pozitiivais rakstīja:
ko gribēsi lai izkaru pa logu un tu vari sabudināties
Dabūsi iekšās, vot ko
pozitiivais rakstīja:
Dabūsi iekšās, vot ko
Kaspersky rakstīja:
pozitiivais rakstīja:
Dabūsi iekšās, vot ko
ko tāds agresīvs...tev ko mazs IQ...tas jau Bemberistu pamatkomplektācijai pieder
pozitiivais rakstīja:
ko tāds agresīvs...tev ko mazs IQ...tas jau Bemberistu pamatkomplektācijai pieder
mazs mazs
Kaspersky rakstīja:
pozitiivais rakstīja:
mazs mazs
a man...pēc brauciena ar Corsu 1.2 IQ palielinājās
tev corsa gadījumā nav ar to easytronic? tas tak pagarina, tāpat kā smg
Kaspersky rakstīja: tev corsa gadījumā nav ar to easytronic? tas tak pagarina, tāpat kā smg
trakais...nav tā korsa mana...mani tikai paveda...un nav man ne jausmas vai viņai tur kaut kādi troniki...bet kārba slēdzās patīkami...vienīgi nospiežot akselarātoru....neko nesajūti
pozitiivais rakstīja: ...mani tikai paveda...
Tos savus intīmos dzīves momentus tu atstāj pie sevis, ja
Paveda viņu, redz... corsā...
klau, Kaspercky, davai žigli uztaisi kapiju un ātrāk kā citām reizēm stiep šurp
pozitiivais rakstīja: klau, Kaspercky, davai žigli uztaisi kapiju un ātrāk kā citām reizēm stiep šurp
Paga, jāizdzer vēl kāds aliņš, lai ir ko tai kapijai klāt piejaukt
da nu labi...beidz rupekļoties
Vai 1. sērijas BMW eksistē ar priekšpiedziņu?
pozitiivais rakstīja:
Kaspersky rakstīja: tev corsa gadījumā nav ar to easytronic? tas tak pagarina, tāpat kā smg
trakais...nav tā korsa mana...mani tikai paveda...un nav man ne jausmas vai viņai tur kaut kādi troniki...bet kārba slēdzās patīkami...vienīgi nospiežot akselarātoru....neko nesajūti
neko nesajuuti?? ar domu, ka neko, pilniigi neko? tjip nepaatrinaas
tāpēc, ka man ar pakaļējo piedziņu ir nelaba kūleņveida pieredze - es tai neesmu piemērota
Nezinite rakstīja: tāpēc, ka man ar pakaļējo piedziņu ir nelaba kūleņveida pieredze - es tai neesmu piemērota
Mūsdienās ir izdomātas pretslīdēšanas sistēmas..
smonG rakstīja:
Nezinite rakstīja: tāpēc, ka man ar pakaļējo piedziņu ir nelaba kūleņveida pieredze - es tai neesmu piemērota
tas noteikti vairs nav 10 gadus atpakaļ ražots bmw... šis ir pilns ar elektroniku, vienkārši muļķudrošs (bez obid, da?! ), t.i. ļoooti jācenšas, lai sataisītu ziepes...
žēl, ka vairs nav ledus.. varētu izmēģināt ...
BMW the best of The best...un basta...āmen...finito...PN...alelulja....psec
F*** them all........... (c) BMW
we trust and beliew in BMW....but...with botom (of our heart) we love Golps...
Golp ūber alles....
Hard Tops autiņam norauts...moš caur to Mīksto Topu smadzene sasalusi hvz
Ar BMW brauc tie kam ir maziņš........IQ
BMW vo tas ir autiņš!!!
Ņemot vērā pēdējo gadu divdomīgo attieksmi pret a/m marku BMW, gribētu izteikt savu viedokli:
Ejiet jūs visi tur un tur.
Bet ja nopietni, tad iesēžoties šajā markas a/m subjekta pašapziņa, spēks un dzīvesprieks pieaug vairākas reizes.
Protams katrs sava maciņa biezumam var atļauties noteiktas kategorijas, izlaiduma gada, un “nojātības “ pakāpes BMW, kas ļauj viņam justies par krutāko džeku savā rajona robežās.
Bet meitenes, meitenes iesēžoties tāda džeka a/m jūt seksuālas dabas spēka pieplūdumu.
Protams, ar BMW vien nepietiek. Stilu varētu papildināt, LEWIS džīnas,normālas NIKE botas,ādas jaka, VERSACE saulenes, un trenēts sitiens…lai varētu ik pa brīdi tikt galā ar visādiem raikiniem kuri iedomājas nelaist bembi vai nogriezt tam ceļu.Skaidrs ja?