Audi ir kvalitatiivaaks.. Esmu braucis gan ar veciem, gan jauniem opeljiem.. nu nepatiik man tas salons un apdares kvalitaate! Skanjas izolaacija opeljiem iesuukaa, ar savu audi braucot uz 110 dzirdu tikai gaisa pretestiibu un ziemas riepu shiivkstonju pret asfaltu
Opel uz visu ir taupiijis, taapeec jau cena ir taada kaada ir! Ja audi buutu opel cenaa, tad opel vienkaarshi bankroteetu
Galvenais ir neiegraabties nojaataa eksemplaaraa, man paveicaas, nopirku no cilveeka, kas kopis savu auto un pusgada laikaa kopsh iegaades briizha esmu nomainiijis tikai 2 detaljas ritoshajaa- stuures sharniirs un viena tjega kreisajaa pusee! Vieniigi klimata kontroles ekraaninjsh meedza mirguljot, bet to pats sataisiiju! Vairs nav kur piesieties! Motors 1.8T, jauda pagaidaam pietiek, ellu nerij, lej tik un brauc ! Un shobriid buutu zheel paardot un mekleet jaunaaku, jo viss perfekti straadaa un negribas speeleet to laimes speeli- "tikko no Vaacijas"!
audi a4 97g vai astra 98
lieta tāda ka nevaru izvēlēties ko ņemt audi vai astru kādas izmaksas uzturēšanā abi autiņi var būt sedani vai universal cenas abiem virs 5000 eur ko ieteiksiet.paldies