vai arii nokljuudijaas
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
vai arii nokljuudijaas
vakar brālis saņēma studiju kredīta aprēķinu nākamajam periodam - 9,30+2=11,30%
taa lūk
afigetj manam sievishkjim studiju krediits gan fikseets uz 5% gadaa un uz 10 gadiem tik labu krediitu atdot pirms terminja netaisamies
jā, kādam šī tēma laikam toč īpaši mīļa, ja reiz izcelta
varu pačuxtēt insider informāciju: realitātē cipari ir pat lielāki, jau pirms nedēļas banka no bankas ņēma overnight lašus par 9.50%. tā kā...
un eiro kurss drīz būs lejā. bet līdz vecajiem labajiem .698 diez vai aizies.
Kamikadze rakstīja: afigetj manam sievishkjim studiju krediits gan fikseets uz 5% gadaa un uz 10 gadiem tik labu krediitu atdot pirms terminja netaisamies
Mīļais labais studiju fonds? Žēl, ka caur viņiem hipotekāro nevar paņemt, kaut gan man Nordea vēl nav pārkāpis 5% EUR, bet nu pie nākamās maiņas jūnijā laikam jau būs.
laikam tas pac vien buus ta veel par katru gadu valsts darbaa dzeeshaas 10% no pamatsummas kas gan var buut labaaks par sho? tik procenti jaanomaksaa ... zjeel tieshaam ka nevar ar liidziigiem nosaciijumiem panjemt hipotekaaro krediitu
Kamikadze rakstīja: laikam tas pac vien buus ta veel par katru gadu valsts darbaa dzeeshaas 10% no pamatsummas kas gan var buut labaaks par sho? tik procenti jaanomaksaa ... zjeel tieshaam ka nevar ar liidziigiem nosaciijumiem panjemt hipotekaaro krediitu
Vēl man ir studējošā tie, kas bija 35Ls mēnesī unibankā un it kā valsts apmaksā 30% no sumaas, ja bērns piedzimst, tikai slinkums jau gandrīz 2 gadus līdz viņiem aizstaigaat, vieglaak netaa 6Ls paarskaitiit
bet tas i marasms - studeejoshaa krediitu 30% dzeesh, ja siicis piedzimst bet studiju krediitu - ne vaidzeeja buut otraadi
afigetj ta jau smagi nospiideeja tiem, kuriem vakar likmes mainiijaas
kas tad nu shodien noticies, ka rigibors nav mainiijies?!?
Visiem kuriem kredīti - varat piecāties.... (es arī to daru....)
Dīvaini jau bija agrāk - aizdevumu procentu likmes mazākas par inflāciju....
Un vēl joprojām ir dīvaini - inflācija daudz reizes lielāka kā eirozonā, bet eiro kurss nemainās. Es domāju ka arī eiro kurss tūlīt būs augšā....
Ronalds_ rakstīja: Es domāju ka arī eiro kurss tūlīt būs augšā....
^^^^ lata devalvaacija
laikam jau piebrauca - riepas pamatiigi nokauca
Un kādās vienībās labāk ņemt kredītu US $ vai eiro?
veel labaak ir njemt tiiru balto iekshaa
Kamikadze rakstīja: veel labaak ir njemt tiiru balto iekshaa
Vēl jau jāstrādā.
nu bet tas i labaak nekaa njemt iekshaa $ vai eur
njaa, forshi taa laikam tiek apkarota inflaacija
aga, un ta veel saaks prasiit algas eur lai maksaa, veikalos cenas ar buus eur ij valdiiba varees viena pati ar inflaaciju un LVL ciiniities
neticu, ka 2010 gadaa ofic paaries uz eur
Kamikadze rakstīja: neticu, ka 2010 gadaa ofic paaries uz eur
Jasen kuj, ka 10.gadā nepāries. Tur tak bij tās prasības par inflācijas līmeni laikam zem 3%...a mums, skaties, jau 8,5 martā
Bet vismaz tiem, kam latu kredīts un ;šodien likme spārskata, ir pamatots iemesls piedzerties
vai paariet uz eur vai chf
Kamikadze rakstīja: vai paariet uz eur vai chf
Bet tad nepaliks naudas par ko piedzerties
rigbors shodien 9%
forshi, ne?