiem 2,3% var?
no kaut kaa jau tiem zvoedru pendzhaam ir jaadziivo un nokrediteejies baalelinsh ir labs pelniitaaajs gadu gadiem
krupiss rakstīja: Varbuut kaads gudrinieks var vienkaarsaa valodaa izstaastiit - kaapeec pie tik augstas inflaacijas nevar latu nomainiit uz eiro!? bet pie kaukaadiem 2,3% var?
Par Māstrihtas kritērijiem un saskaņoto inflācijas līmeni esi kaut ko dzirdējis?
rigbors shodien 9%
forshi, ne?