Agnia rakstīja:
smonG rakstīja:
izbrauci ar BMW 740 un gribētu Volvo 740, vai otrādi?
Izbraucu ar BMW 740 un gribētu BMW 645 - nu to jauno zeksīgo divdurvnieku (M6 ? )
A bet Volvo ar nav ne vainas, tikai viena tankte teica, ka jaunie esot gatavie tūdi Tad no vecajiem būtu 850 ok..
a vispār man visvairāk patīk džipi Tik neesmu ne ar vienu braukusi
Iecekoju S80 T6 - visas extras - nu lidmasina - bet nepatika - es tomer nopirku auto ar komfortu - saucas BMW
Raser rakstīja:
www.youtube.com/...
Tas ir visvienkarsakais ko ar tadu auto var izpildiit. man ppeec 1 dienas sadas brauksanas - nacas riepam protektoru padziljinaat 
BMW ir tautu vagis ka MB un VW

un man tautu vagi nepatik

Bembis ir sūds!!
tas tak visiem ir skaidrs!!!
nee..... piem.,. Quattroporte (Maserati)
Re ku vēl viens vietējais \"izpildās\"
www.youtube.com/... 
Diemžēl jaunajā bemewee vietas salonā ir simtreiz mazaak nekaa manaa 15 gadus vecajā auto, ekstras tās pašas un vairāk, darbojas nevainojami, rūsas nav; nafig man tādu krāmu bmewē... ?
Lai vienreiz atrisinātu jautājumu par (ar) to bmw imidžu vienkarši vajadzētu izdot likumu, ka pērkot (reģistrējot) bmw komplektā ar nummuru nāk zināms skaits soda punktu. daudzums atkarīgs no auto vecuma un dzinēja kubatūras...
Nu, un kāpēc BMW zaudē pat KIA?
auto.delfi.lv/... 
Cik tu izdzēri pirms šī teksta satādīšanas??? Vispār jau ar BMW brauc arī normāli cilvēki.
Uggga rakstīja: Nu, un kāpēc BMW zaudē pat KIA? auto.delfi.lv/...
tādēļ ka BMW ir īpašais auto... un kraštestos tas tiek likts pret tādiem pašiem auto... vienīgi vel eksistē normālie - neopus4enije auto... kuru trieciens pret šo haļavs4iku haltūru izved visu uz tīro ūdeni.... un vispār kā var ar durvja obšivku pa ģīmi saņemt.... nav jau vairs nav 90. gadu sākums... psc....
BMW nav paredzēts būt cietušajam sānu triecienos.
Durvju apšuvums ir nepatīkami, bet ne nāvējoši. Palielinot ātrumu KIA diezvai būtu labāka.
Bembistus tas īpaši neuztrauc, jo parasti šie paši kaut kur ietriecas 
Lecīgie cāļi, ko jūs saprotat no mašīnām.Sēžat savos vateņos, vai gerkena krekliņos savos lopos, un domā ka ir spicie .Būtu vismaz NIKE treniņbikses uzvilkuši, normālas kedas, pinkainos matus noskuvuši, normālas saulenes, nevis brilles ar bieziem stikliem it kā kāds bombardēt taisītos jūs, un nopirkuši normālu behu.Pakačājiet bicepsus, un noskrieniet savus alus vēderus, lai nepiež stūri.Marlboro cīgas turat mašīnā lai redz kas pa bračku braukā. nu labi ,adios.
www.youtube.com/...
www.bmwpower.lv/...
\"Šorīt pārsteigums. Pilnīgā kramā , sapīpējies, salietojies bembists iebrauca muteres škodā, kura tālāk uzbrauca manam darba auto. Viņs pus nakti vai pat ilgāk nogulēja bembī, zenons ieslēgts, draivā, motors rūca ar ventilatoriem uz pilnu klapi
izsaucu mentus, bet tie īsti bezspēcīgi, jo dēļ likumdošanas viņi stāvošu mašīnu un vadjilu nevar izfukāt pēc pilnas programmas, kamēr nav aculiecinieki apliecinājuši braukshanas momentu un csng.\"
Vaitad shoferis neskaitaas tas, kas ir pie auto stuures, vienalga, brauc vai nebrauc?
mosh bembists vienkaarshi guleeja savaa vaagjii... pamodaas un ieraudziija, ka shkoda iemiiciijusi purnu un momentaa piedzeeraas uz beedaam