forshi, ne? ![]()
vai arii nokljuudijaas ![]()
vakar brālis saņēma studiju kredīta aprēķinu nākamajam periodam - 9,30+2=11,30%
taa lūk ![]()
afigetj
manam sievishkjim studiju krediits gan fikseets uz 5% gadaa un uz 10 gadiem
tik labu krediitu atdot pirms terminja netaisamies ![]()
jā, kādam šī tēma laikam toč īpaši mīļa, ja reiz izcelta
varu pačuxtēt insider informāciju: realitātē cipari ir pat lielāki, jau pirms nedēļas banka no bankas ņēma overnight lašus par 9.50%. tā kā...
un eiro kurss drīz būs lejā. bet līdz vecajiem labajiem .698 diez vai aizies.
Mīļais labais studiju fonds? ![]()
![]()
Žēl, ka caur viņiem hipotekāro nevar paņemt, kaut gan man Nordea vēl nav pārkāpis 5% EUR, bet nu pie nākamās maiņas jūnijā laikam jau būs.
laikam tas pac vien buus
ta veel par katru gadu valsts darbaa dzeeshaas 10% no pamatsummas
kas gan var buut labaaks par sho?
tik procenti jaanomaksaa ... zjeel tieshaam ka nevar ar liidziigiem nosaciijumiem panjemt hipotekaaro krediitu ![]()
Vēl man ir studējošā tie, kas bija 35Ls mēnesī unibankā un it kā valsts apmaksā 30% no sumaas, ja bērns piedzimst, tikai slinkums jau gandrīz 2 gadus līdz viņiem aizstaigaat, vieglaak netaa 6Ls paarskaitiit ![]()
bet tas i marasms - studeejoshaa krediitu 30% dzeesh, ja siicis piedzimst bet studiju krediitu - ne
vaidzeeja buut otraadi ![]()
afigetj
ta jau smagi nospiideeja tiem, kuriem vakar likmes mainiijaas ![]()
kas tad nu shodien noticies, ka rigibors nav mainiijies?!?
Visiem kuriem kredīti - varat piecāties.... (es arī to daru....)
Dīvaini jau bija agrāk - aizdevumu procentu likmes mazākas par inflāciju....
Un vēl joprojām ir dīvaini - inflācija daudz reizes lielāka kā eirozonā, bet eiro kurss nemainās. Es domāju ka arī eiro kurss tūlīt būs augšā....
^^^^ lata devalvaacija ![]()
laikam jau piebrauca - riepas pamatiigi nokauca ![]()
Un kādās vienībās labāk ņemt kredītu US $ vai eiro? ![]()
labāk ir neņemt.
veel labaak ir njemt tiiru balto iekshaa ![]()
Vēl jau jāstrādā. ![]()
nu bet tas i labaak nekaa njemt iekshaa $ vai eur ![]()
njaa, forshi
taa laikam tiek apkarota inflaacija ![]()
aga, un ta veel saaks prasiit algas eur lai maksaa, veikalos cenas ar buus eur ij valdiiba varees viena pati ar inflaaciju un LVL ciiniities ![]()
neticu, ka 2010 gadaa ofic paaries uz eur ![]()
Jasen kuj, ka 10.gadā nepāries. Tur tak bij tās prasības par inflācijas līmeni laikam zem 3%...a mums, skaties, jau 8,5 martā
Bet vismaz tiem, kam latu kredīts un ;šodien likme spārskata, ir pamatots iemesls piedzerties![]()
vai paariet uz eur vai chf ![]()
Bet tad nepaliks naudas par ko piedzerties![]()
Tam visam ir viena labā puse - cenas nevar augt bezgalīgi. Vienā brīdī viņas apstāsies un tad mums būs deflācija ![]()
Aizsardzības ministrs norāda uz nepieciešamību Latvijai sagādāt savas spārnotās un ballistiskās raķetes
3
"Zvaniet prezidentam" - likumsargi Āgenskalnā aiztur agresīvu un, iespējams, iereibušu autovadītāju (+ VIDEO)
2